Skrill online fogadás – Így használd az e-pénztárcát a sportfogadás és szerencsejáték világában

A 2001-ben Moneybookers néven alapított Skrill azon e-wallet szolgáltatók közé tartozik, amelyek a legelsők voltak az online pénzügyi ágazatban, és „kikövezték az utat” napjaink innovatív FinTech vállalkozásai előtt. A Skrillről az is köztudott, hogy az internetes kaszinók és bukmékerek világában sikerrel megvetette a lábát, elérve, hogy lehetővé váljon a Skrill online fogadás temérdek szerencsejáték és sportfogadás oldalon.

Mivel a Skrill fogadás még manapság is kimondottan népszerű Európa-szerte, ezért úgy véljük, hogy mindenképp érdemes bemutatunk ezt a fizetési módot olvasóinknak – természetesen Téged is beleértve. Tarts velünk, és pár perc leforgása alatt minden fontos dolgot megtudhatsz a Skrill számla nyitása, használata, a kártya igénylése, és az egyéb Skrilles „okosságok” kapcsán!

Fogadási oldalak, amelyek elfogadják a Skrillt
Rang Bukméker Bónusz Weboldal
1
Ivibet
52.000 Ft Fogadj most!
2
22bet
35.000 Ft Fogadj most!
3
Powbet
35.000 Ft Fogadj most!

*Feltételek érvényesek! 18+; Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Skrill számla – Csakis a lényeg dióhéjban

Skrill online fogadás

Mielőtt még belecsapnál a lecsóba, és nyitnál – Skrill regisztráció révén – Magyarországról egy számlát, érdemes átgondolnod, hogy mire szeretnéd / tudnád azt használni. Mert tény, hogy jól hangzik, ha az ember egy Skrilles számla és a hozzá tartozó fizikai kártya (pre-paid típusú) tulajdonosa, de ha nem használja az égvilágon semmire, akkor teljesen felesleges az egész hercehurca. Ezért vegyük át röviden, hogy mi, átlagemberek mire és hogyan tudjuk felhasználni a Skrilles pénzügy szolgáltatásokat a mindennapi életben.

Skrill számla – Online pénzküldés és fizetés

Ha végégmész a Skrill regisztráció lépésein, és egy Skrilles számla büszke tulajdonosa leszel, akkor – a számla feltöltését követően – bármikor fogsz tudni pénzt küldeni olyan ismerőseidnek, barátaidnak stb., akik szintén rendelkeznek a cégnél felhasználói fiókkal – azaz végigmentek korábban a Skrill számla nyitása folyamatán. Az, hogy a pénzküldés – amennyiben te küldöd másnak – mennyibe kerül pontosan, rendszerint főként az aktuális tartózkodási helyedtől (régió) függ, de egyéb tényezők is hatással lehetnek rá (pl. maga a pénzösszeg). Ezért mindenképp érdemes az éppen aktuális tarifáknak utánanézed az e-pénztárca szolgáltató honlapján.

Természetesen a Skrilles számládat nem csak feltölteni tudod, hanem kiutalni is tudsz róla pénzt például a saját nevedre szóló bankszámlára, a Visa kártyádra stb. (az átutalással kapcsolatos aktuális díjak a szolgáltató honlapján találhatók).

A fentiek alapján cseppet sem meglepő, ha most azon töröd a fejed, hogy olyan esetekben is felszámít-e majd a szolgáltató valamilyen díjat, amikor nem te állsz az adott pénzmozgás hátterében – azaz pl. más küldött neked pénzt a Skrilles számládra. Nos, jó hírrel szolgálhatunk ezügyben, mivel – elvileg – ha nem business (üzleti) számlád van, hanem „normál”, akkor free of charge – azaz teljesen illetékmentes – a másoktól kapott pénz jóváírása a Skrilles számládon.

Mint azt már a cikk bevezetőjében szóvátettük a Skrill online fogadás esetében is felhasználható, mint fizetési mód. És a bukmékerek / kaszinók / pókertermek döntő többsége jelenleg is támogatja mind a Skrilles számla révén történő befizetést, mint a kifizetést. Így amellett, hogy fel tudod tölteni az egyenleged a bukmékerednél / kaszinódnál, az elért nyereményeidet is ki tudod venni a Skrilles számládra, amihez aztán többféle módon is hozzáférhetsz: pl. tovább utalhatod a bankszámládra, vagy elköltheted a pre-paid Skrill kártya révén. Manapság a legnépszerűbb Skrill fogadási oldalak közé tartozik Magyarországon a Bet365, a 22BET, és a bwin.

Skrill kártya & virtuális kártya – Használhatóság Magyarország régiójában

Skrill bankkártya

Hazánk szerencsére azon országok közé tartozik, amelyeknél nem jelent gondot, ha az ember Skrill kártya révén szeretne készpénzt kivenni – bármelyik – ATM-ből, és emellett értelemszerűen a hagyományos üzletekben történő fizetés is problémamentes, ha a birtokunkban lévő Skrilles kártya használata mellett döntünk. A fizikai kártya mellett virtuális kártya-szolgáltatást is kínál a cég az ügyfelinek. Ez a szolgáltatás igencsak jól jöhet olyan esetekben, ha online szeretnél vásárolni például egy webshopban – vagy akár az eBay-en – valamit, és azt a lehető legbiztonságosabb módon kívánod megtenni, minimális adatszolgáltatással (jelenleg egyszerre csak 1 db aktív virtuális kártyát engedélyez a rendszer).

Mind a Skrill kártya, mind a virtuális kártya kibocsájtása pénzbe kerül. Ezért, ha képben akarsz lenne az éppen aktuális díjak kapcsán, érdemes az e-pénztárca szolgáltató webhelyének „support” szekciójában rákeresned a költségekre.

Való igaz, hogy a Skrilles számla nyitása kapcsán az emberben temérdek kérdés merülhet fel. Éppen ezért, mindenképpen érdemes a „support” szekcióban található válaszokat alaposan „átfésülni”. Amennyiben pedig olyan kérdésed / problémád adódik, amire nem lelsz válaszra az igen részletes, témakörökre osztott GYIK-ben, igénybe veheted a cég virtuális chatbot szolgáltatását is (Sofia) néven fut. Azt nem állítanánk, hogy Sofia mindenre tud válasszal szolgálni, de azért eléggé nehéz alapesetben keresztkérdésekkel sarokba szorítani.

Egyébként pedig, ha minden kötél szakad, hús-vér ügyfélszolgálatosokkal is kapcsolatba tudsz lépni (pl. telefonon, online e-mailküldő űrlap révén). Most, hogy a kötelező köröket lefutottuk, úgy véljük épp itt az ideje, hogy bemutassuk a Skrill fogadás használatához szükséges regisztrációt.
Regisztráció – Számlanyitás néhány perc alatt

Manapság már pofonegyszerű a Skrill online fogadás esetén szükséges Skrilles számla nyitása. De ez az állítás sajna csakis abban az esetben állja meg a helyét, ha relatíve jól beszélsz angolul, vagy németül (a szóba jöhető nyelvek között fellelhető még az olasz, a spanyol, és a francia).

A Skrill regisztráció űrlapján a „szokásos” adatok és információkat kell megadnod magadról (név, e-mail-cím stb.), és be kell állítanod a számla alap pénznemét is (választhatod a EUR-ot és az USD-t is, de dönthetsz akár a jó öreg, jelenleg még konvertibilis magyar HUF mellett is). Ezután mindössze a „register” gombra kell kattintanod, és egyből aktivizálódik a Skrill belépés funkció – a rendszer automatikusan beléptet a számládhoz.

Skrilles számlanyitási űrlap

A belépést követően, ahhoz, hogy használni is tudd a Skrilles funkciókat – pl. Skrill online fogadás – mindenképp be kell fejezned a regisztrációs procedúrát (complete registration). Ezt úgy tudod megtenni, hogy rákattintasz mondjuk a „Pay online” gombra, aminek eredményeként betölt a rendszer egy olyan űrlapot, amin az összes fontos személyes információt meg kell adnod magadról. De természetesen csakis azokat, amelyek a Skrill számla nyitása miatt szükségesek: pl. lakcím, születési dátum, telefonszám (az utóbbi verifikálnod is kell egy 6 számjegyű kód révén, amit SMS-ben küld el az általad megadott mobiltelefon számára a szolgáltató).

Amennyiben minden klappol, és a telefonszámod is sikeresen megerősítésére került, egyből teljes jogosultsággal rendelkező Skrilles felhasználó léptet elő a rendszer, aminek köszönhetően már feltöltheted az egyenleged, és igényelhetsz pre-paid kártyát, és a többi között sportfogadáshoz, kaszinózáshoz is használhatod a Skrill online fogadás opcióját.
Skrill mobilon – Tartsd kézben a pénzügyeidet!

Manapság olyan kemény nyomulnak az új FinTech cégek (Vivid, Blackcatcard, Revolut, Wise stb.), hogy a Skrillnek is „lépnie” kellett, mivel, ha a költségek terén nem feltétlenül versenyképes bizonyos cégekkel, a szolgáltatások terén azért odateheti magát. A Skrillnél is rájöttek, hogy a jövő a mobiltechnológiáké, és ennek eredményeként olyan mobilplatformot hoztak létre, ami nem csak mobilbarát reszponzív oldallal, hanem natív „okos” alkalmazással is bír.

Mindkét opció jó választás egyebek mellett Skrill fogadás esetében – főként akkor, ha amúgy is mobillal szoktál fogadni online. Az app és a mobilwebszájt egyébként kiválón teszi a dolgát, és még az olyan speckó termékei is elérhető vele, mint például a Skrillnek a kriptopénzes portfoliója.
Konklúzió

A Skrill vélemények alapján a Skrillnek az egyik nagy hátránya a magyar nyelv támogatásának hiánya. Emiatt a cég számos olyan hazai ügyféltől esik el, akik nem beszélik a rendszer által biztosított néhány idegen nyelv egyikét. Emellett – bár a regisztráció ingyenes – az egyéb díjak (pénzküldésnél, ATM használatnál, fizetésnél stb. felszámított költségek) megléte is többek eltántoríthat a Skrilles e-wallet szolgáltatások igénybevételétől.

Az viszont tény, hogy a Skrillt nagyon sok internetes kaszinó és bukméker (online sportfogadás oldal) támogatja. Így az online szerencsejáték / fogadás esetében relatíve jónak számító opció. A Skrillt napjainkban már okostelefonos natív appal is lehet használni mobilon, ami jelentősen megkönnyíti, leegyszerűsíti mind a vásárlások, fizetések, pénzküldési tranzakciók lebonyolítását. Ráadásul a mobilplatform még a Skrill online fogadás esetén történő alkalmazását is roppant egyszerűvé teszi.
GYIK

  • 👑Van jelenleg Skrill VIP program?

  • Igen van ilyen jellegű program a szolgáltatónál. A VIP tagként megszerezhető előnyökről stb. a cég honlapján találsz (angol nyelven) naprakész információkat.

  • 💳Hány fizikai Skrill pre-paid kártyám lehet?

  • A Skrillnél egyszerre csak 1 db kártyád lehet (trükközéssel nem érdemes próbálkozni, és amúgy sincs sok értelme).

  • 💰Igaz, hogy Skirll befizetéssel nem kaphatok kezdő bónuszokat bukmékereknél?

  • Sajnos ez a hír részben igaz, mivel több olyan bukméker is van a weben, amely abban az esetben nem írja jóvá az új ügyfeleinek az üdvözlő (kezdő) sportfogadás bónuszt, ha az első befizetésüket Skrillt használva végezték el.

open