Betinia – Magyar ismertető a fantasztikus sportfogadás promóciókat nyújtó bukmékerről

A Romix Limited 2020-ban indította útjára az egyik legújabb, sportfogadás é...
s szerencsejáték brandjét, Betinia néven. A webhely már kezdettől fogva rendelkezett magyarosítással, és rövid időn belül figyelemreméltó online fogadási ajánlat vált elérhetővé rajta. Ezért úgy döntöttünk, hogy készítünk egy összefoglaló típusú cikket, amiben részletesen bemutatjuk a bukméker sportfogadás / élő fogadás termékét, valamint a velük kapcsolatos összes webszájt szolgáltatást, funkciót, és platformot is. Tarts velünk, és tudj meg minden fontos infót a Betinia sportfogadás bukmékerről.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
4.54.5 /5
Betinia
Bónusz: 35.000 Ft
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Tenisz
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  yes
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2020
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
 • VIP Klub:
  yes
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  no
 • Nyelvek:
  Magyar
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Kedvező megforgatási feltételű kezdő bónusz, sok megfogadható sport, magas szorzók
 • 24/7 rendszerű online ügyfélszolgálat magyarul is

Hátrányok:

 • Egyelőre nincs live streaming funkció az oldalon

*Feltételek érvényesek! 18+;

Betinia sportfogadás és szerencsejáték licenc, egyéb céges információk

A Betinia működési engedélyét a Malta Gaming Authority állította ki

Először is azt leszögeznénk, hogy bármit is hallottál / olvastál korábban a magyar médiában a működési engedélyek kapcsán, érdemes az ily módon szerzett a helyén kell kezelni. Ugyanis egy olyan bukméker, amely egy EU-s szabályozó hatóság által kiadott licenccel rendelkezik, bármiféle megkötés nélkül nyújthat mind sportfogadás, mind szerencsejáték-szervezői tevékenységet az Európai Unió határain belül.

A Betinia sportfogadás bukméker pedig azon szolgáltatok táborába tartozik, amelyek működését a Malta Gaming Authority (Máltai Szerencsejáték Felügyelet) szabályozza, és ellenőrzi. így aztán nem meglepő, hogy az operátor MGA-s működési engedélyt mondhat magáénak (MGA/B2C/486/2018; cégregisztrációs szám: C83207). Emellett az is érdemes tudni róla, hogy a cég székhelye is Máltán található a következő címen: Triq il-Ferrovija, c/w Triq Regjonali, c/w Triq Il-Blata L-Kahla Santa Venera, SVR 9022.

Az MGA-s működési engedély logója mellett a Betinia magyar webszájtjának láblécén (footer) a BeGambleAware elérhetősége is fent van, amiből arra lehet következtetni, hogy az operátor követett módon is igyekszik segíteni azoknak, akik játékszenvedély gondokkal küzdenek.

Betinia alternatív link nélkül megoldott elérhetőség

Némileg meglepő módon az utóbbi egy-két évben meglehetősen ritkán lehet hallani / olvasni arról, hogy egy adott bukmékert blokkoltak volna a magyarországi állami szervek. És rendszerint, ha egy adott buki (pl. egy angliai székhelyű) nem fogad magyar felhasználókat, azt rendszerint a saját döntése alapján teszi.

Tény, hogy nem is olyan nagyon régen reneszánszukat élték az olyan speciális megoldások, mint az alternatív webcímek, amelyek segítségével állami bannolás esetében is elérhető volt egy adott sportfogadás és / vagy szerencsejáték szolgáltató weboldala. Viszont az is igaz, hogy napjainkban ilyen trükközésre már nemigen van szükség (legalább is hazánkban nem), és ebből adódóan Betinia alternatív link elérhetőségre lesz szükséged ahhoz, hogy számlát nyiss a máltai bukinál, és igazi pénzben elkezdj fogadásokat tenni.

A Betinia magyar webhelyét (a desktopost, valamint a mobilosat) is bármikor el tudtuk érni bármilyen kompatibilis eszközről a tesztjeink során úgy, hogy ehhez nem kellett semmilyen Betinia alternatív link megoldást alkalmaznunk. Ugyanakkor tudjuk, hogy minden nem jelenti azt, hogy valamilyen ok miatt a jövőben nem kerül állami „zárlat” alá ez a sportfogadás oldal, vagy esetleg a mögött álló cég összes brandjének webhelye.

Ezért „lélekben” nem árt felkészülnöd arra, hogy ha minimális is az eshetősége, de előfordulhat, hogy a Betinia magyar oldalát majd csak egy alternatív webcímen keresztül fogod tudni elérni. Ennek kapcsán azon a véleményen vagyunk, hogy mivel a brand mögött az online sportfogadás és szerencsejáték világának egyik piacvezető cége áll, ezért előre lehet borítékolni, hogy szükség esetére tutira lesz majd olyan Betinia alternatív link az operátor magyar ügyfeleinek, amin keresztül zökkenőmentesen tudnak fogadásokat kötni, vagy intézni a bankolási teendőiket.
Betinia regisztráció – Miként lehet számlát nyitni a bukinál

Hajdanában danában az ember simán feldobott egy lábasnyi pörköltalapot rotyogni, és már szép üvegesre pirult a hagyma, mire le tudta zavarni a regisztrációt egy internetes bukmékernél. Szerencsére napjainkra a helyzet ezen a téren sokat javult, és egyebek mellett a Betinia regisztráció is mindössze pár percet vesz igénybe.

Mivel a Betinia regisztráció űrlap magyarosítva van, ezért maga a számlanyitási folyamat sem túl bonyolult, sőt, mondhatni teljesen magától értendő. Viszont ennek ellenére azért úgy véljük, nem árt, ha megosztjuk olvasóinkkal a Betinia regisztráció minden egyes lépését. Mivel – mint ahogyan a mondás is tartja – „újszülöttnek minden vicc új”, és biztos, hogy jó páran vannak az olvasóink között olyanok, akik előzőleg még nem nyitottak felhasználói fiókot sportfogadás oldalon.

 1. Amennyiben valamilyen oknál fogva a Betinia sportfogadás bukméker oldala idegen nyelven (például angolul) töltődne be, a lábléc bal oldalán állítsd át magyarra a kezelőfelület nyelvét;
 2. A Betinia belépés melletti gombra kattintva tudod elkezdeni a számlanyitást: Fiók létrehozása hivatkozás;
 3. A regisztrációs űrlap első oldalán tudod beállítani, hogy szeretnél-e bónuszt, és ha igen, akkor milyen típusút (kétféle opció van: sport, valamint kaszinó bónusz);
 4. A „KÖVETKEZŐ LÉPÉS” gombra kattintva tudsz tovább lépni;
 5. A második oldalon add meg a használni kívánt felhasználónevet, egy olyan e-mail-címet, amit össze kívánsz kapcsolni a fiókoddal, valamint egy jelszót és a promóciós kódot (opcionális);
 6. Az űrlap alján több jelölőnégyzet is található, amelyek közül be kell pipálnod a rád nézve relevánsakat: pl. „nem vagyok politikailag fontos személy”, „betöltöttem a 18. életévemet” stb.;
 7. A Betinia regisztráció harmadik körében a nevedet, születési dátumodat, és a telefonszámodat kell megadnod, aminek végeztével a „KÖVETKEZŐ LÉPÉS” gombra kattintva enged tovább a rendszer;
 8. A legutolsó oldalon a lakhelyedet kell megadnod (Ország, város, utca és házszám szerint) és be kell állítanod egy neked megfelelő pénznemet is a Betinia sportfogadás számládhoz (jelen cikk elkészültekor csak két opció volt biztosított a Betinia magyar ügyfeleinek a számlapénznem kapcsán: HUF vagy EUR.

A Betinia magyar oldalán történő regisztráció utolsó lépése gyanánt kattints a Fiók Létrehozása gombra. Ezt követően be tudod állítani egyebek mellett a számládra vonatkozó limiteket (pl. heti befizetési limitösszeg), és egy pop-up ablakon keresztül a legelső egyenlegfeltöltésed is végrehajthatod. A regisztrációt követően érdemes ellenőrizned, hogy van-e olyan adat, amit még „pluszban” meg kell adnod az operátornak.

Mire számíthatok a későbbiek során, ha nyereményt akarok felvenni

Jó tudnod, hogy az első nyereményfelvételi kérelmed alkalmával kapcsolatba fog veled lépni pár napon belül a cég Financial Department részlege, és jó pár dokumentumot be kell nyújtanod. Ugyanis az operátornál igencsak szigorúan veszik a KYC programnak való megfelelést, és semmit nem bíznak véletlenre. Ebből kifolyólag mindenképp igazolnod kell a tartózkodási hely szerinti pontos lakcímed (utility bill / közüzemi számla másolatával), és a kiléted (személyi igazolvány mindkét felének másolatával).

Nagyon fontos, hogy az általad benyújtott dokumentumok másolatai / fényképei kiváló minőségűek legyenek. Emellett kérjük, vedd számításba, hogy szükség esetén még egyéb hitelesítő adatokat is bekérhet tőled az operátor, ezért verifikációs komplikációk kapcsán légy szíves vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal (lehetőleg e-mailben), amelynek munkatársaitól naprakész információkat kaphatsz az éppen aktuális azonosítási protokollról.
Betinia magyar régióban elérhető fizetési módok

A bankolás a Betinia alternatív link nélkül is használható rendszerében nagyon könnyű. A befizetéseknél és a kifizetéseknél is csak a megfelelő menüpontra kell kattintanod, miután bejelentkeztél a Betinia belépés boxával. Amint kiválasztásra került a pénzügyi tranzakció típusa a „Pénztár” névre hallgató menü révén, már csak egy fizetési módra kell kattintanod (pl. ecoPayz), és az adott metódushoz tartozó űrlapot kell rendeltetésszerűen kitöltened, megadva minden szükséges adatot.

VISA logo
Mastercard logo
Revolut logo
paysafecard logo
Skrill logo
NETELLER logo
MuchBetter logo
ecoPayz logo
MiFinity logo

A Betinia magyar ügyfelei a következő fizetési módok közül választhatnak (pillanatnyilag): Visa és Mastercard, Revolut, paysafecard, Skrill / Skrill 1-Tap, Rapid Transfer, NETELLER, MiFinity, MuchBetter, ecoPayz. Mint az látható a fizetési megoldások között klasszikus opciók, népszerű e-walletek, és még olyan innovatív, új megoldások, mint a Revolut is megtalálható. A bankolási lehetőségek nagy számának köszönhetően bárki, bármikor el tudja intézni a bankolási teendőit, amelyek esetében a minimális ki- és befizetési összeg: 10€ illetve 20€, míg a maximális 5000 – 20 000€ között (fizetési módtól függően).
Betinia bónusz lehetőségek magyarországi játékosoknak

A Romix Ltd. legújabb „üdvöskéje” igen jó bónuszokat nyújt úgy az új, mint a régebbi ügyfeleinek. Az alábbiakban górcső alá vesszük a kezdő sportfogadás Betinia bónusz ajánlatot, és azokat a promóciókat is, amelyekre – szerintünk – érdemes komolyabb figyelmet fordítani.

Sportfogadás – 100%-os első befizetési Betinia bónusz

Ezt a bónusz már a regisztrációkor is kiválaszthatod, de később is kérheted az ügyfélszolgálattól, hogy aktiválják a felhasználói fiókodban. A 100% első befizetési bónusz maximális összege 35 000 Ft. Viszont jó hír, hogy akár már 6000 Ft-os első befizetéssel is aktiválhatod (ez esetben 6000 HUF kerül jóvá írásara a számládon bónuszként).

A kezdő sportfogadás bónuszra jelenleg 6x megforgatás van érvényben: befizetés összege + bónusz (single betek esetében a min. szorzó 2.00, míg kombi fogadásoknál 1.50). Kérjük, vedd számításba, hogy bizonyos piacok és / vagy sportesemények nem számítanak bele a bónusz kijátszásába. Ezért a naprakész információk végett mindenképp olvasd el a sportfogadás szolgáltató oldalán a kezdő bónuszra épp érvényes felhasználási kritériumokat.

Egyéb Betinia sportfogadás promóciók

A Betinia az egyéb sportfogadás promóciókat illetően is kifejezetten jól áll. Mivel lényegesen érdekesebb, és messze jövedelmezőbb speciális ajánlatok találhatók meg a máltai bukinak a tarsolyában, mint a legtöbb piaci versenytársa esetében.

A Betinia sportfogadás promóciók közül talán az egyik legjobb – szerintünk – az 50%-os heti reload bónusz, amit már 6000 Ft-ot befizetve is megszerezhetsz. De, ha a maximumra törekszel, akkor akár 150 ezer Ft-nyi összegben juthatsz hozzá bónuszpénzhez. Kérjük, hogy amennyiben élni szeretnél ezzel a Betinia bónusz lehetőséggel az igényed az ügyfélszolgálat felé e-mailben vagy chaten jelezd.

A Betinia ajánlatai között rengeteg sportfogadási promóció szerepel

Ha nem csak az igazi sportokra szeretsz fogadni, hanem az RNG-alapú virtuális „testvéreikre” is, akkor neked való lehet a 10%-os Virtuális Sport bónusz, aminek a maximális összege akár 150 000 Ft is lehet. A bónuszt a bukméker nem pénz, hanem Free Bet formájában írja jóvá – azaz, ha mondjuk 60 000 Ft összegben fogadsz Virtuális Sportokra (a felhasználási feltételekben megadott kritériumuk szerint), akkor 6000 Ft-ot kapsz a bukitól Free Bet formájában.
Betinia – Kiválónak mondható fogadási piackínálat

A Betinianak az egyik legfőbb erőssége a versenyképes odds-ok mellett, hogy rendkívül széleskörű kínálatot nyújt mind pre-match, mind in-play fogadási piacokból. A legtöbb sport eseményeinél nem csak a részeredmény és végkimenetel piacokon lehet fogadásokat megtenni, hanem sok más egyéb speciális piacon: pl. hendikepes piacok, pontszám / gólszám szerinti piacok, melyik csapat / játékos jut tovább stb.

Az élő fogadásnál is igen változatos a piackínálat, és például olyan sportoknál, mint a baseball még arra is tippelhetünk, hogy melyik csapat hány hazafutást csinál meg. De focinál arra is lehet fogadni, hogy egy adott gárda pontosan hány db sárgalapot gyűjt be a normál játékidő 90 perce során.
Ezekre a sportokra fogadhatsz a Betinia sportfogadás oldalán

Tény, hogy a legtöbb online játékos esetében bukmékerválasztáskor döntő fontosságú tényező az is, hogy egy adott sportfogadás oldalon mennyi sportra, illetve sporteseményre lehet fogadni online. Mivel a Betinianál sem most jöttek le a falvédőről, pontosan tisztában vannak a minél szélesebb sportág választék fontosságával, ami meg is látszik a bőséges felhozatalon. A bukméker ráadásul nem csak az olyan népszerű sportokra fókuszál, mint a foci, kosárlabda, hoki, kézilabda, és „társaik”, hanem számos egyéb sportot is felvonultat a kínálatában. Ilyen egyebek mellett a floorball, a gyeplabda, a futsal, a darts, és a biatlon is.

 • Kosárlabda

Mindemellett virtuális és e-sportokra is fogadhatsz (szinte bármikor), ha itt nyitsz számlát, és a legszebb Mindebben, hogy még az élő fogadási piacok is elérhetők a némiképp rendhagyónak számító fogadásokhoz.
Az élő fogadás részleg jellemzői

A Betinianál az élő fogadásra is megfelelő hangsúlyt helyeztek, aminek köszönhetően a legtöbb sportág legfontosabb meccseire in-play betting módban (a sportesemény ideje alatt) is lehet többféle piacon fogadásokat tenni. Az élő fogadásokhoz is elég jók a szorzók, bár tény, hogy az adott sportesemény alakulásától függően elég gyorsan váltakozhatnak, ezért érdemes résen lenni, ha nem akarod elszalasztani a kínálkozó alkalmakat.

Az élő fogadáshoz a bukméker egyelőre csak videós kommentár funkciót tud nyújtani, ami közel sem egyenértékű az igazi live streaming szolgáltatással. Viszont arra tökéletesen megfelel, hogy valós időben tudd követni egy adott sportesemény meghatározó történéseit.
Betinia – Jelenlegi mobile megoldások

A Betinia sportfogadás termékéhez jelenleg csak mobil webszájt érhető el (elvileg hamarosan lesznek majd appok is). Viszont az is igaz, hogy a mobilos oldal ugyanolyan képeségekkel bír, mint a desktopos társa. És ennek köszönhetően nem csak a fogadás, élő fogadás oldható meg vele, hanem az operátor egyéb termékeit is lehet használni a regisztrációt követően (casinó, illetve élő kaszinó). A mobil oldal további előnye, hogy bárhol is vagy, ha van biztonságos WiFi a közeledben, vagy rendelkezel mobilnettel, akkor kedvedre fogadhatsz akár in-play módon is a legkülönfélébb sporteseményekre.
Biztonságos bankolás & adatvédelem garantálása

A biztonságos bankoláshoz az operátor 128 bites SSL titkosítást biztosít, ami tökéletesen megfelel a mai kor biztonsági követelményeinek. Az operátor a felhasználók által rendelkezésre bocsájtott adatokra fokozott figyelmet fordít, és felelősséget vállal annak tekintetében, hogy azokat semmilyen formában nem adja ki arra jogosulatlannak számító 3. félnek.
Ügyféltámogatási rendszer – Elérhetőségek és egyén infók

A Betinia sportfogadás oldalán található egy jól strukturált GYIK részleg, ahol témák szerint vannak csoportosítva a leggyakoribb kérdések, valamint a hozzájuk tartozó releváns válaszok. Ha nem találod ebben a részlegben meg a választ a kérdésedre, akkor érdemes minél előbb felvenned a kapcsolatot az ügyfélszolgálatosokkal a következő elérhetőségek egyikén:

 • online chat (a webhely mindegyik oldalán elérhető)
 • telefonszám: +3680088233 (Magyarország)
 • e-mail-cím: [email protected]Konklúzió

Az már eleve jó pont, hogy a Betinia magyar nyelvű, és nem kell az embernek az angol szótárral bajlódnia, ha mondjuk az ügyfélszolgálattal szeretne a saját anyanyelvén kommunikálni. Az is a bukméker mellett szól, hogy kiváló a bónuszrendszere, versenyképesek a szorzói (az élő fogadások esetében is), és jókora sport, illetve sportesemény kínálatot nyújt. A piacok terén is kellően változatos a felhozatal, és azért az sem mellékes, hogy a bukméker hátterében a szakmai körökben is nagy elismertségnek örvendő, tőkeerős Romix Limited vállalat áll.
GYIK

 • 📧Regisztráció után nem kaptam verifikációs e-mailt, mit tegyek?

 • Ilyenkor ellenőrizd, hogy pontosan adtad-e meg az e-mailcímed. Ha a probléma ennek ellenére fennáll, nézd meg, hogy nem került-e az adott levél a spam mappába.

 • 🎁Le tudom mondani a bónuszt, ha véletlenül igényeltem a számlanyitáskor?

 • Természetesen igen, de ezt a szándékod mindenképp jelezd az ügyfélszolgálatnak.

 • 🌎Magyarországról USD alapú számlát is lehet nyitni?

 • Ezt az számlapénznem opciót egyelőre – tudtunkkal – a bukméker jelenleg nem biztosítja a magyar ügyfeleinek.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open