Bitcoin fogadás – Online sportfogadás a legnépszerűbb kriptopénz használatával

Amióta a kaszinók és a bukmékerek elfogadják a Bitcoint, ugrásszerűen megnőtt azok száma, akik a legismertebb kriptopénzt használva intézik online fogadás / sportfogadás esetén a bankolást. A Bitcoin népszerűsége – és vele párhuzamosan az értéke is – a 2009-es „megszületése” óta folyamatosan nőtt. És manapság már ott tartunk, hogy a bankok, pénzintézetek is egyre nyitottabbak a BTC és más, ismertebb kriptok felé.

De emellett az is tény, hogy a BTC uralja a globális kripto-piac közel 50%-át, amiből kifolyólag nem csoda, hogy a Bitcoin fogadás népszerűsége egy jottányit sem csökkent. Nem vagy teljesen képben a Bitcoin sportfogadás kapcsán, vagy csak bővíteni szeretnéd a már meglévő ismereteidet? Olvasd el a cikkünket, és vértezd fel magad a szükséges tudással!

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Bitcoint
Rang Bukméker Bónusz Weboldal
1 QuickWin 35.000 Ft Fogadj most! QuickWin vélemények
2 Rabona 50.000 Ft+ 6.000 Ft Free Bet Fogadj most! Rabona vélemények
*Ez az ajánlat kizárólag a ultrasportsbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
3 FEZbet 35.000 Ft Fogadj most! FEZbet vélemények
*Feltételek érvényesek! 18+; Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Bitcoin sportfogadás – Egy kis kriptos gyorstalpaló

Bitcoin sportfogadás

Mivel igencsak sanszos, hogy nem minden olvasónk van tisztában azzal, hogy mi is értendő pontosan a Bitcoin kriptopénzen, illetve a vele való sportfogadáson, ezért pár mondatban elmagyarázzuk a lényeget (története, hogyan juthatsz hozzá, hogyan tárolod és fizess vele bukmékernél stb.), és sort kerítünk a Bitcoin fogadás oldalak bemutatására is.
Történeti áttekintő

A Bitcoint annak igénye hívta életre, hogy az embereknek – már jó ideje – elegük volt a kormányok / bank által ural pénzügyi rendszerből, amely irányítására zéró ráhatásuk volt. És olyan fizetési rendszert / eszközt akartak, amely a kormányoktól, pénzintézetektől teljes mértékben függetlenül látja el a pénz szokásos funkciót, beleértve a széleskörű elfogadottságot, ami lehetővé teszi a vele való vásárlást, kereskedést, és az „dolgokat”.

Igaz, hogy a BTC digitális fizetőeszköz, viszont idővel kiderült róla, hogy minden olyan kritériumnak megfelel, amitől pénz a pénz, és ennek hatására az online kereskedők egyre nagyobb számban kezdték el elfogadni árukért, valamint szolgáltatásokért cserébe. Ekkor beindult az úgynevezett dominó effektus, egyre több tőzsdén is jegyzett nagyvállalat szállt be a Bitcoin „bizniszbe” (pl. Tesla, MicroStrategy, PayPal, Square, Grayscale).

Természetesen a kriptopénzes üzletből nem akartak kimaradni a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatók sem. Ennek pedig az lett a hozadéka, hogy a kaszinók és a bukmékerek elfogadják a Bitcoint mind befizetések, mind kifizetések (nyereményfelvételek) lebonyolításához. Ma pedig ott tartunk, hogy a rohamléptékkel gyarapszik a Bitcoin fogadási oldalak száma, amelyeken már nem csak BTC-vel, hanem egyéb, ismertebb kriptopénzekkel is tudsz fizetni online.
Bitcoin fogadás – Hogyan juthatok BTC-hez?

Bitcoint a világhálón rendkívül sok helyen tudsz vásárolni (pl. BTC tőzsdéken – Coinbase, Binance, Bitpanda, Kraken, Changelly stb.). De vannak olyan újdonsült FinTech cégek, amelyek lehetővé teszik (a náluk történő számlanyitást követően) azt, hogy BTC-t vásárolj rajtuk keresztül, illetve azt is, hogy tovább utald a BTC-t például egy „külsős” kripto-pénztárcába (jelenleg ezt az opciót csak bizonyos feltételek megléte mellett engedélyezik a szóban forgó vállalatok).

Ha már itt tartunk akkor pár gondolat erejéig a kripto pénztárcáról is írnánk, mivel meglehet, hogy ez így elsőre kissé ködösen hangozhat azoknak, akik még csak ismerkednek a Bitcoin sportfogadás világával. Szóval, a kripto pénztárcát úgy kell elképzelned, mint egy e-walletet, amivel pénzt fogadhatsz másoktól, illetve pénzt küldhetsz / fizethetsz vele.

A pénzügyi tranzakciókhoz többféle típusú tárca közül választhatsz – lehet online tárcád (Web Wallet), saját számítógépen lévő (Desktop Wallet), okostelefonon lévő (Mobile Wallet), sőt még olyan is, aminek alapjául egy pendrive szerű eszköz szolgál, ami a privát kulcsot hardveresen tárolja (rendszerint nagyobb összegek tárolására használatos).

Így bankolhatsz ott, ahol a bukmékerek elfogadják a Bitcoint

Első körben értelemszerűen nyitnod kell egy számlát az adott bukmékernél, amit ezt követően verifikálnod is érdemes (mivel így a BTC-s kifizetés sem fog a későbbiekben gondot okozni). Ha már egy éles / igazi pénzes teljes értékű számla tulajdonosa vagy, akkor roppant egyszerűen megoldhatod úgy a befizetéseket, mint a kifizetéseket.

Többféle kriptopénz befizetésekhez a Cryptocurrency menüben

Befizetésnél az alábbiak szerint járj el:

 1. Lépj be az adott bukmékernél nyitott felhasználói fiókodba (jelszóval, felhasználói névvel, okostelefonon ujjlenyomattal stb.);
 2. Keress rá a „Befizetés” opcióra (ennek a pénzügyi tranzakciós lehetőségnek rendszerint vagy saját „gombja” van, vagy a felhasználói profil menüből érhető el);
 3. A felkínált fizetés módok közül válaszd a kriptopénzeket (Cryptocurrency);
 4. A kriptopénzek közül válaszd a Bitcoin opciót (BTC);
 5. Add meg a befizetni kívánt összeget és kövesd a fizetési űrlapon megadott további utasításokat.

Kifizetéskor egy az egyben ugyanígy kell eljárnod, csak ilyenkor a „Kifizetés” menüpontot kell kezdetben kiválasztanod.

Fizetés Bitcoint használva egy bukméker desktopos weboldalánBitcoin fogadási oldalak bemutatása röviden

Ebben a fejezetben olyan bukmékereket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyek minden tekintetben megfelelnek a Bitcoin sportfogadás követelményeinek. Azaz megfelelő pre-match és in-play fogadási ajánlattal rendelkeznek, megbízhatók, kedvező megforgatási feltételű üdvözlő bónuszt adnak, rendszeresen vannak náluk promóciós programok, és mind a befizetések, mind a kifizetések esetében használhatsz a platformjaikon BTC-t – magyarán szólva: ezek a bukmékerek elfogadják a Bitcoint.

20Bet

20Bet

A 20Bet több szempontból is ideális választás lehet mind a kezdő, mind a tapasztaltabb magyar sportfogadók számára. A 35 000 Ft-os kezdő bónuszt nyújtó sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató oddsai meglepően jónak mondhatók. A 20Betnél a magyar nyelvű felhasználói felületnek, valamint a leegyszerűsített fogadószelvénynek köszönhetően villámgyorsan lehet élő fogadásokat kötni, amihez a bukméker kiváló live videó kommentár funkciót is biztosít.

22Bet

22Bet

A fantasztikus bónuszokat és promóciókat nyújtó 22Bet-nél igen magasra tették a lécet a magyar sportfogadók számára felkínált fizetési módok tekintetében is. A kiváló mobilalkalmazásokkal is rendelkező bukmékernél több, mint két tucatnyi kriptopénz fajtával lehet fizetni, amelyek között természetesen a BTC is megtalálható. A 22Bet is magyar nyelven várja a hazánk sportfogadás rajongóit, akik számára olyan prémium funkciót is elérhetők, mint a cash out, valamint a manapság roppan népszerű rendszer típusú fogadások.

Rabona

Rabona

A Rabona felhasználóbarát kivitelű, magyar nyelvi támogatással rendelkező webhellyel várja a hazai sportfogadás online változatának kedvelőit. A bukinál 100%-os (jelenleg 35 000 Ft-os értékű) kezdő bónuszhoz lehet jutni, amit roppant egyszerűen ki lehet játszani a Rabona sportfogadás termékén. A bukméker még magyar nyelvű chates ügyfélszolgálattal is bír, így nem kell semmilyen idegen nyelvismeret az épp aktuális ügyeid intézéséhez, ha a Rabonát választva nyitsz számlát.

Természetesen a fentebb említett bukmékereknél jóval több sportfogadás oldalon érhető el a Bitcoin fogadás lehetősége. Mi mindössze egy kis ízelítőt akartunk adni abból, hogy mire számíthatsz, ha úgy döntesz, hogy a Bitcoin fogadási oldalak egyikénél nyitsz számlát. Amennyiben komolyabban érdekel a téma, azt ajánljuk, hogy olvasd el a bukméker ismertetőinket, amelyek révén objektív rálátásod lehet rá, hogy melyik operátornál éri meg leginkább regisztrálnod.
GYIK

 • 🔢Előfordulhat, hogy az általam vásárolt Bitcoin értéke jelentősen módosul?

 • Igen, ez bármikor megtörténhet. Mivel a BTC kriptopénz időről időre komoly változások fordulnak elő az árfolyamában, és emiatt az is előfordulhat, hogy a birtokodban lévő BTC dollárban kifejezett értéke pár nap alatt jelentősen megnő / vagy csökken.

 • 🔒Teljesen biztonságos a Bitcoin alapú fizetés a sportfogadás oldalakon?

 • Emiatt egyáltalán nem kell aggódnod, mivel a BTC-s fizetés eleve a bankolás egyik legbiztonságosabb, anonimitást is lehetővé tevő módja. Másrészt pedig a bukmékerek olyan titkosítási technológiákat alkalmaznak a pénzügyi műveletek végrehajtásakor (pl. 128 bites SSL), ami tökéletes garanciát nyújt az adatok, információk védelmére.

 • A Bitcoin sportfogadás mellett másra is használható?

 • Gyakorlatilag ugyanúgy tudod használni online, mint bármely más egyéb fizetőeszközt (FIAT pénzeket). Egyebek mellett webáruházakban tudsz vele vásárolni (műszaki és ruházati cikkeket, autóalkatrészeket, étrend kiegészítőket stb.). Egyébként pedig a nemrégiben röppent fel a hír, hogy a Bitcoin-ba hatalmas összeggel beszálló Tesla vállalatnál elektromos autók is vásárolhatók BTC-ért (A Tesla manapság gőzerővel dolgozik azon, hogy a Bitcoin minél „zöldebb“ legyen).

open