Betfair Magyar Elérése

banner

A Betfair nem egy klasszikus bukméker, hanem az egyik legnagyobb online fogadás tőzsde világszerte. A brit részvénytársaság székhelye Londonban található és jegyzett a londoni tőzsdén. Az üzleti modell kiköti, hogy maga a betfair nem ajánl fogadásokat, hanem összeköti a fogadó barátokat, akik maguk között szeretnének fogadni. Ez az üzleti modell nagyon sikeres. A betfair szerint napi több mint 5 millió fogadás kerül feldolgozásra.

A betfair bukméker értékelésben a szolgáltató különleges üzleti modelljét vizsgáljuk meg. A szakértők becslése szerint a Betfair 2% profitra tesz szert minden egyes fogadáson. Mivel ez nem egy tipikus bukméker, így többek között az alábbi kérdésre is megpróbálunk választ találni: A betfair egy átverés?

A Betfair erősségei

 • Részben kiváló esélyek
 • Gigantikus fogadási terjedelem
 • Rengeteg különleges fogadás
 • Élő eredmény szolgáltatás Twitteren
 • 50 font kockázatmentes fogadás új ügyfelek részére

Sportfogadási portfólió: Kivételesen átfogó fogadási választék

Az üzleti modell és a nagy ügyfélbázisnak köszönhetően a Betfair olyan fogadásokat ajánl, melyek máshol nem találhatóak meg. Továbbá olyan fogadási esélyek érhetőek el, melyeket klasszikus bukmékerek sose tudnának kínálni vagy nem is akarnának. Emellett ez az értékelés érdekesnek találta azt, hogy vannak különleges fogadási opciók, például vonal fogadások. Egy vonal fogadásban az ügyfél egy verseny menetére fogad, hasonló módon mint az opciók vásárlásánál a tőzsdén. Például fogadhatunk arra, hogy egy futballcsapat magasabb vagy alacsonyabb poziciót fog elérni a jelenleginél a szezon végén.

betfair magyar

A játék közbeni fogadások is a portfólió részei. Azonban a Betfair értékelésünk azt mutatja, hogy nagyrészt népszerű sportesemények találhatóak meg a játék közbeni területen. Ez egy apróbb hátrány a klasszikus bukmékerekhez képest, akik gyakran kínálnak játék közbeni fogadásokat még apróbb sporteseményekre is. A sportfogadások mellett az ügyfelek tapasztalatot szerezhetnek politikára és szórakozásra való fogadással.

A platform használhatósága: A bonyolult dizájn nehézkesebbé teszi a hozzáférést

Bárki, aki rendszeresen hazárdírozik a tőzsdén vagy aki sok fogadás szolgáltatót ismer, valószínűleg gyorsan hozzá fog szokni a Betfairhez. A kezdők azonban általában elvesznek, mivel az oldal nagyon bonyolult és sok részlet érthetetlen. Idő kell, mire a kezdők hozzászoknak. Minden kezdőnek időt és erőfeszítést kell beleadnia, hogy a Betfair összes részletét kitapasztalja. Azonban nincs ok azt feltételezni, hogy a Betfair egy átverés lenne.

A dizájn azonban nagyon hatásos.  A profi fogadók értékelik a betfair tapasztalatokat, mivel lehetséges, hogy egy kis gyakorlás után nagyon gyorsan tegyünk meg vagy ajánljunk fel fogadást. Mindazonáltal rengeteg technikai megoldás egyszerűen túl bonyolult. Azonban a szoftver nagyon gyors és modern. Elméletileg, a Betfair szerint lehetséges lenne másodpercentként 4500 fogadást feldolgozni.

Bónusz: Fogadj 50 fonttal teljesen kockázatmentesen

Minden új ügyfél 50 font fogadási tőkét kap, amikor egy fogadást elvesztett. Ehhez a különleges, új ügyfél bónuszhoz nem kell semmiféle adott követelmény, így az ügyfél bármilyen fogadást választhat. A legtöbb új ügyfél egy lényegtelen fogadást választ, hogy nagy nyereményt szerezzen bármiféle kockázat nélkül.

Ez az ingyenes fogadás elég érdekes, de mégsem az más klasszikus bukmékerekkel összehasonlítva. Ha másért nem, ez annak tudható be, hogy a Betfair üzleti modellje nem lenne összeegyeztethető klasszikus bónusz ajánlatokkal. Más fogadás szolgáltatók értékelése azonban azt mutatják, hogy néha vannak rosszabb bónusz ajánlatok is. Szóval végül a Betfair ingyenes fogadási elég elfogadható és biztosan nem átverés.

Letételi és pénzkivételi lehetőségek: A betfair egy átverés?

Kétségtelenül a Betfair felajánlhatna több fizetési módszert is, de ez nem indok arra, hogy átverésnek tartsuk a Betfairt, mivel a legtöbb ügyfél valószínűleg talál magának megfelelő fizetési opciót a meglévő portfólióban. Más szolgáltatókkal közvetlenül összehasonlítva a kínálat meglehetősen alacsony.

 • VISA
 • MasterCard
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Banki átutalás
 • PayPal

Főleg azoknak az ügyfeleknek nem lesz gondjuk megfelelő fizetési opciót találni, akik nem rendszeresen aktívak az online fogadásban. Azonban a fogadás specialisták részére, akik egy adott fizetési szolgáltatás részesítenek előnyben, ez a lista tényleg lehetne hosszabb is.

Ügyfélszolgálat: Gyors és naprakész ügyfélszolgálat

A Betfair nagyon jó ügyfélszolgálattal rendelkezik, amely könnyedén elérhető telefonon és emailen keresztül. Az angolnyelvű ügyfélszolgálat a hét minden napján, a nap 24 órájában elérhető. Egy másik opció az email szolgáltatás, amely meglepően gyors. A betfair értékelése során az emailes érdeklődések többségére néhány órán belül választ kaptunk. Emiatt az emailes ügyfélszolgálat nagyon jó alternatívája a telefonosnak.

A személyzet nagyon jól kiképzett és emellett a kezdőknek is segít megoldani nehéz kérdéseket. Még az emailes érdeklődésekre (amelyeket az ügyfélszolgálat tesztelésére küldtünk) adott válaszok is részletesek és technikailag helyesek, így pozitív a Betfair értékelése. Egy élő chat is jó lenne, de még élő chat nélkül is megérdemli az ügyfélszolgálat a jó értékelést.

Összegzés: Fogadás tőzsde számos érdekes ajánlattal

A fogadás tőzsde nem egy bukméker, így nehéz összehasonlítani a Betfair ajánlatait az interneten található klasszikus fogadó szolgáltatóékkal. Azonban a Betfair bukméker értékelésünk azt mutatja, hogy a vállalat sikere nem véletlen. A fogadási választék meglepően széleskörű és olyan területeket fed le, melyeket a klasszikus bukmékereknél hiába keresnél. Továbbá különleges dicséret övezi, mivel a fogadásokat a többi ügyfél ajánlja és nem a bukméker.

A Betfair értékelés még magasabb is lehetne, ha a weboldal jobban alkalmazkodna a kezdőkhöz. Sajnos a belépési küszöb elég magas. De ez a lelkes sportfogadási rajongóknak nem lehet akadály. Érdemes behatóbban vizsgálni a Betfairt ellenmodellként a normál bukmékerekhez képest. Legalább, mint izgalmas dicséret a fogadás szolgáltatók portfólióján, a Betfair nem csak a fogadási szakértőknek ajánlott.

Bukméker Bónusz Értékelés Regisztrálok
Betfair Magyar
16,000Ft
4.7 / 5
Regisztrálok

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői

Kertész Rezsx | 26.06.2020