William Hill Magyar

banner

William Hill az egyik legnagyobb brit fogadóiroda. A vállalat 1934 óta létezik és jegyzett a londoni tőzsdén. A William Hill sportfogadást, pókert és számos kaszinójátékot kínál. Az online jelenlét mellett a bukméker rengeteg fogadóirodát működtet Nagy-Britanniában, Írországban és az USA-ban (Nevada). A William Hill több mint 15 000 alkalmazottat foglalkoztat.

A William Hill sportfogadási portfóliója kiemelkedően nagy és sokféle, és nem csak a brit sportok tekintetében. Az ügyfelek megtapasztalhatják online a William Hill-t és okostelefonos alkalmazáson, mint például a “William Hill Sportsbook” és a “Shake-a-bet”. A virtuális sportesemények nagyon különleges élményt nyújtanak a fogadás iránt rajongók számára. Egy vonzó, új ügyfeleknek járó bónusz biztosítja a lelkes kezdetet a William Hillnél. További részletekkel szolgálunk az alábbi William Hill bukméker értékelésben és az átverés lehetőségét is megvizsgáljuk.

William Hill értékelés: A bukméker erősségei

 • Online és okostelefon alkalmazáson keresztüli fogadás
 • Vonzó bónuszok új és rendszeres ügyfelek számára
 • Virtuális sportesemények különleges fogadási élményekért
 • Számos klasszikus brit sport a portfólióban
 • Ingyenes ügyfélszolgálat

Sportfogadási portfólió: Hatalmas ajánlat számos sporttal

A sportfogadási ajánlat hatalmas. Minden népszerű sport megtalálható, a labdarúgástól kezdve a kosárlabdán át a teniszig és a golfig. Továbbá van néhány tipikus brit sport, mint például a krikett, a sznúker és a rögbi. Kiterjedt fogadási ajánlatok találhatóak minden sporthoz. A sportfogadási portfólió különösen bőséges a lóversenyzési területen. A „virtuális versenyek” egy megkülönböztető funkciót képviselnek, ahol az ügyfelek például futballmeccsek vagy lóversenyek virtuális eredményeire fogadhatnak. A William Hill értékelésnél ez a kategória kiemelkedett, mivel nem volt időeltolódás: A „virtuális versenyek” azonnal a fogadás megtevése után elkezdődtek.

william hill magyar

Az élő fogadási ajánlatok lényegesek. Az értékelés alatt például lehetséges volt játék közbeni fogadást közni a lengyel U19-es liga futball meccseire. A játék közbeni fogadásokra vonatkozó fogadási opciók sokfélék, így rengeteg jó esély érhető el a jó stratégisták számára. A William Hill emellett világszerte kínál egyéni és kombinált fogadásokat sporteseményekre. A hatalmas választék kielégít minden igényt, így kiemelkedő William Hill értékelést kap.

A platform használhatósága: Okés, de szokni kell

Az első tapasztalatok a William Hillnél általában megosztóak, mivel az oldal feláldozza a sokféle információért az átláthatóságot. Amint hozzászoksz a platformhoz, láthatod, hogy sok részlet jól átgondolt.

További szempont, amely főleg jól sikerült, az egy egérkattintásos fogadás elhelyezés és az azt követő fogadási összeg beírása. Habár végtelen mennyiségű opció van a rengeteg fogadási ajánlathoz, az ügyfelek a fogadások logikus elrendezése miatt jól tájékozódhatnak.

Bónusz: Mérsékelt bónuszok új és rendszeres ügyfeleknek a Will Hill-nél

Az új ügyfelek az első William Hill tapasztalataikat egy nagylelkű bónusszal gazdagíthatják. Az összes új ügyfél egy 100%-os ingyenes fogadást kap az első depozitjaik alkalmával.  A megduplázható maximális összeg 25 font (a minimális depozit összeg 10 font). A bónusz megszerzéséhez az ügyfeleknek meg kell adniuk a regisztrált országuk (pl.: F25/CAD100) vonatkozó bónuszkódját. A bónusz összegét legalább 16 alkalommal kell megjátszani (4 alkalommal 4 különböző fogadáson) és a minimum esélye a különböző fogadásoknak legalább 1.5-nek kell lennie. A William Hill egy átverés? Még ha csupán kevés új ügyfél tudja teljesíteni ezeket a követelményeket, akkor sincs okunk csalással gyanúsítani ezt a szolgáltatót. Így tehát a magas bónusz nem ér sokat a gyakorlatban. Időről időre a William Hill további, újabb ügyfél bónuszokat kínál limitált időszakokig.

A rendszeres ügyfelek is kapnak néha bónuszt. Ez elég szokatlan a fogadó oldalaktól, így ez a különleges élmény egy pozitív oldala a William Hill értékelésének. Azonban a bónusz feltételei a legtöbb esetben kedvezőtlenek, így a végén ezek a bónuszajánlatok nem igazán érik meg.

Letételi és pénzkivételi lehetőségek: A William Hill egy átverés?

Bárki, aki meg szeretné szerezni az első William Hill élményét vagy a nyereményeit szeretné kivenni, egyebek mellett a következő fizetési módokat használhatja:

 • VISA
 • MasterCard
 • Paysafecard
 • SOFORT Überweisung (átutalás)
 • Giropay
 • Skrill
 • Neteller
 • ClickandBuy
 • Click2Pay
 • Banki átutalás
 • PayPal

Még a sok tapasztalattal rendelkező profi fogadók is meglepődhetnek a hatalmas választék láttán. Bárki, aki a William Hill-nél szeretne fogadni, bizonyosan talál magának megfelelő fizetési módot. Így semmiféle okból sem lehet feltételezni a letételek és a pénzkivételt illetően, hogy a William Hill átverés lenne.

Ügyfélszolgálat: Remek telefonon keresztül – Apróbb hiányosságok a weboldalon

Az ügyfélszolgálat egész héten a nap 24 órájában ingyenesen elérhető. Az ügyfélszolgálatosok naprakészek és barátságosak. A legtöbb probléma általában nagyon hamar megoldódik, főleg mivel a William Hill nagyon alkalmazkodik az ügyfeleihez. Az ügyfélszolgálat emailen és élő chaten is elérhető.

A weboldal súgó részlege néhány kérdés esetében hasznos, azonban nem tisztán felépített. Emellett a GYIK is elég kicsi, így sok kérdésre csak közvetlenül az ügyfélszolgálattól kaphatunk választ. Egy jobb súgó szekció nagyon hasznos lenne az ügyfelek számára.

Összegzés: Összességében pozitív tapasztalat

A William Hill sportfogadási portfóliója teljesen meggyőző. Ha lóversenyekre, agárversenyekre vagy egyéb, Nagy-Britanniában népszerű sportokra szeretnél fogadni, akkor a William Hillnél jó kezekben vagy. Még a nemzetköz sportok esetében is jól elhelyezkedő. Az első tapasztalatok a weboldallal kicsit nehézkes lehet az új ügyfelek számára az apróbb hibák miatt. Azonban a William Hill vonzó bónuszokkal rendelkezik, még rendszeres ügyfelek számára is. Továbbá a megosztó bónusz feltételek ellenére sem talált ez az áttekintés semmiféle bizonyítékot arra, hogy a William Hill átverés. A William Hill bukméker értékelése nagyon jó általában véve, főképp mióta az ügyfélszolgálat barátságos, naprakész és figyelmes.

Bukméker Bónusz Értékelés Regisztrálok
William Hill
100%
4.2 / 5
Regisztrálok

Ajánlott Bukmékerek Ismertetői

Kertész Rezsx | 17.10.2019