Futsal fogadás – Bevezető a teremfoci sportfogadás világába

A futsal – amit sokan hazánkban teremfocinak, kispályás labdarúgásnak neveznek – Magyarországon már jó ideje népszerű, mint ahogyan a futsal fogadás is, ami az online futsal fogadási oldalak színrelépésének is köszönhető. Ebben a cikkünkben némi történeti áttekintés után a többi között olyan témákat göngyölítünk fel, mint a netes fogadási futsal szabályok, a sikeres sportfogadás alapvető feltételei, kritériumai, hogyan válassz megfelelő operátort – legjobb futsal bukmékerek kiválasztása, tippek, tanácsok, futsal fogadás trükkök. Ha ezeket a sorokat olvasod, sanszos, hogy téged is érdekel a futsalos fogadás online változata, ezért nem is raboljuk tovább az időd: csapjunk bele a lecsóba!

Legjobb operátorok futsal fogadáshoz 2023

Rang Bukméker Bónusz Verseny Piacok Értékelés Weboldal
1 QuickWin 35.000 Ft 4+ 2+ 5.05.0/5 Fogadj most! QuickWin vélemények
2 Rabona 50.000 Ft+ 6.000 Ft Free Bet 2+ 2+ 4.94.9/5 Fogadj most! Rabona vélemények
*Ez az ajánlat kizárólag a ultrasportsbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.
3 FEZbet 35.000 Ft 2+ 2+ 4.84.8/5 Fogadj most! FEZbet vélemények
4 Casinia 35.000 Ft+ 4.000 Ft Freebet 2+ 2+ 4.74.7/5 Fogadj most! Casinia vélemények
5 22bet 35.000 Ft 4+ 15+ 4.74.7/5 Fogadj most! 22bet vélemények
6 20BET 35.000 Ft 2+ 2+ 4.74.7/5 Fogadj most! 20BET vélemények
7 Sportaza 35.000 Ft+ 4.000 Ft Freebet 2+ 2+ 4.64.6/5 Fogadj most! Sportaza vélemények
8 Sportuna 35.000 Ft 4+ 2+ 4.64.6/5 Fogadj most! Sportuna vélemények
9 GGBET 60.000 Ft 3+ 3+ 4.64.6/5 Fogadj most! GGBET vélemények
10 ExciteWin 35.000 Ft 3+ 3+ 4.64.6/5 Fogadj most! ExciteWin vélemények
11 Betfair 16.000 Ft 2+ 2+ 4.54.5/5 Fogadj most! Betfair vélemények
12 Bet365 15.000 Ft 3+ 4+ 4.54.5/5 Fogadj most! Bet365 vélemények
*A bet365 fogadási kredited maximuma a feljogosító befizetése értékében 15 000 Ft lehet. A kredit tét nem része a nyereményeknek. Feltételek, időhatárok és kivételek érvényesek a felhasználási feltételekben megadottak alapján.
13 Powbet 35.000 Ft 2+ 2+ 4.54.5/5 Fogadj most! Powbet vélemények
14 Unibet 20.000 Ft+ 60 IP 2+ 2+ 4.44.4/5 Fogadj most! Unibet vélemények
15 CampoBet 35.000 Ft+ 4.000 Ft Freebet 2+ 2+ 4.44.4/5 Fogadj most! CampoBet vélemények
16 LibraBet 50.000 Ft+ 6.000 Ft Free Bet 2+ 2+ 4.44.4/5 Fogadj most! LibraBet vélemények
17 Betinia 35.000 Ft 2+ 2+ 4.34.3/5 Fogadj most! Betinia vélemények
18 Wazamba 35.000 Ft+ 4.000 Ft Free Bet 2+ 2+ 4.34.3/5 Fogadj most! Wazamba vélemények
19 Zulabet 35.000 Ft 2+ 2+ 4.34.3/5 Fogadj most! Zulabet vélemények
20 Malina 35.000 Ft 2+ 2+ 4.24.2/5 Fogadj most! Malina vélemények
*Feltételek érvényesek! 18+; Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az amatőr teremfocitól a futsal fogadási oldalak megjelenéséig

Ha az ember a netet böngészget a futsal fogadás kapcsán, szinte mindenhol azt olvashatja, hogy a sportág uruguayi eredetű (1930-), és olyan futballsztárok is űzték sihederkorukban, mint a brazíliai Ronaldo, Rivaldo. Tény, hogy a fociszerű játékok szinte mindegyikében ott vannak a szeren a dél-amerikai labdazsonglőrök. Viszont bármilyen meglepő, a Futsalnak as kialakulásában közvetett módon, nekünk magyaroknak is részünk volt, ugyanis a 20. század dereka táján Belgiumban sportszakemberként dolgozó Gaal Endre agyából kipattant a minivoetball játék ötlete, ami olyan népszerű lett a Benelux-államokban, hogy még a televízió is közvetítette a mérkőzéseket.

Ezt követően nem sokkal papírra vetették a futsal szabályok mindegyikét A-tól Z-ig, a FIFA átvette a sportág irányítását, egymás után alakultak meg a különböző országok nemzeti szövetségei, elkezdődtek a futsalos liga-bajnokságok, és a sportág kilépett a nemzetközi színtérre is miután VB-t EB-t és egyéb rangos eseményeket kezdtek el tartani belőle. Amikor pedig színre léptek a futsal bukmékerek, minden akadály elhárult azok elől, akik legális keretek között, kényelmesen akartak fogadni online a sport különféle eseményeire.

Futsal bukmékerek – Hol érdemes fogadni online

Bár napjainkban a futsalt már nem tartják eget rengető világszenzációnak, még mindig akad jó pár olyan bukméker, aminek a kínálatában egyáltalán nem szerepelnek futsalos fogadás lehetőségek. Ezért első körben egy olyan bukmékert kell megcéloznod, ami a futsal fogadási oldalak táborába tartozik – azaz egyrészt szerepel a sportjai között a teremfoci, másrészt megfelelő mennyiségű sportesemény és fogadási lehetőség biztosított hozzá (lehetőleg reális / kedvező odds-ok mellett). A futsal bukméker választásban igyekszünk a segítségedre lenni, és szeretnénk pár olyan bukira felhívni a figyelmed, amelyek jelen állás szerint elég pöpec fogadási lehetőségeket nyújtanak a magyar honban élő játékosoknak is.

Rabona

A Rabonát választva bőséges fogadási ajánlatból választhatod ki a téged érdeklő meccseket és futsalos fogadás piacokat. A bukmékernél a top ligákon kívül a kisebb bajnokságok és a nemzetközi tornák is szerepelnek a kínálatban. A Rabona a döntetlen eredményekhez kifejezetten magas szorzókat kínál, az élő futsal fogadás támogatáshoz biztosított a FIELD-animációs live streaming funkció, és az sem mellékes, hogy az operátor promóciós kínálatában rendszeresen vannak olyan lehet


*Ez az ajánlat kizárólag a ultrasportsbet.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

LibraBet

A LibraBet már elég sokat letett az elmúlt időszakban a magyar online sportfogadás asztalára. A bukméker kínálatában rendszeresen szerepelnek futsalos meccsek, amikre mind pre-match, mind in-play módon is lehet fogadni többféle piacon. Az élő fogadáshoz a LibraBet is biztosítja az animációs streaming szolgáltatást. A futsal fogadás kedvelői ráadásul különféle promóciókban, akciókban is részt vehetnek a bukinál bizonyos időközönként, amik a sport jeles eseményeivel kapcsolatosak (pl. VB, EB).


22bet

A futsal bukmékerek közül valószínűleg a 22BET nyújtja a legszélesebb választékot in-play és pre-match fogadási piacokból, illetve online fogadás opciókból. Megesik, hogy a TechSolutions cég bukmékerénél több, mint 200 fogadási lehetőséget találsz egy komolyabb futsalos rangadó kapcsán. A 22BET-nél ráadásul olyan összetett fogadási lehetőségekkel is találkozhatsz, amikben két vagy többféle lehetséges kimenetelt „mixelnek össze”: például 4.5-nél több gól lesz és az 1. számú csapat nyeri meg a meccset. A 22BET a promóciókkal, bónuszokkal sem fukarkodik, és a desktopos felület mellet egészen kiváló 22BET sportfogadás alkalmazások is a rendelkezésedre állnak.


Zulabet

A Zulabet az elmúlt évek során elég jó nevet szerzett magának Magyarországon, mint megbízható online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató. Az online fogadás appokat is biztosító operátor azon futsal bukmékerek között van, amik relatíve jó promóciókat nyújtanak, és olyan bónuszokat kínálnak, amik a teljesen reális megforgatási feltételek köszönhetően könnyen kijátszhatók.


CampoBet

A CampoBet több sporthoz ajánlható, mint top bukméker, és jelen esetben simán befér a legjobb futsal fogadási oldalak csapatába. Az MGA-s licenc alatt működő bukméker elég ütős pre-match fogadási ajámnlattal bír, de a live fogadási lehetőségek is átlagon felüli. A CampoBet magyar nyelvű felhasználói felülettel, és professzionális ügyfélszolgálattal várja a hazai játékosokat, akik számára az összes sportfogadás promóció és bónusz ajánlat is elérhető.

Futsal fogadás stratégia alapok

Futsal fogadás

Ebben a fejezetben arról lesz szó, hogy milyen „lépéseket” szükséges megtenned ahhoz, hogy hosszú távon is sikeres lehess – Fortuna hathatós segítségével – az online futsal fogadás terén. Értelemszerűen az itt olvasható információk a saját tapasztalatainkon alapulnak, és csakis rajtad áll, hogy figyelembe veszed-e a tanácsainkat, vagy inkább más futsal fogadás stratégia mellett teszed le a voksod.

Mielőtt még komolyabban belemerülnénk a futsal fogadás trükkök témájába, első blikkre vegyük át – amolyan ismétlés a tudás anyja jelleggel –, hogy milyen fő fogadási módok érhetők el napjainkban a futsal bukmékerek online sportfogadás rendszereiben.

Fogadási típusok futsal sportfogadás oldalakon

Az online fogadás két alap típusát / fajtáját / módját biztos, hogy meg fogod találni a futsal fogadási oldalak mindegyikén: single bet avagy egyszeri fogadás, illetve kombi, avagy gyűjtő fogadás. Ez előbbi esetében 1 fogadást tehetsz meg egy általad kiválasztott piacon (pl. melyik csapat szerzi az első gólt; 1X2; páros vagy páratlan számú végeredmény születik stb.). Az utóbbi (gyűjtő fogadás) kábé olyan, mint a Tippmix játékban a többszörös kötéses egy szelvényes fogadási mód: akár 7-8 sportesemény kimenetelt is megtehetsz, az egyes oddsok összeszorzásra kerülnek, viszont, ha nem jön be akár csak 1 tipp, akkor bukod a fogadásra feltett téted egészét.

A futsal fogadási oldalak egy részénél rendszer fogadások is vannak, amelyek használatával ki lehet küszöbölni, hogy 1-2 tipp elszállásakor elveszítsd a téted, sőt még az is gyakran előfordul (bár ez a szorzóktól függ), hogy úgy is nyereséges lesz a rendszer fogadásod, ha 7 választásból csak 5 jött be. A rendszer fogadások között többféle népszerű változatot találsz: vannak egészen alacsony önköltségűek, amikkel pár ezer forintos össztéttel is már szép eredményeket érhetsz el, illetve olyan rendszer fogadások is vannak, amikkel telitalálat és magas alaptét esetén akár még „bankot is robbanthatsz”.

Legnépszerűbb futsal online fogadás piacok

A végeredményre egy adott futsalos meccs kapcsán többféle módon is tudsz fogadni – például a klasszikus 1X2 piacon, többféle pontos eredmény piacon, hendikepes piacokon, gólkülönbség és alatta / felette piacokon (pl. 5.5-nél több gólos végeredményű lesz az adott meccs). Ezek mellett a rendkívül népszerű lettek mostanság a futsal fogadás kapcsán a páratlan vagy páros fogadási piacok (itt a gólok összesített számát veszik alapul), valamint az olyanok, mint a „mindkét csapat szerez gól”, a „dupla esély”, a „ki szerzi a következő gól”, a „melyik csapat rúgja az utolsó gólt”, és a „melyik csapat jut tovább” (kupameccseknél).
Az in-play futsal fogadás és live streaming funkció lehetőségeinek kiaknázása

Az in-play (élő) fogadásra még manapság is úgy tekintenek sokan hazánkban, mint valamiféle „mumusra” vagy legalább is az online sportfogadás nehezen értelmezhető módjára. Pedig a valóság ezzel szemben az, hogy az élő (in-play / live) sportfogadás sem nem nehezebb vagy könnyebb, mint a meccsek előtti pre-match változat. És a hab a tortán, hogy olyan fogadási lehetőségeket tartogat, amik normál futsal fogadás esetén nem állnak a rendelkezésedre.

Például bármikor megtörténhet, hogy kiesik egy kulcsjátékos sérülés esetén, ami alapjában rengetheti meg a favorit csapat győzelmi esélyeit, és ha ilyenkor időben reagálsz magas szorzón még megteheted az ellenfelet. Az élő futsal fogadás piacok / opciók között ráadásul olyanok is vannak, amiket pre-match módon sokkal nehezebb megfogadni (pl. gólok száma alatta / felette piacon, pontos eredmény gól szerint piac).

Természetesen az in-play futsal fogadások csak akkor érnek valamit, ha élőben is tudod követni azt a mérkőzést, amire fogadni akarsz. Erre a célra megfelel a manapság egyre elterjedtebb FIELD funkció, ami animációkon keresztül mutatja valós időben az adott meccs eseményeit. De azért ennek ellenére egy fokkal mégiscsak élvezetesebb az igazi live stream, amit csak a futsal fogadási oldalak kis része nyújt, és csak pár meccshez – ezért érdemes a netes egy megfelelő sportesemény streaming szolgálattónál letáboroznod.
Futsal fogadás trükkök & tanácsok

Ha még csak a kezdő szárnypróbálgatásoknál tartasz a futsalos fogadás világában, akkor érdemes minél több meccset megnézned felvételről, amihez jól jönnek a Magyarországon is elérhető videó megosztó oldalak.

Természetesen a futsalos híreket folyamatos monitorozása, valamint a futsal szabályok ismerete is nélkülözhetetlen ahhoz, hogy képben legyél. Ha ugyanis elmulasztod megcsinálni a házi feladatod, és emiatt például nem értesülsz arról, hogy egy amúgy magasan rangsorolt gárda a „B” csapatával kénytelen kiállni a papíron gyengébb ellenfele ellen, akkor bizony kellemetlen meglepetések érhetnek.

Ha két vagy több futsal fogadási oldalon is van igazi pénzes számlád, és olyan meccs is elérhető a kínálatban, ami két opciós piacon is megtehető (pl. melyik csapat jut tovább), és úgy alakul, hogy két bukméker szakértői egymástól eltérően ítélik meg az két opciós piac kapcsán az esélyeket, akkor érdemes az egyik bukinál megtenned az „A” csapatot győztesnek, míg a másik bukinál a „B” csapatot. A lényeg, hogy az odds minkét esetben 2.00 felett legyen.

GYIK

  • Mindegyik bukméker kínálat system bet futsal fogadás lehetőséget?

  • Nem mindegyik. Ezért fontos, hogy előzetesen alaposan körülnézz a kiszemelt online sportfogadás szolgáltató háza táján és / vagy olvasd el az adott bukmékerről szól ismertető cikkünket.

  • Előfordulhat, hogy adott bukmékernél egyáltalán nem találok futsal fogadás lehetőséget?

  • Igen, ilyen sajnos megeshet még a legnevesebb sortfogadás oldalak esetében is. Viszont, hogy ha az általunk ajánlottak közül választasz ki egyet, akkor nem lesz ilyen problémád. A másik opció, hogy rászánod az időt, és rendszeresen felkeresed az általad kiszemelt bukmékereket, hogy lecsekkolhasd a sport választékuk éppen aktuális felhozatalát.

  • A futsal bukmékerek oldalain magyar ligás meccsek is vannak?

  • Egyelőre nincsenek, de jó esély van rá, hogy a sportág iránti növekvő érdeklődésből kifolyólag hamarosan a magyar bajnokság is „komolyabb” lesz, és a meccsei felkerülnek a legjobb futsal fogadási oldalak kínálatába.
open