Feltételei & feltételek a webhely használata

A feltételek között jelent meg és UltraSportsBet (“mi”). Belép a https://ultrasportsbet.com/ egyetért azzal, hogy a valamennyi vonatkozó feltételek a webhely. Ha ön 18 éven aluli, vagy nem ért egyet a jelen feltételek mellett meg kell szüntetni azt a weboldalt és a hozzá kapcsolódó oldalakon. Az Ön felelőssége, hogy ezeket a feltételeket nem fogadja el, nem vállal felelősséget a nem az itt található.

Szerzői jog az

összes információt, ideértve, de nem korlátozva a képek, videók, blogok, a mi kizárólagos tulajdonában vannak, és mint ilyen, a szerzői jog hatálya alá tartozik. A tartalom bármilyen formában reprodukálni előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tulajdonosa.

A felelősség korlátozása a

Szerencsejáték nem fordul elő a honlapunkat, és bármilyen nézeteket szigorúan az oldal kizárólag tájékoztató jellegű és nem tehetők felelőssé semmilyen tényleges vagy észrevette-e, hogy ez a veszteség keletkezik. Nem vagyunk a szerencsejáték-szolgáltató, minden ok a szakszervezettel kötött megállapodás aláírása után egy harmadik fél (például, de nem kizárólagosan a könyv, vagy bármilyen más szolgáltatás, amit említettem a weboldalunkon foglalkozni kell, hogy a társaság közvetlenül. Mi nem felelős semmilyen veszteségért vagy észrevette a veszteségek közvetett vagy közvetlen következménye a vírusok, rosszindulatú programok, trójai támadások, phising támadás (denial of service, DOS) támadások, vagy más esetekben ezt a típust. A webhely megnyitásával a felhasználó elfogadja a teljes felelősséget vállalja, hogy ezt a kockázatot. Felelős vállalat minden ésszerű lépést megtesz, hogy ez a kockázat csökkentése érdekében, de nem vállal felelősséget az ügyben mi nem mindegy, hogy hogyan történt.

A tartalom, vagy a harmadik fél

Felelőssége, hogy ellenőrizze, hogy a webhely megmutatjuk a harmadik fél webhelyeire tekintetében helyesek és naprakészek. Ezt az információt nyújtunk a jóhiszemű, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget, illetve nem megfelelő. Ez az önök felelőssége is, és a felelősség, egyedül a harmadik fél weboldalaira, mielőtt bármilyen megállapodást egy harmadik fél, aki valaha, hogy harmadik fél is. Nem tartozunk felelősséggel sem felelős azért, hogy az esetleges veszteségeket, vagy valós, megtörtént a harmadik fél. Ha a weboldal tartalmának tekinthető illegális országban helyi szinten, vagy ellentétes minden európai törvények, akkor az anyag endeavorer, amint vagyunk, arról azonban nem felelős bármely közzétett tartalom a mi is tájékoztatták. A hivatkozásokat, útmutatók, tippek, tanácsok és egyéb információ honlapunkon a jóhiszeműen és létrehozható, de nem garancia egy játékos kivételével, nem felel vagy veszteségekért vagy károkért, amelyek ezen információkat. Mi is az információ nem található, vagy nem megfelelő, vagy a törvény a helyi és európai.

Az adatvédelem és az információ megosztására

Minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy az Ön személyes adatait, amit nekünk, de nem vállal felelősséget az ügyben mi is például, de nem korlátozva az illetéktelen hozzáférést az illetéktelen hozzáférés, beleértve a kiszolgálókat, illetéktelen személyek felfedése a jelenlegi és a korábbi alkalmazottak, rosszindulatú szoftver, vírusok vagy egyéb számítógépes problémák.

Mi jelenleg nem gyűjt semmilyen személyes adatot, de ha adsz egy e-mail vagy más adatait, fenntartjuk a jogot arra, hogy a forgalmazási adatokat közvetlenül vagy közvetve a jövőben a kampányok. Nem vállalunk felelősséget a jogosulatlan vagy jogellenes a személyes adatokhoz való hozzáférés. Cookie-k és külső cookie-k, amelyek például, de nem kizárólag a Google és más szolgáltatót, hogy. Nem tartoznak felelősséggel semmilyen kárért vagy észrevette, hogy ezek a fájlok sérülése miatt, függetlenül attól, hogy milyen körülmények között. Majd meglátjuk, ha kéri, és az információkat minden olyan információt megosztani velünk, mint például, de nem kizárólagosan az IP-címet, ha a megkeresett bűnüldöző tisztviselők, illetve a bíróság vagy megvédeni magunkat a csalás vagy a rosszindulatú kiszolgálóhoz. Az is előfordulhat, hogy ha a harmadik fél a törvény.

A szerencsejáték felelősségteljes

szerencsejáték nem támogatják, és ha a szerencsejáték-függőség, vagy érzi, hogy gond vágyik arra, hogy a szakmai segítséget és a belépés honlapunkra. Ha ön az Egyesült Királyságban a szolgáltatás használatát javasoljuk például a szerencsejátékosok GamCare vagy névtelen, akik nem önkritikus módján vizsgálta, tanácsadás. Magyarországon az a személy, aki a 18. életévét, hazárdjáték. A nagykorú a szerencsejáték-függő, ezért az országban, javasoljuk, hogy hajtsa végre a helyi kutatók számára. Ha ön 18 éven aluli, vagy a nagykorú, szerencsejáték, hogy hagyja el ezt a honlapot. Ha segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba a webhely tulajdonosa, akkor azt nekünk e-mailben az űrlap segítségével, és igyekszünk válaszolni, amilyen gyorsan csak lehetséges.

open