Unibet Alternatív Link – Regisztráció & Bónusz Kód

A Unibet a Unibet Group Rt listázott vállalathoz tartozik. Bárki, aki fogadni szeretne ennek a bukmékernek a növekvő vagy csökkenő menetére, megteheti a stockholmi NASDAQ OMX-Börzén. Ez a bukméker 1997 óta van a piacon és állítása szerint 5,7 millió felhasználóval rendelkezik több mint 150 országban. A Unibet egy máltai licensszel rendelkezik a fogadási üzletére vonatkozólag.

A bukméker évek óta nagyon elköteIezett a Felelősségteljes szerencsejáték felé. Továbbá a vállalat tagja a Remote Gambling Association-nek (RGA) és a European Gaming and Betting Association-nek (EGBA). Mivel rengeteg pozitív Unibet tapasztalat van dokumentálva az interneten, épp ideje függetlenül értékelni a Unibet bukmékert, hogy professzionális módon ellenőrizzük a képességeiket. Végül minden leendő ügyfél tudni szeretné regisztrálás előtt, hogy megéri-e ügyfél fiókot létrehoznia a Unibetnél és továbbá választ szeretne az ominózis kérdésre: A Unibet egy átverés?

UniBet sportfogadás portfólió: Néhány sport dominálja az ajánlatokat

Habár az Unibetnél több mint 30 sport közül lehet választani, csupán néhány sport rendelkezik terjedelmes portfólióval.  A labdarúgás portfólió egyedül több ajánlattal rendelkezik, mint az összes egyéb sport összesen. Továbbá számos ajánlatot találhatsz jéghokira, krikettre, kosárlabdára, baseballra és teniszre. A portfólió még elég jó ügető versenyek, amerikai futball és rögbi esetén is. Ettől eltekintve a fogadási terjedelem elég egyszerű.

unibet magyar

A Unibet játék közbeni fogadásainak értékelése jó volt. Általában naponta több mint 100 játék közbeni fogadás volt felajánlva. A labdarúgás emellett a legfontosabb élő fogadási verseny, de egyéb sportok is rendszeresen megjelennek a játék közbeni szekcióban. A Unibet értékelését javítják a vonzó esélyek, így harmonikus képet mutat összességében, néhány kiemelkedő dolog mellett néhány hibát is.

A platform használhatósága: Számos aggodalom rontja az összképet

Az Unibet weboldala meglepően lassú. Már a kezdőoldal megnyitása is néhány másodpercbe telik. A dizájn maga nem valami meggyőző, mivel a fehér alapon levő zöld szöveg kissé fárasztó a szemeknek. Ez főképp igaz, amikor a betűtípusok elég apróak és nehezen lehet őket felnagyítani a böngészőben. Ez elég szomorú az összképet nézve, mivel összességében a weboldal értékelése egész jó.

Az Unibet használhatóságára vonatkozó értékelést picit javítja az a tény, hogy a fogadások megjelenítése a középső területen egyértelműen jobb, mint mintha az áttekintés szekcióban lenne megjelenítve. A fogadások kiválasztása relatíve bonyolult. Ahelyett, hogy a kívánt fogadásra kellene kattintani, először ki kell választani az értéket, majd újra még egyet kattintani kell. Más bukmékerek jobb megoldásokat találtak.

Unibet értékelés: A Unibet erősségei

 • Akár 50 font kockázatmentes fogadási bónusz (100 százalék)
 • Jövedelmező esélyek
 • Élő chat és telefonvonal számos nyelven

Bónusz: Akár  50 font kockázatmentesen új ügyfelek részére az első pénzletétel alkalmával

Az 50 fontos kockázatmentes bónusz a magyarországi ügyfelek részére jó ajánlat, de a feltételek kissé megosztóak. Az ügyfeleknek regisztrálniuk kell, ki kell pipálniuk a bónusz ajánlatot majd minimum 10 fontot kell letétbe helyezniük a Unibet fiókjukban. Ez egy 100%-os bónusz, de csak 50 fontig. A letétbe helyezett összeggel játszani kell egyszer a bónusz pénzösszeg használatához. Majd a pénzkivétel előtt a letétbe helyezett és a bónuszösszeggel legalább 6 alkalommal játszani kell sportfogadásokon. Továbbá különböző sportfogadások különböző fogadási százalékoknak számítanak, például az 1.09-es vagy kevesebb esélyekkel rendelkező fogadások 25%-nak számítanak. Emiatt az Unibet itt mínusz pontot kap.

A rendszeres ügyfeleknek a legtöbb esetben nem jár bónusz, mivel általában nincsenek Unibet újratöltések. Azonban van egy új bónusz ajánlat akkor, amikor az ügyfelek az Unibetet a barátaiknak ajánlják. Ebben az esetben 10 font tiszta pénzbónuszt adnak és ezt akár 10 alkalommal is meg lehet tenni. Emellett ezt a bónuszt sportfogadásra vagy kaszinózásra is fel lehet használni. Azonban egy rendszeres bónusz a rendszeres ügyfeleknek kellemesebb lenne.

Letéti és pénzkivételi lehetőségek: A Unibet egy átverés?

Valószínűleg sok ügyfél el tud boldogulni az elérhető fizetési alternatívákkal. Továbbá a banki átutalás opció is jó, mivel gyors fizetési módszer olyan ügyfelek részére, akik nem szeretnének bankkártyával fizetni.

 • VISA
 • MasterCard
 • Neteller
 • SOFORT Überweisung (átutalás)
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Ukash
 • Banki átutalás

Az értékelés egyik kevésbé kellemes oldala az, hogy tudjuk, hogy néhány fizetési módszer pénzdíjas. Emiatt néhányan úgy vélhetik, hogy a Unibet egy átverés, azonban ez nem igaz, mivel rengeteg ingyenes letéti és pénzkivételi lehetőség van. Tehát egy eszes ügyfél sosem fizet semmiféle díjat sem.

Ügyfélszolgálat: Jó, de nem tökéletes

Az Unibet angol nyelvű ügyfélszolgálata reggel 10-től este 10-ig érhető el, egész héten telefonon keresztül.Ez azt jelenti, hogy csak az emailes és az élő chat szolgáltatás érhető el egész nap. A Unibet értékelés azonban azt mutatja, hogy az emailekre csupán egy nappal később érkeztek válaszok. Az élő chat nagyon jól működik. Az értékelés időszaka alatt szerzett információ hibátlan volt.

A telefonos ügyfélszolgálat díjmentes a magyarországi ügyfelek részére, azonban a külföldi ügyfelek csupán egy nemzetközi számon tudják elérni. Emiatt érdemes ellenőrizni a hívás díjköltségét hívás előtt, ha Magyarországon kívül élsz. Az ügyfélszolgálat segítési minősége nagyon jó telefonon, még ha az adott információ gyakran rövid és kevés. Fontos részleteket csak további kérdések feltevésével tudunk meg. Jobb lenne, ha a személyzet nagyobb érdeklődést mutatna a beszélgetés iránt, így az ügyfelek jobb információkat kaphatnának előzetes tudás nélkül és senki sem gyanakodni átverésre.

Összegzés: Jó ajánlat, de a weboldal fejlesztésre szorul

A Unibet egész jó értékelést kap a legtöbb kategóriában. A platform használhatóságában nagy hiányosságok vannak, amelyeket ki kellene javítani. Az ügyfélszolgálat átlagon felüli. A sportfogadási portfólió elég vonzó, főleg, hogy az esélyek is jó szinten vannak. Új ügyfelek részére van egy vonzó bónusz, habár a bónusz feltételei nem teljesen meggyőzőek.

Pozitív oldal az, hogy a Unibet egy komoly és megbízható vállalat, amelyet nem ért csalási vád. Azon ügyfelek részére, akiket nem zavar a weboldal dizájnja, a Unibet egy elfogadható bukméker, mely az egész jó esélyeknek hála néhány vonzó fogadással rendelkezik a portfóliójában. Tehát összességében az elég megosztó tapasztalatok miatt a Unibet bukméker értékelése nem végződhet kiemelkedő értékeléssel.

Bukméker Bónusz Értékelés Regisztrálok
Unibet Magyar
20000 Ft
4.8 / 5
Regisztrálok

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői

Kertész Rezsx | 26.06.2020