Sportuna magyar – Sok piaccal magas szorzókkal gyors regisztrációval

Jelen cikkünk a hazánkban egyre nagyobb ismertségre szert tevő Sportuna bukméker bemutatására szolgál.
Mutass többet +
Ha velünk tartasz, akkor olyan lényeges információkat tudhatsz meg, mint a Sportuna sportfogadás szekciójának fogadási piacok és sportok terén nyújtott kínálata, a regisztráció menete, az operátor által nyújtott szolgáltatások, amelyek mindenki számára elérhetők a Sportuna magyar felületű webhelyén. Csapjunk akkor a dolgok közepébe!
Mutass kevesebbet -
4.64.6/5
Sportuna
Bónusz: 35.000 Ft
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Tenisz
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2022
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
 • VIP Klub:
  yes
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  no
 • Nyelvek:
  Magyar
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Remek online sportfogadás lehetőségek csapatsportokra és egyéb kisebb sportokra is
 • A kezdő bónusz mellett többféle izgalmas promóció

Hátrányok:

 • A live fogadásnál a streaming funkció lefedettsége gyenge

*Feltételek érvényesek! 18+;

Sportuna Magyarországon – Fontos adatok az operátorról

Az online Sportuna sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltatónak a magyarországi webhelyén található információk alapján a brand tulajdonosa a Rabidi N.V. szerencsejáték vállalat, amelynek a székhelye a Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad, Curacao címre van bejegyezve, és hivatalos e-gaming működési engedéllyel rendelkezik, amit a Government of Curacao adott ki. A Government of Curacao, mint hivatalos szerv szabályozó és ellenőrző szerepkört is betölt a Rabidi N.V. esetében, így közvetett módon a Sportuna magyar nyelven elérhető online fogadás webhelye kapcsán is. A Government of Curacao problémás ügyek esetén mindig a hatályos curacao-i törvények és jogszabályok alapján jár el.

A Sportuna vélemények szerint az operátor azon szerencsejáték-vállalatok soraiba tartozik, amelyek a szerencsejáték-függőség kérdését is komolyan veszik, és ennek kapcsán megfelelő szintű támogatást nyújtanak szükség esetén az ügyfeleiknek. Erre utal annak tény, hogy többféle korlátozó eszközt lehet használni Sportuna regisztráció után, és ha nagy a probléma, akkor az ügyfélszolgálat révén akár a részleges önkizárás opcióját is lehet választani. A Sportuna magyar weboldalán olyan organizációk elérhetőségei is fent vannak, amelyek tényleges segítséget képesek nyújtani azoknak, akiknek problémájuk adódik a szerencsejátékkal: GamCare, Gambling Therapy, Gamblers Anonymous.

Sportuna MagyarországonSportuna jellemzők

🎁 Üdvözlő bónusz 35.000 Ft
📱 Mobil alkalmazás iOS és Android
🔴 Élő fogadások Igen
📺 Élő közvetítés NemA Sportuna magyar webhelyének elérése

A Sportuna Magyarországon egy olyan speciális webcímen keresztül érhető el, ami egy hatósági jogosulatlan blokkolás esetén is képes biztosítani a Sportuna magyar webhelyének zavartalan használatát. Az ilyen jellegű URL-ek, vagy más néven új generációs alternatív linkek alkalmazása meglehetősen elterjedt az online fogadás, netes szerencsejáték világában. Ugyanis vannak olyan régiók / országok, amelyek lokálisan – az EU-s irányelvekkel ellentétesen – bizonyos időközönként letiltanak szerencsejáték weboldalakat, online bukmékereket. Ilyen esetben az operátornak – pl. a Sportuna sportfogadás online szolgáltató webszájtja üzemeltetőjének – nincs más teendője, mint lecserélni az alternatív linkben lévő számot egy másikra, és a módosításról körlevélben, SMS-ben stb. értesíteni az ügyfeleket.

Az alternatív link téma lezárásaként azt még mindenképp szeretnénk kihangsúlyozni, hogy az operátorok által kiadott módosított webcímek ugyanúgy működnek, mint a normál URL-ek, és a biztonság terén is ugyanazt nyújtják. Erről magad is meggyőződhetsz: ha vetsz egy pillantás a Sportuna magyar weboldalának linkjére (a böngésző címsorában), akkor láthatod a kis lakat ikont, ami azt jelzi, hogy a kapcsolat a webszájttal biztonságos.
Sportuna regisztráció – Pár lépéses számlanyitás

A Sportuna regisztráció mindössze néhány percet igényel, és a magyar nyelvű felhasználó felületnek köszönhetően kifejezetten egyre procedúra.

 1. Ha rákattintasz a „REGISZTRÁCIÓ” gombra, a rendszer betölti a felhasználói fiók nyitására szolgáló online űrlapot, aminek az első oldalán bónuszt választhatsz – pl. Sportuna bonus sportfogadás termékhez – és kedvezménye feljogosító promóciós kódot adhatsz meg.
 2. A 2/4 űrlapoldalon egy checkbox (jelölőnégyzet) van, amit be kell pipálnod, ugyanis ily módon tudod elfogadni a Sportuna sportfogadás bukméker Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi Irányelvek dokumentumát. Ugyanezen az oldalon a rendszer az e-mail-címed megadását is kéri, valamint be kell írnod egy neked megfelelő felhasználói azonosítónevet, illetve egy tetszésed szerinti jelszót.
 3. A 3/4-es oldalon add meg a vezetékneved és a keresztneved, a nemedet, valamint a születésednek a pontos dátumát. Ha az ezen az oldalon levő checkboxot (előre be van jelölve) úgy hagyod, ahogy van, akkor a buki Sportuna bónusz ajánlatokkal és sportfogadás promóciókkal kapcsolatos anyagokat fog időnként küldeni a megadott e-mail-címedre.
 4. A Sportuna regisztráció 4/4-es lapján add meg a telefonszámod, a pontos lakcímed, válassz számla pénznemet (Forint vagy Euro), és ha minden klappol mehet az utsó kattintás a TELJESÍTVE gombra.

Ha a Sportuna Magyarországon elérhető webhelyén sikerrel zárult a regisztrációd, akkor a bukméker rendszeres automatikusan bejelentkeztet, és egy gratuláció kíséretében felajánlja, hogy a Sportuna fizetési módok valamelyike révén töltsd fel a belső egyenleged (opcionális).

A bukmékernek megadott adataid valódiságát meg kell majd idővel erősítened a KYC (Know Your Customer) procedúra keretében. A többi között igazolnod kell majd a lakcímed például a nevedre szóló közüzemi számla fotójával, valamint a személyazonosságod arcképes igazolvány fotóival. Emellett a bukméker a KYC keretében a Sportuna vélemények szerint a fizetési mód igazolását is kéri (azt a bankolási módot kell verifikálnod, amit az egyenleged feltöltéséhez / nyeremények kivételéhez használsz), és az is előfordulhat, hogy a befizetésekhez használt pénzeszközök eredetét is igazolni kell (ez rendszerin nagyobb összegű befizetés / befizetések esetén válik csak szükségessé).
Sportuna sportfogadás platformján elérhető fizetési módok

A sportfogadással kapcsolatos online pénzügyek intézéséhez az operátor által biztosított Sportuna fizetési módok mennyisége pont megfelelő, és a felhozatal sem rossz, mivel a hagyományosabb megoldások és legújabbak is megtalálhatók közöttük. A befizetések esetében a minimális összeg 5000 HUF / tranzakció, a maximális 350 ezer HUF és 1 millió HUF közötti / tranzakció – függően az általad alkalmazott bankolási megoldástól.

A Sportuna Magyarországon az ügyfeleinek az alábbi fizetési opciókat biztosítja:

 • Mastercard típusú bank és hitelkártyák;
 • paysafecard alapú befizetés;
 • e-pénztárcák – Skrill / Skrill 1-Tap, Jeton, MiFinity, MuchBetter, NETELLER;
 • Pay via Bank befizetés;
 • Kripto pénzek – Bitcoin Cash, Ethereum, DAI, Tether, Bitcoin, Litecoin, Ripple, USD Coin.
Sportuna fizetési módok

Az elért nyereményeid kivételéhez Bank Transfer és Visa (Via Bank Transfer) kifizetési mód is használható. A kifizetéseknél a maximális összeg 350 ezer és 1 millió forint közötti / tranzakció. Egy adott Sportuna kifizetés kérelmet csak akkor fogad el a Sportuna magyar ügyfelek esetében, ha a kivenni kívánt összeg eléri az 5000 HUF-ot. A kifizetésnél díj, járulékos költség nem kerül az operátor részéről felszámításra. A kifizetéseknél a feldolgozási idő 1-3 napot igényel.
Sportuna vélemények – Mit tud a desktopos oldal?

A Sportuna magyar nyelvi támogatással felvértezett desktopos webhelye már első nekifutásra is kellemes benyomást kelt az emberben. A promóciók, bónuszok reklámozása csak visszafogottan, „kulturált” módon zajlik a webszájt index oldalán, ahol többféle menü, és egy kifejezetten jól használható kereső funkció is a rendelkezésünkre áll a navigáció könnyebbé tételéhez. A szekciók közötti váltások gyorsak, és az oldalátirányítások sebességével sincs gond. Amit pedig a pre-match / élő fogadások leadását illeti a felhasználóbarát fogadószelvénynek köszönhetően az aktuális tippek gyorsan, zökkenőmentesen beküldhetők a Sportuna sportfogadás platformján keresztül.
Bónuszok és promóciók magyar játékosoknak

Amennyiben úgy határozol, hogy ki akarod használni az új tagoknak járó Sportuna bónusz akciót, akkor egy olyan 100%-is welcome Sportuna bonusz landolhat a zsebedben, aminek a maximális összege elérheti a 35 000 Ft-ot. A bónusz az első befizetéshez kötött, és akkor érhető el, ha legalább 6000 Ft összeget fizetsz be, valamint a befizetésednek a teljes egészében fogadást teszel a Sportuna sportfogadás szekciójában legalább 1.50-ös szorzón. Ha mindezek adottak, akkor a bónusz lehívható válik, és a kezdeti befizetésed duplájával vághatsz bele az online fogadásba. Fontos, hogy a kezdő bónusz megjátszási követelménye 6-szoros, amit 30 napon belül kell teljesíteni (megegyezés: egy adott fogadás összege nem lehet magasabb 16 000 Ft-nál; single beteknél a min. odds 2.00 / kombi fogadásoknál 1.50; NETELLER vagy Skrill első befizetés automatikus kizárást von maga után az üdvözlő bónusz akcióból).

Amennyiben érdekelnek az egyéb, folyamatosan futó Sportuna sportfogadás promóciók, az alábbi kínálatból szemezgethetsz:

 • Cashback Bónusz 10%-os akció – 150 ezer Ft-ig;
 • Heti Reload Bónusz 50%-os akció – 150 ezer Ft-ig;
 • Virtuális Sport 10%-os akció – 150 ezer Ft-ig;
 • Accumulator Bet promóció – 100%-ig;
 • Sport Jackpotok – 5.2 millió Ft.Online sportfogadás piacok széles kínálatban

Az online Sportuna vélemények alapján a bukméker igen-igen ütős online fogadási piackínálatot nyújt – ezt mi is meg tudjuk erősíteni, mivel A-tól Z-ig bebarangoltuk a Sportuna Magyarországon elérhető sportfogadás szekcióját. A legtöbb piac észrevételeinek szerint – mint például hendikepes, eredmény / részeredmény, felette / alatt fogadások, statisztikai piacok – az olyan sportokhoz érhetők el, amelyek nagy tömegeket vonzanak (labdarúgás, kosárlabda, amerikai futball stb.). De a main piacok mellett e bukinál többféle egyéb típusú, adott sportnál megtehető piac érhető el: pl. asztalitenisznél összesített pontok száma, nyert szettek száma; labdarúgásnál ázsiai hendikepes piacok; lóversenyél (galopp) hármas befutó piac.
Aktuális választék online megfogadható sportokból

A legnépszerűbb sportok mindegyike elérhető fogadáshoz (pre-match / in-play) a Sportuna magyar weboldalán – például ilyen sport a labdarúgás, kézilabda, jéghoki, röplabda, kosárlabda, rögbi, krikett, amerikai futball, baseball, vízilabda. Ezeken kívül a bukméker sok sporteseményt biztosított olyan sportokhoz is, mint a teniszt, golf, darts, asztalitenisz, futsal, és a lóverseny, valamint az agárverseny fogadás lehetősége is elérhető. A motorsportokból sincs hiány (MotoGP, NASCAR, Superbike, rally, Formula-1), elérhető online fogadáshoz küzdősportok is (pl. ökölvívás és MMA), és természetesen igen sokféle e-sportra is lehet fogadni a Sportuna Magyarországon online sportfogadás rendszerén keresztül.

Sportuna sportfogadás

A különleges sportok rajongói is elégedettek lehetnek a Sportuna sportfogadás szekciójában található sportág választék láttán, mivel olyan sportok is a részét képezik, mint a pesapallo, kabaddi, padel, lakrossz, badminton, hurling, netball, gyephoki, jéglabda, ausztrál futball, teremfoci, kelta futball. Aki pedig a hagyományos sportok mellett szívesen fogadna RNG-alapúakra, bőségesen található fogadási lehetőségeket a bukméker Virtuális Sportok szekciójában.
Online fogadási menete a Sportunanál

A bejelentkezés követően bármikor tudsz fogadásokat tenni a bukméker Sportuna magyar weboldalán. Az online fogadás könnyebbé tételéhez a webhelyen többféle menü, keresőfunkció, valamint statisztikai adatok is találhatók, amik egytől-egyig a hasznodra lehetnek. A megtenni kívánt sporteseményt bármelyik megfelelő menüvel ki tudod választani – a legegyszerűbb a bal oldali sportág menü, amiben az adott sporthoz kapcsolódó ligák, nemzeti bajnokságok közül ki lehet választani azt, ami téged ténylegesen érdekel, illetve magát a meccset, sporteseményt is. A mérkőzés nevére kattintva érhető el az az aloldal, ami az adott sporteseményhez hozzá van rendelve, és a fogadási piacokat, sportesemény kimeneteleket tartalmazza.

Ha már eldöntötted melyik piacon és milyen opcióra akarsz valódi pénzes tétet tenni, elég egy kattintás az odds-ot tartalmazó mezőre, és a fogadási kimenetel a Sportuna sportfogadás szelvényére helyezi fel a rendszer.

Ha minden választásod fent van a fogadási szelvényen, állítsd be a tétet, valamint azt, hogy milyen típusú fogadást akarsz kötni: EGYEDÜLÁLLÓ, TÖBBSZÖRÖS, RENDSZER. A fogadást a MEGTENNI A TÉTET gombra kattintva tudod „beélesíteni”.
A Sportuna élő fogadás szekciójának bemutatása

A Sportuna élő fogadás részlege el van különítve a meccsek kezdete előtti fogadásokat tartalmazó pre-match szekciótól. A valós időben megfogadható sportesemények kínálata bőséges, és egy felül található görgető (slider) menü révén könnyű kiválasztani az aktuális live kínálatból, ami leginkább érdekli az embert. A Sportuna élő fogadás szekciójában lehetőség van többféle szűrést is használni, amivel seperc alatt kideríthető, hogy milyen meccsekre lehet majd fogadni 3 vagy esetleg 6 óra elteltével in-play piacokon.

A live streaming> funkció viszont nem erőssége a Sportuna sportfogadás bukmékernek. Ugyanis a tesztjeink során azt tapasztaltuk, hogy leginkább e-sportok eseményeit lehetett valós időben nyomon követni a streaming szolgáltatás révén.
Mobil platform és a Sportuna app kérdése

A mobile platformja elég jónak mondható a bukmékernek. Ugyanis a tesztelése során kiderült, hogy a böngésző-alapon működő reszponzív webszájtnál az oldalátirányítások villámsebesen lezajlanak, a navigáció a mobilra optimalizált menürendszernek köszönhetően nagyon egyszerű, és az online funkció is könnyedénhasználhatók, mint a chates ügyfélszolgálat vagy azt in-play piacokra történő sportfogadás. Az viszont tény, hogy nincs Sportuna alkalmazás. Ezért, ha iOS-es vagy Androidos Sportuna applikáció segítségével fogadnál, akkor is muszáj lesz beérned a cross-platformos mobilbarát weboldallal – legalább is egyelőre.
Megfelelő adatvédelem maximálisan biztonságos rendszerben

Az adatvédelem tekintetében az operátor Rabidi N.V. nem ismer pardont, aminek köszönhetően nem kell egyáltalán attól tartanod, hogy a cég bárkinek, bármiféle okból kifolyólag kiszolgáltatná az adataidat, vagy azok egy részét. Ami pedig a Sportuna rendszerének biztonságát illeti, emiatt sem kell aggódni, mivel a szerencsejáték-vállalat napjaink legmodernebb biztonság-technológiai megoldásait alkalmazza annak érdekében, hogy a rendszere bármilyen behatolási próbálkozást el tudjon hárítani. A pénzügyi műveletekhez SSL-titkosítást (128-bites) alkalmaz a cég, ami egyenértékű a bankival.
Az ügyféltámogatási rendszer elérhetőségei és sajátosságai

A Sportuna magyar webhelyén GYIK / FAQ szekció is található, amiben több alapvető kérdésre találhatsz választ. Amennyiben a problémád más jellegű és / vagy nincs a GYIK-ben rá megoldás, akkor érdemes az online chates opciót választva kapcsolatba lépni a bukméker ügyféltámogatási rendszerének munkatársaival. Tapasztalataink – és a Sportuna vélemények alapján – aránylag jó szaktudással bírnak a cég agentjei, és kellő diszkrécióval, udvariasan kezelik az aktuális ügyeket. Az e-mailes elérhetőség is a rendelkezésedre áll ([email protected]), viszont jó tudnod, hogy ha e-mailt küldesz, megesik, hogy 4-5 órát is kell várni a válaszra – főleg komolyabb probléma esetén.
Konklúzió

A Sportuna sportfogadás bukméker remek alternatív mindazoknak, akik sokféle kevésbé ismert sportra fogadnának a már megszokott, hagyományos csapatsportok, és más élsportok mellett. A bukméker által kínált promóciós felhozatal impozáns és a piacválaszték is kimondottan jó. A fizetési módok száma és használhatósága szintén megfelelő. Ami viszont negatívum, a live fogdáshoz gyér lefedettségű élő streaming szolgáltatás, valamint a Sportuna app hiánya.
GYIK

 • 👑A Sportuna magyar ügyfeleknek biztosít VIP tagságot?

 • Igen, a VIP tagság Magyarországon is elérhető.

 • 🎁A kezdő Sportuna bónusz megjátszható virtuális sportokon is?

 • Nem csak a bukméker sportfogadás termékén.

 • 💬A Sportuna ügyféltámogatás chaten magyarul is elérhető?

 • Egyelőre magyar nyelven nincs klasszikus ügyfélszolgálati támogatás.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open