Vulkan Bet Magyarországon – Jó bukméker fenomenális piackínálattal

2015-ben jelent meg az világhálóan az Intelligent Innovations N.V. a VulkanBet sportfogadás és távszerencsejáték portállal, amely manapság a VulkanBet magyar oldalának köszönhetően hazánkban is kezd ismertté válni.
Mutass többet +
Cikkünknek mindössze egy célja van – az, hogy minden fontos dolgot megtudhass a VulkanBet Magyarországon nyújtott szerencsejáték és fogadás online szolgáltatásairól. Ennek érdekében töviről hegyire felmértük, leteszteltük az operátor webhelyét, hogy megoszthassuk veled az így szerezett, teljesen releváns Vulkan Bet vélemények és tapasztalatok összességét.
Mutass kevesebbet -
4.34.3/5
Vulkan Bet
Bónusz: 200.000 Ft
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Asztalitenisz
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  no
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2015
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
 • VIP Klub:
  no
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  no
 • Nyelvek:
  Magyar
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Nagyon sokféle pre-match és live piacon lehet fogadni a bukmékernél magas szorzókon
 • Felhasználóbarát kialakítású desktopos és mobilbarát oldal

Hátrányok:

 • Nincs Vulkan Bet app, és nem érhető el live streaming funkció

*Feltételek érvényesek! 18+;

Elérhető cég- és licencadatok a Vulkan Bet sportfogadás részlegében

A Vulkan Bet webhelyének és a brandnek a tulajdonosa Curacaon bejegyzett 8048/JAZ licenccel rendelkező Intelligent Innovations N.V. távszerencsejáték-vállalat, amely címe Heelsumstraat 51, Willemstad, Curacao, CW. A webhelyet ugyanakkor nem a tulajdonos, hanem a vállalat egyik partnercége, a Verbenaz Limited üzemelteti, amelynek székhelye az Európai Unión belül, Ciprus szigetén található.

A VulkanBet magyar régióban – és más államokban – a fenti licence alapján folytat legális keretek között megvalósuló szerencsejáték- és a fogadásszervezői tevékenységet. A jelenlegi e-gaming licencének kibocsájtója a Government of Curacao, amely számos új és jó néhány régebbi bukmékernek, online kaszinónak is szabályozó, illetve felügyeleti szerve.

Vulkan Bet MagyarországonVulkan Bet jellemzők

🎁 Üdvözlő bónusz 200.000 Ft
📱 Mobil alkalmazás iOS és Android
🔴 Élő fogadások Igen
📺 Élő közvetítés NemA Vulkan Bet Magyarországon – Szükséges az alternatív link?

A VulkanBet magyar oldalának elérése a helyzet jelen állás szerint alternatív link nélkül is teljesen problémamentes. Tesztjeink részeként több alkalommal is véletlenszerű „látogatásokat” tettünk a VulkanBet hazánkban online webszájtjának különböző szekcióiban, és azt tapasztaltuk, ami a VulkanBet vélemények alapján is megállapítható: a bukméker úgy mobil, mint desktopos platformon folyamatosan a magyarországi ügyfelei rendelkezésére áll.

Természetesen annak ténye, hogy a Vulkan Bet Magyarországon az alapértelmezett „.bet” domain alól érhető el, önmagában nem jelenti azt, hogy az elérhetőség a jövőre vetítve is mindig a default URL-en keresztül fog történni. Mivel, ha belegondolunk, akkor a nem is olyan távoli múltban számos, legális nemzetközi licenccel rendelkező iGaming operátor webhelyét blokkolták hazánkban „államilag”. Mindebből pedig egyenes ágon következik, hogy a VulkanBet sportfogadás szolgáltató esetében is bármikor beüthet a ménkű.

Viszont még egy ilyen extrém esetben sem kell az elérhetőség folytonosság miatt aggódni – biztosra veheted, hogy van jó pár olyan alternatív opció a Vulkan.bet üzemeltetőjének repertoárjában, amik révén még egy teljes körű hazai webhely-blokkolás okozta probléma is seperc alatt megoldható (pl. tükör oldalak, alternatív linkek / címek alkalmazás).
Vulkan Bet regisztráció – Fióknyitás & KYC egyszerűen

Vulkan Bet regisztráció

A bukméker roppant egyszerű megoldást kínál desktopos és mobile platformon is a regisztráció lebonyolítására, amit követően sportfogadás piacok és online fogadás lehetőségek ezrei válnak elérhetővé bárki számára, aki fiókot nyit a Vulkan Bet magyar webhelyén. Lássuk akkor a szükséges teendőket!

A Vulkan Bet regisztráció űrlap kitöltése különösebb nehézséget még azoknak sem okozhat túl sok fejtörést, akik hadilábon állnak kissé az angol nyelvvel. Az egyoldalas űrlapon ugyanis csak pár mezőnek a kitöltését várja el az operátor. A következőket kell megadnod: e-mail-címed, jelszó (olyat válassz, ami erős), számla pénzneme. Emellett csak azt kell még eldöntened, hogy kérsz-e sportfogadás bónuszt (esetleg kaszinós bónuszt), és be kell jelölnöd egy checkboxot, amivel kijelented, hogy elolvastad és el is fogadod mindazon rád vonatkozó dolgokat, amelyek a Terms and Conditions, valamint a Privacy Policy és a Betting Rules dokumentumokban találhatók.

A KYC-re – azaz a felhasználói fiók azonosítására – azt követően kerülhet sor, hogy kitöltötted a profilod, minden olyan adatot megadva, ami feltétlenül szükséges: pl. teljes név, lakcím, születési dátum stb. Ha mindezzel elkészültél, akkor a Verification menüpontot keresztül elérhető webhelyrészen tudod a KYC azonosítást elvégezni, ami egyebek mellett azért szükségeltetik, hogy a VulkanBet Magyarországon online weboldalán elért nyereményeidhez hozzá tudj férni.

A KYC eljárás által támasztott követelményeknek a megfelelő fényképek feltöltésével tudsz eleget tenni. Például fotó egy fényképes igazolványodról (útlevélről, személyiről, sőt akár még gépjármű-vezetői engedélyről is lehet), hiteles fotó a lakcímed igazolás végett (pl. bankszámlád kivonatáról, vagy akár olyan csekkről, amit a te nevedre állít ki egy haza közszolgáltató), fotó az webhelyen bankolásra használat fizetési megoldásról.
Fizetési módok és azok használata a Vulkan Bet magyar oldalán

A bankolás mikéntje nincs túlkomplikálva a Vulkan Bet magyar webszájtján. Ha befizetést vagy kifizetést akarsz elintézni egy sima login után kattints a „Deposit” gombra, ekkor két opciót kínál fel a sportfogadás webhelye: DEPOSIT | WITHDRAWAL.

A lehetséges VulkanBet fizetési módok közül a bukméker VulkanBet Magyarországon a következőket nyújtja a felhasználóknak:

 • Visa, Mastercard bank- és hitelkártyák valamint, Maestro és Cirrus kártyák;
 • Jeton, AstroPay, MiFinity, SOFORT Klarna;
 • Pay via Bank opció és normál banki transferek;
 • Binance Pay rendszerén át történő fizetés;
 • Elfogadott kripto pénzel: Bitcoin, Tether, Ethereum.

A befizetések / nyereményfelvétel összegének mindenképp el kell érnie a 10€ / 10$ értéket, mert ellenkező esetben az adott tranzakció nem kerül végrehajtásra. Az operátor a Vulkan Bet fizetési módok rendeltetésszerű használatának megvalósulása esetén semmilyen pluszköltséget nem számít fel, mint például tranzakciós díj vagy jutalék. Nyeremény felvételeknél a Vulkan Bet pénzügyi osztálya a kisebb összegek esetében gyorsabb kifizetések biztosít, és minél nagyobb a felvenni kívánt összeg, annál tovább tart a feldolgozási idő (akár 2 hétig is eltarthat, ha 1000 $-nál többet akarsz felvenni egy tranzakcióval).
Vegyük közelebbről szemügyre a weboldalt – VulkanBet vélemények

A VulkanBet sportfogadás webhelyszekciója nem mondható ugyan szépségdíjas alkotásnak, viszont funkcionalitás terén hozza az elvárt szintet, és a dizájn is úgy van kialakítva, hogy még becsukott szemmel is nehéz lenne eltévedni a webhelyen. Az már más kérdés, hogy a weboldalnak a használhatósága jó, idegen nyelvismeret kell azért hozzá, mert észrevételeink és a vélemények alapján is teljesen világos, hogy magyar nyelven egyelőre nincs kezelőfelület a VulkanBet Magyarországon elérhető online fogadás rendszeréhez.
Első befizetési bónusz új tagoknak & más sport promóciók

Vegyünk át most akkor egy igen-igen népszerű témát is: milyen kezdő Vulkan Bet bonus érhető el az új felhasználói fiókkal rendelkező tagoknak. Nos, a bukméker csak abban az esetben nyújt welcome bonus ajánlatot, ha a számlanyitást követően 5 napnál nem később kívánsz élni az üdvözlő ajánlattal aktiválnod kell a profilodban a „bonus tab-ot”. A bonus gyakorlatilag egy komplett üdvözlő csomag, ami összesen 3 db, a befizetésekhez kötött bónuszt takar: 20 ezer HUF (100%-os), 60 ezer HUF (125%-os), illetve 120 ezer HUF (150%-os) szerezhető bónuszként az első, a második, illetve a harmadik befizetéshez.

A Vulkan Bet kezdő bónuszcsomag esetében nincs kőbe vésve, hogy mindegyik bónuszt kötelező jelleggel igénylened, kell. És az is tény, hogy elég – bármelyik bónusznál – már egy 4000 HUF összegű depozit is az aktiválásához. A megforgatási követelmény 10x-es, az elfogadott legalacsonyabb szorzók: esport-ra történő fogadásoknál 1.95-ös, míg kombi szelvényeknél, amiknek legalább 2 választást kell tartalmazniuk, választásonként 1.40-es.

A bukmékernél a sportfogadás részlegének „Promotions” aloldalán rendszeresen frissülnek a Vulkan Bet bónusz és sport promóció ajánlatok. Egyebek mellett free bet-ek szerezhetők, időszakos akciókban és sportfogadás online versenyeken vehetsz részt, de akár még „birthday bonus” is az öledbe hullhat, ha résen vagy!
Hagyományos és speciális piacok nagy választéka

Ha ki kéne egyet emelni a Vulkan Bet erősségi közül, akkor az a részünkről egyértelműen a piackínálat lenne – ami a VulkanBet vélemények szerint is – parádés. A bukinál az online sportfogadás világában létező összes piac típus / fogadási opció megtalálható a különböző fajtájú eredmény és részeredmény piacoktól kezdve a remek szorzókkal kínált hendikepes (és ázsiai hendikepes) piacokon át az igen hosszú távú fogadások kedvelőinek biztosított speciális piacokig (pl. adott csapat melyik helyen végez a Bundesliga 2-ben, melyik gárda fog kiesni a La Liga-ból adott évben, melyik F1 csapat nyeri a konstruktőri VB-t stb.).

Természetesen a sportfogadás online piac kínálatában napi szinten százszám találhatsz sokféle under / over (alatta / felette) piacot is, amik révén meghatározott sportesemény kimenetelekre tehetsz igazi pénzben téteket. A sportág specifikus piacokból is frenetikus a választék, aminek köszönhetően egy focimeccsen fogadhatsz rá, hogy lesz-e 11-es, MMA összecsapás esetén adott meccsnél KO-s győzelem lesz-e a vége, vagy tenisz kupa kapcsán arra, hogy melyik játékos üti majd a legtöbb ászt a sportesemény folyamán.
Sportok, amikre fogadhatsz – Labdarúgástól a gyephokiig

A VulkanBet online fogadás platformján a sportág kínálat a mai igényeknek megfelelően kialakított. Ennek hála a többi között olyan sportokra tudsz fogadni, mint például a baseball, labdarúgás, krikett, rögbi, amerikai futball, ausztrál foci, kosárlabda, jégkorong, gyeplabda, netball, röplabda, asztalitenisz, tenisz, darts, snooker, kézilabda, futsal. Mindezeken kívül sokféle e-sport eseményére biztossít a Vulkan Bet sportfogadás lehetőséget, valamint többféle motorsportra, és küzdősportra is. De időnként még lakrossz, sakk, és hurling is megtalálható a bukméker online fogadás kínálatában.
Fogadj könnyedény online a VulkanBet platformjain

Vulkan Bet fogadószelvény

Ha be vagy jelentkezve a VulkanBet magyar oldalán, akkor tulajdonképp csak a sporteseményt, piacot és a piacon belüli fogadási kimenetelt kell kiválasztanod ahhoz, hogy az adott választás felkerülhessen a betslip-re. Amennyiben pedig több eseményre akarsz igazi pénzes tétben / tétekben fogadni, akkor csak meg kell ismételned a fentieket.

A VulkanBet Magyarországon többféle fogadási módot nyújt: 1-es kötéses (Single), kombi (Multiple), rendszer fogadás (System Bet). A fogadási módot és a tétet is a betslipen (fogadási szelvény) tudod beállítani, aminek végeztével, ha mindent rendben találtál, már mehet is játékba (igazi pénzes tétalapon) a betslip. Ami a cashout-ot illeti, egyelőre a VulkanBet nem nyújt ilyen funkciót sem a magyarországi sem a más régiókban élő ügyfeleinek.
Mit tud a Vulkan Bet élő fogadás szekciója

A Vulkan Bet élő fogadás ajánlatai egy teljesen elszeparált szekcióban találhatók a Vulkan Bet magyar webhelyén belül. Ezt a szekciót a felső főmenüből a „LIVE” gombra klikkelve tudd elérni. Az itt található fogadási lehetőségek közötti választást több „eszköz” is segíti, mint például a funkcionális kereső-mező, illetve a felső sportág kiválasztó menü, aminél az is látható, hogy adott időpontban az elérhető sportok esetében hány live / élőben zajló meccsre lehet fogadni in-play piacokon.

A live streaming semmilyen formáját nem biztosítja a Vulkan Bet, ami kifejezetten kellemetlen tud lenni, ha az ember élőben akar fogadni, azaz valós időben egy éppen folyó sporteseményre. Ezért csak azt tudjuk ajánlani, hogy ha ez megoldható, akkor máshol nézd a közvetítést (erre a célra bármilyen VR-Field funkció megfelel, de akár ingyenes sport streaming szolgáltatás is) – mivel még így is megéri a rendkívül jó szorzók miatt a VulkanBet élő fogadás szekciójában megtenni a valódi pénzes in-play fogadásokat.
Röviden a mobilplatformról – Van már VulkanBet app?

A reszponzív oldala a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatónak ttúl sok meglepetést nem okozott a tesztjeink során. Tapasztalatinak alapján a mobilbarát módon biztosított online fogadás pre-match és élő változata is flottul megy, és az olyan funkciók, mint például a regisztráció, vagy az online mobile platformon keresztüli bankolás is teljesen problémáktól mentes.

A mobilos rendszernek viszont van egy olyan hiányossága, amit nem lehet szó nélkül hagyni. Nincs hozzá VulkanBet alkalmazás. És amennyire tudni lehet (az ügyfélszolgálatnál is érdeklődtünk), a 2015-ös debütálása ellenére a webszájt operátora nem tervezi Vulkan Bet applikáció kiadását sem Android sem pedig iOS rendszerhez.
Tudnivalók az alkalmazott biztonsági megoldások & adatvédelem kapcsán

A Vulkan Bet rendszervédelmét modern megoldások biztosítják, amelyeknek köszönhetően nem férhet a vállalat megfelelő engedélyekkel rendelkező munkatársain kívül senki hozzá a felhasználók által megadott személyes adatokhoz, vagy más szenzitív információkhoz. Az online pénzügyi tranzakciók esetében az operátor banki szintűvel megegyező védelmi megoldásokat alkalmaz, amelyek részét képezi a 128-bites alapú SSL-titkosítás is.
Vulkan Bet ügyféltámogatás – Ezt tapasztaltuk

Megfelelő GYIK / FAQ szekció híján, ha az ember belefut valamilyen problémába, vagy kérdése merül fel, akkor kénytelen a Vulkan Bet ügyfélszolgálatának segítségét igénybe venni. Ehhez az operátor kétféle opciót biztosít: az egyik online chates, a másik az e-mail-címes ([email protected]).

A tapasztalataink nem túl jók az ügyféltámogatás kapcsán, viszont tény, hogy nem is a legrosszabbak. Az agentek egy része tesztjeink során még alapvető kérdésekre sem tudott választ adni chaten (pl. hogy van-e a VulkanBet élő fogadás szekciójához live streaming funkció). Ugyanakkor olyan agentekkel is találkoztunk virtuálisan, akik minden tekintetben képben voltak, és minimális késlekedéssel nyújtottak segítséget releváns válaszokkal szolgálva.
Konklúzió

A VulkanBet magyar felhasználójaként hatalmas piackínálatból és jókora sportág felhozatalból válogathatsz kedvedre. A sportfogadás termékéhez nyújtott kezdő bónuszcsomag is kifejezetten jó, mivel relatíve könnyen teljesíthetők a megjátszási követelményei, és a 200 ezer HUF teljes össze még mai mércével sem piskóta! A fizetési módok száma és használhatóság terén sem találtunk kivetnivalót a VulkanBet Magyarországon elérhető webhelyében.

Viszont az is igaz, hogy nincs magyar nyelvi támogatás, az ügyfélszolgálattal időnként meggyűlt a bajunk, és az sem másodlagos, hogy nincs Vulkan Bet app, illetve live streaming az élő fogadáshoz. De mindezek ellenére azt kell mondjuk, a VulkanBetnek igenis van helye a magyar sportfogadás piacán, mert ha pár sebből vérzik is a buki szolgáltatások terén a fentebb említett pozitívumok, valamint annak ténye, hogy a szorzók sokszor elképesztően jók manapság nem sok operátorról mondható el.
GYIK

 • 👓VR-Field funkció van az Vulkan Bet élő fogadás részlegében?

 • Sajnos semmilyen sportesemény közvetítési funkciója nincs a webszájtnak, ennélfogva a VR-Field sem érhető el a VulkanBet élő fogadás részlegében.

 • Milyen sportokra érdemes fogadni online a Vulkan Bet magyar oldalán?

 • Elsősorban olyan populáris sportokra, mint a foci, kosárlabda, tenisz, valamint esportokra, mivel ezen sportok eseményeihez a fő fogadási piacok esetében megesik, hogy kimagaslónak jók az oddsok.

 • 💳A Vulkan Bet fizetés módok között van NETELLER és / vagy Skrill?

 • Egyelőre ezek a Magyarországon nagyon népszerű e-pénztárcák nincsenek a bukméker által a hazai felhasználók részére nyújtott fizetési módok között.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open