Bet365 belépés és regisztráció

Ezt a Bet365-ről szóló véleménycikket néhány dolog tisztázásával kell kezdenem. Először is, nagy rajongója vagyok az online fogadásnak. Közel két évtized óta foglalkozom ezzel az iparággal, és az egyik fő hajtóerő, amely üzletben tartott, az az online szerencsejáték világa iránti szeretetem, illetve az a vágyam volt, hogy azt mindenki számára jobbá tegyem.

A másik dolog, amelyet be kell vallanom, hogy kifejezetten rákérdeztem a vállalatnál arra, hogy megírhatom-e ezt a véleményt. Most azt kérdezhetnéd, hogy miért is volt ez így? Nos, azért, mert bár a Bet365-ről sokat hallottam, és vele kapcsolatban sok információt szereztem, korábban egy jó darabig nem próbáltam ki. Csatlakozz hát hozzám, miközben felidézem az oldalon régebben szerzett első élményeimet.

bet365 bejegyzés & bonusz

Habár a Bet365 magát a világ kedvenc online sportfogadási társaságaként írja le, az oldalon a sportfogadásnál jóval több dolog érhető el. Az alábbi lista tartalmazza a teljes kínálatot dióhéjban: Sportfogadás, lóverseny fogadás, e-sport fogadás, kaszinó, póker, bingó.

Személy szerint az oldalt elsősorban sportfogadásra és lóverseny fogadásra használom. Szerintem ezek az oldal legfőbb erősségei. Valamennyit foglalkoztam az e-sportokkal is és mondhatni, hogy rendszeresen játszom a kaszinóban elérhető játékokkal. Olykor a pókerszobába is betévedek, amint azt korábban is tettem. A bingó nem igazán az én műfajom, így azt kihagytam.

Az alábbi véleménycikkben a Bet365-nál szerzett szerencsejátékosi tapasztalataimről fogok mesélni. Ez segíteni fog neked annak eldöntésében, hogy te is szívesen használnád-e az oldalt. Megpróbálok minél több részletet belefoglalni mindennel kapcsolatban, amit lényegesnek érzek és véleményt is mondok arról, hogy az oldal mit csinál jól, és kevésbé jól.

Mielőtt viszont erre a részre lépnénk, alább olvashatsz egy útmutatót a csatlakozásról, amely hasznos lesz, ha magad is kipróbálnád az oldalt.

Bet365 regisztráció

A Bet365 regisztrációt itt ejtheted meg. Már sok idő eltelt a saját számlám megnyitása óta, de beszéltem egy közelmúltban csatlakozott barátommal, ő pedig elmondta nekem, hogy egy igen egyszerű folyamatról van szó. Meg kell adnod néhány személyes adatot, illetve ki kell választanod egy felhasználói nevet és egy jelszót.

Továbbá( egy négy számjegyű kódra is szükséged lesz, amely az oldallal történő mindenkori kapcsolatfelvételkor használható. Ez nem olyan dolog, amelyet más szerencsejátékos oldalakon gyakran láttam, de jó ötletnek tartom. Ez extra biztonságot és védelmet is biztosít.

Ha a számla megnyitásával egyidejűleg befizetést is teszel, meg kell majd adnod egy bónusz kódot. Ez az aktuálisan elérhető regisztrációs bónuszok igényléséhez szükséges. Ajánlatok általában minden főbb szerencsejáték kategóriában elérhetők, a hozzájuk tartozó kódok pedig a Bet365 weboldal „Promóciók” fülén találhatók meg.

Némi figyelmeztetést azért itt megejtenék. Bónusz igénylése előtt alaposan olvasd át a hozzá tartozó felhasználási feltételeket. A Bet365 által kínált promóciók és ajánlatok általában elég jók és a felhasználási feltételek szerintem mindig korrektek, de fontos, hogy igénylés előtt tisztában legyél a részletekkel. Ugyanis megeshet, hogy a tétek, illetve a bónusz összegek korlátozottak, illetve korlátozásokkal járhatnak.

Amennyiben bármilyen problémád vagy gondod lenne a regisztráció során, bőséges segítség áll rendelkezésre. A Bet365 weboldal részletes Súgó részleget kínál, amely tartalmazza a legtöbb gyakori kérdésre adott választ, ezen felül az ügyfélszolgálat is bármikor elérhető. Őket e-mail, telefon vagy élő chat révén érheted el.

Bet365 alternatív linkek (elérése)

bet365.com = 788-sb = 365bet = allsport365 = 365sport365 = sportgiochi365 = 121-365sb = bet365 hungary = b et365 = alsport365 = 188-sb = bet-mart = 365 808 = 365sb = game 365 = bet 365 Magyarország

Bet365 Sportfogadás

Nem vagyok olyan játékos, aki túlságosan sokat foglalkozna a nagyobb bónuszok megszerzésével. Általában különösebb motiváció nélkül is játszom, de ha egy könnyen elérhető bónusz van a láthatáron, arra mindenképpen regisztrálok.

A Bet365-nél első körben az oldal sportfogadás részlegét látogattam meg. Említettem már korábban, hogy szerintem elég jó vagyok a sportok ismerete terén? Kifejezetten jó vagyok az észak-amerikai sportokban és éppen eleget tudok más eseményekről ahhoz, hogy veszélyes legyek, haha.

Az egyik kedvenc taktikám, hogy elvagyok egy-két játékkal, majd a lehetőségek szerint besorolom őket pár csoportos vagy kombinációs tétbe, ha az lehetséges. Ez kifejezetten jól jön az NFL-szezon alkalmából, ahol bizonyos meccseken bőséges érték érhető el. Nem szívesen engedem szabadjára a dolgokat az első tétek során, így inkább alacsonyan tartom a saját tétjeimet.

Továbbá, ezáltal a szoftvert fogadói nézőpontból is letesztelhettem, és elmondhatom, hogy nagyon tetszett, amit láttam. Azon kívül, hogy a keresett játékok és bajnokságok egyszerűen megtalálhatók (amely alapesetben nem lenne egyszerű, ha a Bet365 rengeteg sportágát nézzük), de a csoportos és kombinációs téteket is gond nélkül képes voltam megtenni.

Egyes sportfogadási irodák szoftverei némileg frusztrálók lehetnek, de a Bet365 esetében ilyenről szó sincs.

A téteket gyorsan megtehettem és bármikor lekérhettem a tételőzményeket a számlámban.

A már megtett tétek mellett betekintést nyerhettem más remek tétekkel kecsegtető bajnokságokba és ettől teljesen elámultam. Amint azt korábban már említettem, a Bet365 egy globális fókuszú társaság, de nem igazán értem, miért tenne bárki is tétet a világon elérhető kisebb bajnokságokra. Részemről inkább maradok a bevált dolgoknál, de ha éppen a német 4. osztályú futball érdekel, azt is megtalálhatod az oldalon!

Kaszinó

Általában nem állok meg a sportfogadásnál. Ami azt illeti, engem úgy ismernek, mint aki jelentős időt tölt a sportfogadási területen kívül is a kedvenc Las Vegas-i kaszinóiban.

Úgy értem, nincs sok értelme az összes sportot folyamatosan lesni, nemdebár?

Ez az elmélet az online fogadásnál is megállja a helyét. Habár valószínűleg átnézem a csatornákat azon játékok állásaiért, amelyekre fogadtam, de mégiscsak jól esne kielégíteni szerencsejátékos szenvedélyemet és a kaszinójátékok ebben mindig segítenek.

Most megkímélnélek a Bet365-nél elérhető kaszinójátékok részleteitől. Elég csak annyi, hogy gyakorlatilag bármit megtalálhatsz, amit keresel (ez jelen cikk megírásának napján számomra a Pai Gow Poker volt).

Ha Pai Gow Poker-t korábban még nem próbáltad, akkor érdemes, mert szerintem ez az egyik legjobb játék amit játhatsz, míg a sportfogadási eredményeidre vársz. Nagyon szeretem ezt a játékot és a Bet365 verziója minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik: sebesség, remek grafika és korrekt limitek.

Kompatibilitás mobileszközökkel

A másik tényező az általam értékelt oldalak esetén az, hogy a játékok mennyire könnyen érhetők el mobileszközről. A szerencsejátékok terén a mobil elérhetőség trükkös lehet, főleg, ha az üzemeltetők által készített/engedélyezett alkalmazásokról van szó.

Azt hiszem, hogy a szerencsések közé tartozom, mert ahol élek, egy tényleges Bet365 alkalmazás is elérhető az iTunes Áruházban! Ez remek hír számomra, mivel rengeteget utazom és nagyon nem szeretnék kihagyni egy remek tétlehetőséget.

Nem csak arról van szó, hogy az alkalmazásban megtehetem a hagyományos sportfogadási tétjeimet, de az élő fogadást is elérhetem a telefonomról. Ez egy nagyszerű funkció, mivel olykor előfordulhat sérülés vagy más esemény, aminek hatására még több tétet tennék fel a játékra.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a fenti kijelentés meglehetősen degeneráltként tüntethet fel engem, de igen „aktív” szerencsejátékosnak tartom magam, így ennyi belefér.

A kaszinót és a pókerjátékokat továbbá mobileszközről is elérheted, így nem kell odahegesztened magad a laptopodhoz/asztali számítógépedhez, mégis élvezheted a Bet365 teljes kínálatát! Nagyon tetszik az a rugalmasság, ahol játszhatok egy kör Blackjack-et útközben, illetve elkezdhetek egy pókerbajnokságot a laptopomon, majd folytathatom azt a telefonomon.

Jelen cikk megírása közben is kipróbáltam ezt, hogy kiszúrjam az esetleges hibákat és nagyon örültem, hogy a PC-ről történő kijelentkezést követően is folytathattam ugyanazt a játékot.

Ügyfélszolgálat

Számomra egy oldallal kapcsolatos tapasztalat akkor számít pozitívnak, ha nem kell felkeresnem az ügyfélszolgálatot.

De azért megnéztem az elérhetőségüket és kiderült, hogy az ügyféltámogatási csapat e-mail-en, élő chaten és telefonon egyaránt elérhető. Sőt, akár postai levél útján is! Remélhetőleg nem kell majd gyakran felkeresned őket, de amennyiben mégis szükséged lenne rá, sokféle módon veheted fel velük a kapcsolatot.

Összegzés

Bizton állíthatom, hogy a Bet365 az általam valaha használt legjobb online szerencsejátékos oldalak sorába tartozik. Jó eséllyel „A” legjobbról van szó. Az oldalt már sok éve használom, és szerintem még fogom is.

GYIK

A Bet365 mobil változata megegyezik az asztali/laptop változattal

Nem, a mobil változat kisebb kínálattal és kevesebb ügyfélszolgálati funkcióval bír a hagyományos webes kiadáshoz képest.

Előfordult már korábban, hogy a Bet365 átvert egy ügyfelet?

Átfésültem az Internetet negatív véleményekért és mindössze a szokásos, kifizetéssel és bónuszokkal kapcsolatos panaszokat találtam. Tekintsd meg az AskGabler Bet365-tel kapcsolatos véleményét, és rögtön látni fogod, miről beszélek.

Nem vagyok benne biztos, hogy jogos panaszokról van szó. Mivel a véleménycikk szerint a legtöbb panaszt egy héten belül orvosolják, nem hinném, hogy a Bet365 esetén a befizetés, illetve a tétek megtétele gondot okozhatna.

A Bet365 kifizetései meddig maradnak „feldolgozás alatt” állapotban?

Ez kitűnő kérdés! Sajnos ez gyakori, mivel a kifizetési időket nem befolyásolja a feldolgozási idő okozta várakozás. Az általam elolvasott különféle vélemények szerint a legtöbb kifizetés 24 óránál kevesebb idő alatt végbemegy.

Bukméker Bónusz Értékelés Regisztrálok
Bet365 Magyar
15000 Ft
4.9 / 5
Regisztrálok

Hasznos linkek:

Bet365’s Wikipedia

Kertész Rezsx | 22.11.2018