1Bet Magyar – Ismertető a temérdek opciót kínáló bukmékerről

A 2011-ben alapított 1Bet eddig nem sok vizet zavart a magyarországi sportf...
ogadás online piacán. Viszont mostanság a bukméker jobban „rágyúrt” a közép- és kelet-európai „hadszíntérre”, aminek egyik jele, hogy az 1Bet sportfogadás szolgáltatásai magyar nyelven érhetők el hazánkban. Részünkről úgy gondoljuk, hogy ez a bukmékeriroda is megér egy misét, ezért egy teljes körű, mindenre kiterjedő, ismertetőcikk keretében összefoglaltuk a vele kapcsolatos tapasztalatainkat. Ha érdekel, hogy mit nyújt az 1Bet magyar régióban fogadási ajánlat, oddsok, bónuszok, ügyfélszolgálat, mobilplatform, valamint a különféle funkciók stb terén, ebből a cikkből – egyebek mellett mindezt megtudhatod.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
4.54.5/5
1bet
Bónusz: 40.000 Ft
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Lóverseny
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  no
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2011
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
 • VIP Klub:
  yes
 • Kaszinó szekció:
  no
 • Póker szekció:
  no
 • Nyelvek:
  Magyar
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Kedvező megforgatású, relatíve magas összegű kezdő bónusz újmagyar ügyfeleknek
 • Versenyképes szorzók élő fogadási piacokhoz, sok meccs

Hátrányok:

 • Nem érhető el a rendszerhez app és live stream funkció

*Feltételek érvényesek! 18+;

1Bet sportfogadás & szerencsejáték licenc

A 1Bet működési engedélyét a Curacao eGaming állította ki

A 1Bet márkanév tulajdonosa a BELLONA N.V. vállalat, amely, mint operátor, egyúttal az 1Bet sportfogadás webhelyét is működteti. A cég székhelye Európán kívül, a Karib-tenger déli régiójában, Curaçao szigetén található, amely jelenlegi státuszát tekintve Hollandia egyik társult állama. A BELLONA N.V. (regisztrációs szám: 120860) a következő címen van bejegyezve: Heelsumstraat 51, E-commerce park (Curacao). A cég online sportfogadás és szerencsejáték szervezési tevékenységet a Government of Curacao által kiadott 8048/JAZ licenc birtokában végezhet.

Az 1Bet működését a Curacao Gaming Authority szabályozza és felügyeli. Viszont más hivatalos szerv vagy független organizáció nem vesz részt a cég monitorozásában. Ez abból is megállapítható, hogy a desktopos webhelyen, illetve a mobil webszájton nem található meg egyetlenegy ellenőrző funkciót betöltő szervezet logója se. Ugyanakkor legalább az megállapítható az 1Bet sportfogadás bukmékerről, hogy némileg kiveszi a maga részét a szerencsejáték-függőség elleni küzdelemből – a GA (Gambling Therapy) és a BeGamblingAware szervezetek logói fenn vannak az összes platform lábléc-szekciójában.
1bet jellemzők

🎁 Üdvözlő bónusz 40.000 Ft
📱 Mobil alkalmazás iOS és Android
🔴 Élő fogadások Igen
📺 Élő közvetítés Nem1Bet alternatív link nélküli elérhetőség Magyarországból

Napjainkban az 1Bet sportfogadás oldalát bármilyen platformon el lehet érni 1Bet alternatív link, vagy egyéb speciális webes hivatkozás használata nélkül. Ez annak tudható be, hogy a magyar állami hatóságok nem (pontosabban még nem) blokkolták a bukméker webhelyének alapértelmezett linkjét. Ennek jóvoltából az 1Bet magyar nyelvű felhasználó felülettel rendelkező desktopos és mobil platformja is bármikor a hazai felhasználók rendelkezésére áll.

És egy gyors regisztrációt követően – amiről a következő fejezetben kicsit bővebben is írunk – bárki egyből fogadhat a bukmékernél a legkülönfélébb sporteseményekre live vagy pre-match módon úgy, hogy nem kell használnia olyan megoldásokat, mint az 1Bet alternatív link, mirror sites (tükör oldalak) stb.

1Bet magyar régióból történő elérése oldalblokkolás esetén

Kicsi rá az esély, de azért a jövőben előfordulhat, hogy az 1Bet magyar webhelyét nem lehet majd a hagyományos módon, azaz az official URL-ről elérni. Ha nem rendszerhiba miatt válik az oldal elérhetetlenné, akkor egy ilyen esetben a probléma hátterében szinte biztosan az áll, hogy az 1Bet sportfogadás szolgáltató a magyar hatóságok látókörébe került, és a webhelye felkerült a blokkolt oldalak listájára. Hogyha ilyen jellegű probléma adódik, nem kell megijedned, mert van rá megoldást. Ugyanis az online casino operátorok / bukmékerek mindnyájan fel vannak készülve a fentebb felvázolt helyzetre, aminek köszönhetően gyorsan tudnak reagálni, biztosítva az adott webszájt alternatív webcímen megvalósuló elérhetőségét.
1Bet regisztráció lépéseinek részletes leírása

Az alábbiakban összeállítottunk egy „számlanyitási útmutatót”, ami nagyon hasznos lehet neked, ha még nem nyitottál felhasználói fiókot egyetlenegy bukmékernél sem. Az útmutatónkban, amely az 1Bet regisztráció / számlanyitás menetét hivatott bemutatni, abból indultunk ki, hogy asztali gépen – esetleg laptopon – végzed el a procedúrát. Természetesen az 1Bet belépés / felhasználó fiók nyitás megoldható a bukméker mobil platformját használva is, de 1-2 fokkal kényelmetlenebb (hacsak nem egy kifejezetten nagy kijelzős táblagépet használsz hozzá).

Így nyithatsz 1Bet számlát néhány perc alatt

 1. A desktopos weboldal nyitóoldalán kattints az „REGISZTRÁLJ MOST!” hivatkozásra, amit az 1Bet belépés gombja mellett találsz;
 2. A számlanyitási űrlap – 1Bet regisztráció – első körében meg kell adnod egy e-mail-címet, egy neked megfelelő felhasználónevet, és egy jelszót (érdemes erős jelszót választani);
 3. Ha van aktiválható kuponkódod, ami kedvezményekre jogosít fel, akkor azt az 1Bet regisztráció űrlap tetején tudod beírni, miután rákattintottál a zöld színű „kuponos” szövegre;
 4. A számlanyitást a „Tovább” gombra kattintva tudod folytatni;
 5. A második űrlap oldalon olyan alapadatokat kell megadnod, mint a nemed, a neved, a telefonszámod, a születési dátumod, és be kell állítanod az 1Bet sportfogadás számlád pénznemét is;
 6. Ellenőrizd le, hogy mindent jól adtál-e meg, és ha rendben találod az adatokat, akkor – lehetőleg – olvasd el a Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Irányelvek Nyilatkozatot, majd, ha az megtörtént, a checkbox bejelölésével fogadd el, hogy egyetértesz a dokumentumokban leírtak rád vonatkozó részével.
 7. Ezen az űrlap oldalon lehetőséged van feliratkozni a hírlevélre is – erre a célra van egy külön checkbox;
 8. A számlanyitási szándékod az „Új fiók létrehozása” gombra való rákattintással tudod megerősíteni.

Miért szükséges a számla-verifikáció az 1Bet magyar oldalán

Az online módon működő szerencsejátékot és fogadásszervezést lebonyolító cégeknek eleget kell tenniük a pénzmosás elleni fellépésről szóló EU-s törvényben leírtaknak. Ennek értelmében minden új ügyfél esetében utána kell járniuk annak, hogy az adott személy valós adatokat adott-e meg a regisztráció és / vagy a felhasználói profil kitöltése során, avagy sem. A bukmékereknek és az online kaszinóknak alapvetően két fő adatot kell kötelező jelleggel ellenőrizünk: az adott illető személyazonosságát, és a tartózkodási hely szerinti lakcímét.

Ennek biztosítása érdekében a cégeknek jogában áll a verifikációhoz szükséges dokumentumokat bekérni az új ügyfeleiktől: pl. a személyi igazolvány mindkét oldalának másolatát, lakcímadatokat és teljes nevet tartalmazó közüzemi-számla másolatát, illetve esetlegesen még 1-2 hetesnél nem régebbi bankszámla kivonatot is.

Az 1Bet sportfogadás bukméker megelégszik egy arcképes igazolvány 2 oldalának jó minőségű fényképével, és egy, a nevedre szól csekk (villany- gázszámla) jó minőségű fényképével. Az utóbbi esetében az a lényeg, hogy az adott csekken ugyanazon az oldalon jól látható legyen a teljes neved és a lakcímed is.
1Bet fizetési módok online bankoláshoz Magyarországról

Az 1Bet sportfogadás bukméker többféle bankolási megoldás használatát is lehetővé teszi a felhasználóinak. Ezek révén könnyen és biztonságosan tudod intézni a pénzügyeidet – legyen szó pénzkivételről, vagy egyenlegfeltöltésről. Az 1Bet magyar ügyfelei a többi között olyan konvencionális bankolási opciók közül választhatnak, mint a kártyás (hitel- és bankkártyák is engedélyezettek), valamint a bankszámlás átutalás. A „jó öreg” megoldások mellett természetesen alternatív opciók is akadnak a fizetési mód kínálatban (például e-pénztárcák Skrill, Skrill 1-Tap, NETTELER, ecoPayz), valamint egyéb megoldások is (például paysafecard, ismertebb kriptopénzek).

VISA logo
Mastercard logo
Skrill logo
NETELLER logo
ecoPayz logo

A befizetéseknél legalább 10€-nak megfelelő összeg szükséges ahhoz, hogy az adott tranzakció végrehajtására kerüljön. Viszont egy adott befizetés esetén – teljesen függetlenül attól, hogy az milyen megoldás révén kerülne végrehajtására, a maximális összeg nem haladhatja meg a 10 ezer €-t. Ellenkező esetben ugyanis a bukméker rendszere visszautasítja a befizetési kérelmet.

Az 1Bet sportfogadás oldalán pénzkivételi kérelmet – a verifikációt követően – csak abban az estben tudsz leadni, ha a kivenni kívánt összeg eléri a 25€-t. A maximális kifizetési összegre vonatkozóan nem találtunk pontos információkat. Ennek kapcsán jó tudnod, hogy az operátor fenntartja a jogot saját maga számára annak terén, hogy bármikor, előzetes bejelentés nélkül módosítsa a kifizetési kérelmek kapcsán a maximális limiteket.

Bankolás menete az 1Bet magyar nyelvű weboldalán

A bankolás (be- és kifizetés) tulajdonképp rémegyszerű. Ugyanis az 1Bet sportfogadás bukméker platformjai a felhasználóbarát dizájnjuk révén optimális felületet nyújtanak a pénzügyi műveletek elvégzéséhez. Ha befizetni szeretnél, akkor a bejelentkezést követően válassz ki egy olyan fizetési módot, ami leginkább megfelel a számodra, majd töltsd ki a hozzá tartozó befizetési űrlap mezőit. Kifizetési kérelem leadásakor is ugyanígy kell eljárnod. A tranzakciók sikeres lefolyásáról a rendszer értesítést is küld neked, illetve, ha valamilyen hiba lépett fel (pl. az adott debit kártya elutasításra került), természetesen azt is jelzi.
1Bet platformok – Könnyű kezelhetőség, modern webdizájn

Az 1Bet sportfogadás bukméker a desktopos és a mobil platformjához is biztosítja az ügyfelei számára a magyar nyelvi támogatást. Ez „jó pont”, hiszen kifejezetten jól tud jönni mindazoknak, akik nem beszélnek idegen nyelveket. Az asztali gépekre / laptokra belőtt rendszer teljesen letisztult, sallangmentes, és a jól átgondolt kialakításnak köszönhetően a navigáció kivitelezése sem okoz benne különösebb fejtörését. Az 1Bet mobile platformja is megfelel a mai kívánalmaknak, a desktopos webhely összes funkciójával rendelkezik, és az olyan procedúrák végrehajtására is alkalmas, mint a számlanyitás, vagy a bankolás.
1Bet bónusz lehetőségek és promóciók

Az 1Bet bónusz kínálatában jókora üdvözlő ajánlat található a bukméker sportfogadás termékéhez. De a welcome offer mellett egyéb sport promóciók is vannak: időszakosak, valamint állandó jellegűek. Ezért érdemes „néhanapján” még régebben regisztrált tagként is ellátogatnod a webszájt „SPORT PROMÓCIÓK” részébe.

100%-os üdvözlő bónusz új tagoknak

Amennyiben új belépőként, azaz új tagként regisztrálsz az online sportfogadás szolgáltatónál, akkor az 1Bet magyar ügyfeleként igényelheted az új felhasználóknak jár 100%-os üdvözlő sportfogadás bónuszt. Ennek a bónusznak az értéke jelenleg 40 000 Ft. És mivel 100%-os, ezért annyit bónuszt tudsz szerezni a 40 ezer Ft-os összeghatárig, amennyi az első befizetésed teljes összege. Például, ha 10 000 Ft-al töltöd fel első alkalommal a sportfogadás számládat, akkor 10 000 Ft-nyi összegű bónusz pénzre szerezhetsz jogosultságot.

A bónusz kapcsán kérjük, vedd számításba, hogy 16x megforgatási követelménye van, ami 21 napon belül kell teljesítned (min. odds 1.80 / fogadás). Emellett azt is figyelembe kell venned, hogy a bónusz kijátszásakor bizonyos fogadási piacokra nem tehetsz téteket, ezért még mielőtt élnél a bukméker kezdő sportfogadás bónuszával, olvasd el a rá vonatkozó felhasználási feltételeket.

Az 1Bet sportfogadás részlegében a kezdő bónusz mellett olyan egyéb, folyamatosan elérhető promóciók is vannak, mint az „50%-os egyenleg újrafeltöltés”, amivel akár 20 000 Ft-os értékben juthatsz bónuszpénzhez. De emellett szerezhetsz közel 10 ezer Ft-os értékű Free Bet-eket (ingyenes fogadások), és még pénzbeli, 200 ezer Ft-os maximális cashback bónuszt is szerezhetsz hétvégenként (20%-os), ha pre-match módon fogadsz igen nagy összegekben.
1Bet piackínálat – Egész jó, de lehetne jobb is

A fogadási piacok kapcsán az 1Bet sportfogadás szolgáltatóról némi nézelődés után megállapítható, hogy főként azokhoz a csapatsportokhoz biztosít sok fogadási piacot, amelyek világszerte népszerűek a játékosok körében (pontos eredmény piacok, hendikepes és ázsiai hendikepes piacok, statisztikai fogadási piacok garmada, sokféle fölötte / alatta típusú piac, sportág- és játékszakasz függő speciális piacok stb.). A kisebb sportok esetében ugyanakkor korántsem ilyen rózsás a helyzet, mivel például egy asztali tenisz meccsnél – még akkor is, ha EB-döntőről van szó – rendszerint csak 1-2 pre-match, és 2-3 live piacon lehet fogadások kötni.
Relatíve igényes kínálat sportokból és sporteseményekből

A Curacao szigetén bejegyzett bukinál kellően széleskörű felhozatal található megfogadható sportokból, illetve ezek eseményeiből (meccsek, összecsapások stb.). A legtöbb sportesemény persze az olyan népszerű sportokhoz van, mint a labdarúgás, a kosárlabda, a baseball és a kézilabda. De emellett aránylag sok lóversenyfutamon lehet a bukinál fogadni a „négylábú barátainkra”. A felhozatalban az olyan klasszikus sportok, mint a golf és a tenisz is szerepel, valamint néhány küzdősport is (UFC / MMA, ökölvívás).

 • Kosárlabda

Az 1Betnél az e-sport fan-okra is gondoltak, amiből kifolyólag nagyon sok e-sportos meccsre / összecsapásra lehet napi szinten fogadásokat tenni (leginkább a CS:GO, Dota, StarCraft mérkőzéseknél elérhető piacokra érkezik be a bukmékerhez a legtöbb fogadás). Ugyanakkor, ha te szívesebben fogadnál mondjuk amerikai focira, vagy rögbire, esetleg alkalomszerűen téli sportokra, azt is megteheted. Mivel a bukméker számos „egyéb” kategóriájú sportot is felvonultat a kínálatában, amik között még az országúti kerékpározás és a darts is megtalálható. Az oddsok is aránylag jók, így nem nehéz kifogni olyan piacokat, amelyeken más bukikhoz képest magasabb hozammal kalkulálhat – nyertes fogadás(ok) esetén.
Ismerd meg az online fogadás menetét az 1Bet sportfogadás oldalán

A cég fejlesztői láthatóan komoly erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a bukmékeriroda fogadószelvénye. Ennek a betslipnek a használata túlzás nélkül gyerekjáték, és olyan funkciók is elérhetőek vele, mint a rendszer fogadások (Trixie, Patent stb.) kötése. A fogadáshoz pedig csak be kell jelentkezned a mobil vagy a desktopos weboldalon, majd a megtenni kívánt események kiválasztása után csak meg kell adnod a fogadási tétet, és már küldheted is játékba a szelvényed.
Az élő fogadás funkcióhoz biztosított kínálat és szolgáltatások

Az élő fogadásokhoz a bukméker webszájtján ki van alakítva egy különálló részleg (ÉLŐ FOGADÁS). Itt többféle nézet és szűrés alapján tudod kiválasztani azokat az éppen zajló sporteseményeket, amelyek érdekelnek. Természetesen sport alapján és esemény nézet szerint is rá tudsz szűrni a kínálatra, ami alapbeállítása szerint a legérdekesebb in-play eseményeket jeleníti meg. Jobb oldalon találhatók a meccsek neve mellett a hozzájuk tartozó fogadási piacok (a számára kell rákattintani – pl.+68).

A 1Bet élő fogadás-szekciója rengeteg népszerű sportágat

Ha pedig kiválasztottál egy adott, élőben zajló mérkőzést, és a megtenni kívánt piac egyik opcióját, egy kattintás, és máris felkerül az élő fogadásod a szorzójával együtt a betslip-edre. Az élő fogadáshoz jelenleg az operátor nem biztosít live streaming szolgáltatását. Ezt a hiányosságot valamilyen szinten pótolja a legtöbb nagyobb meccshez elérhető élő videó kommentár, de az igazat megvallva azért ez nem helyettesíti az valós időben történő meccsnézését.
1Bet mobile platform az okos kütyük kedvelőinek

Ha imádod az okos készülékedet és rendszeresen használod egyebek mellett igazi pénzes fogadások megkötéséhez, akkor biztosan elégedett leszel a bukmékeriroda mobil weboldalával. Az okostelefonokra és táblagépekre belőtt rendszer kiválóan teszi a dolgát, az élő fogadást nem akadályozzák bosszantó kifagyások, és a szükséges oldalátirányítások is csak csekély ideig tartanak. A szolgáltató mobil webhelyéről a cég egyéb termékei – például a casino / élő kaszinó – is elérhető, és az ügyfél-támogatási rendszer is tökéletesen működik vele stabil internetkapcsolat és megfelelő sávszélesség esetén.
Biztonságosnak tekinthető az 1Bet sportfogadás rendszere?

A cégről elérhető információk alapján az 1Betnél pillanatnyilag 128 bites alapú SSL titkosítást használnak olyan esetekben, ha egy például valaki be- vagy kifizetési tranzakciót kezdeményez az oldalon keresztül, illetve, ha egyéb érzékeny adatok kerülnek oda-vissza továbbítására a felhasználó készüléke (pl. okostelefon, laptop) és a bukméker rendszere között. Az 1Betnél az ügyfelek által rendelkezésre adatokra fokozottan ügyelnek, és ez a KYC programnak való megfelelés miatt bekért információkra (arcképes igazolvány másolat, bankszámla kivonat másolat) is igaz. A cég semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki az ügyféladatokat más félnek.
Ügyfélszolgálat

A bukméker webhelyén található ugyan GYIK részleg, de nagyon valószínű, hogy előbb vagy utóbb fel kell majd venned a kapcsolatot az ügyfélszolgálatával az elérhetőségek egyikén. A legcélszerűbb első körben az online chaten megpróbálni elintézni az adott ügyet. Viszont, ha komolyabb volumenű a probléma, amihez például dokumentumok, egyéb iratok benyújtása szükséges, akkor érdemesebb az e-mail-es opciót használni ([email protected]).
Konklúzió

Az 1Bet sportfogadás bukméker nem tartozik ugyan az ágazat legjobbjai közé, hanem inkább a „középmezőnyben” foglal helyet. A fogadási ajánlata és az oddsai jók, ami az élő fogadás terméke esetében is igaz. És a sportfogadás kezdő bónusz, valamint az egyéb promóciók is kifejezetten korrektek. A cégnek az ügyfélszolgálata szakszerű, bár igaz, hogy a telefonos elérhetőség azért nem ártott volna, és az sem növeli a bukméker renoméját, hogy az in-play bettinghez nincs biztosítva a live streaming funkció.
GYIK

 • 🛡Mire elég a Curacaoi licenc?

 • Tény, hogy sokan „fáznak” attól, hogy Curacao-ban működési engedéllyel ellátott bukinál vagy kaszinóban nyissanak számlát. Viszont a szigetország játékfelügyelete semmivel sem „megengedőbb”, mint az MGA vagy az UKGC, és azt se felejtsük el, hogy Curacao Hollandia társult állama, és ugyebár Hollandia a Benelux államok képviselőjeként az Európai Unió oszlopos tagja.

 • 👤Ha kaszinózni akarok, abban a részlegben is nyissak számlát?

 • Elég a webhely egyik szekciójában regisztrálnod ahhoz, hogy a cég bármelyik termékét használhasd.

 • 🌐Van olyan EU-s ország, ahonnan nem lehet a bukinál regisztrálni?

 • Tudtunkkal nincs ilyen ország. És elvileg csak az USA, Tunézia, valamint Izrael állampolgárai nem nyithatnak számlát a bukinál – amennyiben az említett országok egyikében élnek.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open