Betfair magyar vélemények – Elérése és sportfogadás bónusz 2023

Az általunk jó ideje figyelemmel kísért, online bukmékerként is működő ...
ong>Betfair optimális választás lehet a teljesen kezdő és a tapasztalt, profi sportfogadóknak is. Ezért úgy véljük, hogy egy részletes Betfair ismertető mindéképp dukál olvasóink számára, amiben töviről hegyire bemutatjuk a fogadóiroda nyújtott szolgáltatásokat, funkciókat, és egyéb jellemzőit (mobil opciók, fizetési módok, fogadási ajánlat, oddsok, és a többi). Persze nem csupán a pozitív, hanem a negatív dolgokra is kitérünk majd, hiszen – mint ahogyan más bukik bemutatásakor – most is az a célunk, hogy hasznavehető, releváns információkat osszunk meg veletek.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
4.54.5 /5
Betfair
Bónusz: 16.000 Ft
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Tenisz
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  yes
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2000
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
  • android
  • ios
 • VIP Klub:
  no
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  yes
 • Nyelvek:
  Magyar
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Széleskörű sportág kínálat, jó oddsok, live streaming, élő fogadás, sok sportesemény
 • Funkcionális, felhasználóbarát desktopos és mobil oldal

Hátrányok:

 • Nincs magyar nyelvi támogatás, illetve magyar ügyfélszolgálat

*Feltételek érvényesek! 18+;

A Betfair működési engedélyéről és tanúsítványokról

A bukmékeriroda két működési engedélyt is fel tud mutatni. A cég a UK Gambling Commission által kiadott működési engedély birtokában az Egyesült Királyság régióján nyújthat szolgáltatásokat. Az MGA-s működési engedélyi révén pedig gyakorlatilag globális szinten, több kontinensen átívelően.

UKGC logo
MGA logo
Gambling Therapy logo
GamCare logo

A Betfair sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltató a Gambling Therapy, a GamCare, és a When the Fun Stops organizációkkal is együtt működik, vagyis aktívan részt vesz közvetett módon a felelősségteljes játékfeltételek megvalósításban. Mindezeket figyelembe véve megállapítható, hogy a bukmékeriroda teljesen legális keretek között, felelősségteljesen végzi a tevékenységét. Ebből pedig az következik, hogy a megbízhatóság terén a legjobb sportfogadás oldalak egyikének mondható.
Magyarországi elérhetőség – kell vagy sem Betfair alternatív link?

Amikor a bukmékeriroda webhelyét teszteltünk a Betfair ismertető elkészítése okából kifolyólag, a Betfair elérése a normál webcímről nem ütközött semmilyen akadályba. A weboldalt és a mobil honlapot is meg tudtuk nyitni Betfair alternatív link, vagy tükör oldal (mirror site) igénybe vétele nélkül. Tudtunkkal ezt az operátor a múltban egyetlen alkalommal sem próbálták meg kizárni a magyar online sportfogadás piacról a hazai hatóságok. Ezért régebben sem volt szükség Betfair alternatív link felhasználására.

Azaz Betfair elérése mindezidáig gond nélkül ment. Reményeink szerint ez a jövőben is így marad, de persze – mint ahogyan más sportfogadás és szerencsejáték oldalaknál – úgy a Betfair-rel is előfordulhat, hogy a magyar hatóságok kipécézik. És akkor bizony jól fog jönni egy biztonságos elérhetőséget garantáló megoldás.

Természetesen biztonságos egyéb elérhetőségen olyan Betfair alternatív link értendő, amin keresztül problémamentesen tudod tovább használni a fogadóiroda webhelyét (amennyiben korábban már nyitottál a bukinál számlát). Ezért kizárólag olyan speciális url-t fogunk ilyen esetben közzé tenni a honlapunkon, amelynek segítségével a Betfair elérése ugyanolyan biztonsági szinten valósulhat meg, mint a normál webcímen keresztül.

Ezt azért tartjuk szükségesnek megemlíteni, mert még manapság is többekben él az a tévhit, hogy az alternatív webcímek nem ugyanolyan biztonságosak, mint a „fő” URL-ek. Viszont az igazság az, hogy az alternatív linkek minden esetben maguktól a fogadóirodáktól származnak, ezért a biztonsági szint terén pontosan ugyanazt nyújtják, mint a „hagyományosak”.
Betfair regisztráció – felhasználói fiók nyitása egyszerűen

A Betfair magyar felhasználók regisztrációját is elfogadja, így hazai IP-címről is bármikor lehet felhasználói fiókot (számlát) nyitni a bukméker iroda webhelyén. Az esetleges problémát pedig csak az okozhatja, hogyha nem rendelkezel némi idegen nyelvismerettel, mivel a Betfair magyar nyelvű felhasználói felülettel még nem érhető el.

A számlanyitás lépései & egyéb tudnivalók

 1. A főoldalon a Betfair belépés (Log In) mellett találod a regisztrációs gombot (Join Now) – kattints rá;
 2. A számlanyitási űrlapon adj meg minden szükséges adatot és információt: keresztnév, vezetéknév, születési dátum, lakcím, mobiltelefonszám, e-mail-cím, jelszó;
 3. Válassz ki egy biztonsági kérdést a számládhoz, és állítsd be annak pénznemét is (pl. HUF, EUR, USD);
 4. Amennyiben élni kívánsz a deposit limit opcióval úgy ezt is ezen az űrlapon kell bekapcsolnod, és itt adhatod meg a promóciós kódod is (ha van ilyen spéci kódod);
 5. Ezután már csak a jelölőnégyzetekkel van némi teendőd (ha akarsz marketing célú üzeneteket, leveleket kapni az operátortól);
 6. Kattints rá az űrlap alján lévő „Join Now” hivatkozásra.

Ezután egyből be tudsz lépni az oldalra a Betfair belépés gombját használva, a regisztrációnál megadott e-mail-cím & jelszó beírásával. A Betfair regisztráció kapcsán kissé meglepetett minket, hogy nem kellett sem visszaigazoló e-mailes hivatkozást, sem SMS-ben kapott kódot megadnunk ahhoz, hogy megerősítésére kerüljön az adott felhasználói fiók nyitásának szándéka.

Nem kötelező, de igencsak tanácsos már az első bejelentkezésedet követően verifikálnod a számlád (személyazonosságod és lakcímed igazolása). Ez a következő módon tudod megtenni a legegyszerűbben:

 1. A belépést követően a jobb felső menüben kattints a „My Account” gombra, és a legördülő almenüből válaszd ki a My Betfair Account opciót;
 2. Itt egyből az az üzenet fogad, hogy „You need to verify your account” – azaz hitelesítened kell a számlád;
 3. Kattints a „Verify” gombra, és a betöltődő oldalon végezd el a szükséges teendőket: a személyazonosságod gépjármű-vezetői engedély, személyi igazolvány, vagy útlevél másolatának feltöltésével tudod igazolni. A lakcímed pedig például egy olyan közüzemi-számlával, amin a neved és a magyarországi címed is jól látható.Betfair ismertető a fizetési módokról

A Paddy Power és a Flutter Entertainment vállalat égisze alatt működő fogadóirodánál ugyan többféle fizetés megoldás is van, ám ezek közül csak néhány érhető el a Betfair magyar ügyfelei számára.

Az egyenleged feltöltéséhez és a kifizetésekhez az alábbi opciók közül választhatsz:

 • Bankkártya vagy hitelkártya (Visa, Maestro, Mastercard);
 • Skrill;
 • NETELLER

A minimális befizetés összege a kártyáknál 1900 HUF, a Skrill-nél és a NETELLER-nél 3.000 HUF. A befizetés és a kifizetés lebonyolítása is eléggé egyszerű: kiválasztod, hogy mit szeretnél (deposit vagy withdraw), majd a metódust is, és begépeled a kívánt pénzösszeget. Ezután csak követni kell az oldalon megjelenő utasításokat (pl. kártyás feltöltés esetében a kártyaadatok megadása stb.).

A befizetések azonnal végrehajtásra kerülnek. Viszont a kifizetéseknél – ha kártyás opciót választasz – akár 2-5 munkanapot is igénybe vehet a procedúra. Az operátor nem számít fel kezelési költséget, járulékos díjakat, stb. a pénzügyi tranzakcióknál, az viszont előfordulhat, hogy egy adott típusú hitelkártya kibocsátója igen. A be- és a kifizetés a bukméker webhelyén / mobil webhelyén teljes mértékben biztonságosok, mivel a cég fejlett titkosítási megoldásokat alkalmaz.
Kiváló webszájt dizájn apró hiányosságokkal

A sportfogadás és távszerencsejáték szolgáltatóként is funkcionáló operátor webhelye az ágazat top oldalai közé sorolható. Nagyon jó a menürendszeresek kialakítása, ami könnyűvé teszi az oldalon való eligazodását és a navigációt. Az index lapról a cég összes termékét el lehet érni, amelyek mindegyik saját, különálló részleggel rendelkezik (Sportsbook, Casino, Poker és a többi).

Betfair magyarországi honlap

A felhasználói fiók szekció is egyszerűen kezelhető, és minden szükséges beállítást pár kattintással el lehet benne intézni. A webszájt közepén jeleníti meg a rendszer az aktuális fogadási kínálatot, amit tetszés szerint lehet „szűkíteni” pl. egy adott sportágra, ligára, annak mérkőzéseire, piacokra stb. A desktopos és a mobilos weboldalt is gyors, fennakadásoktól, kifagyásoktól mentes működés jellemzi – bár az utóbbi esetében nem árt, ha jókora sávszélességű mobilnete van az embernek.
Betfair sportfogadás bónusz & promóciók

Az operátor ezen cikk megírásának idején, az új magyarországi ügyfelek számára egy olyan ajánlatot biztosított, amely révén 16 000 HUF értékben lehet fogadásokat kötni, ha az adott ügyfél 8 000 HUF értékben hajtja végre az első befizetését. A bónuszra 10x-es megforgatási követelmény és 90 napos határidő vonatkozik. Csak bank- és hitelkártyás első befizetés esetében áll rendelkezésére, és a megforgatásakor az odds-ok nem lehetnek alacsonyabbak 1.60-nál. Emellett a webhelyen rendszeresen vannak különböző egyéb sportfogadás promóciók, amely révén ingyenes fogadás lehet szerezni.

Emellett a cég a lojalitást is díjazza: heti szinten 5€ sportfogadás bónuszhoz lehet jutni egy olyan 15€-os fogadás révén, amiben 1 (legalább 4.00-es szorzós), vagy 3+ (legalább 4.00-es összesített szorzós) kimenetelt kell megtenni. A bónuszt (5€) hétfőként írják jóvá, minimum odds nem vonatkozik rá.
Jókora válaszék fogadási piacokból

A Betfair sportfogadás részlegében – amely alatt nem a webhely sportfogadási tőzsde szekcióját, hanem a „hagyományos” online sportfogadást értjük – olyan piackínálat várja a magyar játékosokat, ami szinte bárki számára megfelelő. A világszerte populáris sportokhoz érhető el persze a legtöbb piac (különböző statisztikai piacok, under / over piacok, hendikepes, ázsiai hendikepes piacok, pontos eredmény és speciális kimenetel piacok, és a többi).

A labdarúgás esetében pedig nem túlzás azt állítani, hogy grandiózus a piacfelhozatal: még egy másodligás focimeccsnél is igen gyakran 30-nál is több piacon lehet fogadni több száz opció keretében. Ami pedig az in-play betting (élő fogadások) részleget illeti, a piacok terén csak minimális mértékben marad alul a pre-match részleg választékával szemben.
Hazai igényeknek megfelelő sportágkínálat

A Betfair sportfogadás részlegében több, mint 30 sport közül választhatod ki azokat, amikre fogadni szeretnél. A bukmékeriroda sportág palettáján a többi között a magyar játékosok által kedvelt sportok mindegyike megtalálható, ami főként a csapatsportágak terén igaz: foci, kézilabda, vízilabda, kosárlabda, röplabda.

Ezek esetében nem csak a top ligák, hanem a kisebb bajnokságok (pl. hazai foci NB1) meccseire is lehet elég sok piacon fogadni. A sportágválasztékban olyan populáris sportok is helyet kaptak, mint az amerikai és az ausztrál foci, az ökölvívás, a tenisz, és a darts. De ezeken kívül akár még sakkra, billiárdra, snookerre, vagy a napjainkban egyre népszerűbb e-sportokra is fogadhatunk a szolgáltatónál.
Betfair fogadási útmutató nem csak kezdőknek

A Betfair ismertető ezen részét még akkor is tanácsos átfutnod, ha profi sportfogadó vagy, már csak azért is, mivel mint az fentebb jeleztük az operátor sportfogadás rendszere kizárólag idegen nyelveken (pl. angolul) érhető el.

Pre-match és élő fogadás menete:

 1. Ha pontosan tudod, hogy melyik sportág mely sporteseményét / sporteseményeit akarod megfogadni, akkor a „Sportsbook” menüpontra kattintva jelenítheted meg az elérhető sportokat, amelyek közül ki tudod választani az adott sportot (pl. jéghoki / ice hockey);
 2. A sportág aloldalán ezt követően felül ki tudod választani a ligát (pl. hokinál Swedish SHL), aminek eredményeként a rendszer betölti az éppen elérhető, megfogadható meccseket, és a különböző piacokhoz, kimenetelekhez tartozó szorzókat is;
 3. A megtenni kívánt kimenetelre (opcióra) csak rá kell kattintanod, amit követően látni fogod, hogy az adott mérkőzés egyből felkerül a jobb felső sarokban lévő fogadószelvényre;
 4. Ha megvagy a kimenetelek kiválasztásával, akkor már csak a tétet kell beállítanod, és el kell végezned pár „finomhangolást” (Confirm bets before placing: igen / nem; Accept all odds movement: igen / nem).
 5. A Szelvényt (bet slip) a „Place Bets” gombra kattintva tudod játékba küldeni.

Az élő fogadásnál mindössze annyi az alapvető különbség, hogy itt az In-Play menü alatt található sporteseményekből tudsz választani (sportágat, meccset / meccseket, piacot és kimeneteleket).

A Betfair sportfogadás szelvénye egyébként igen letisztult, jól áttekinthető, aminek köszönhetően nagyon könnyen lehet vele fogadni még mobilon is. Ráadásul az olyan speciális lehetőségek használatára is alkalmas, mint a cash out (sporteseménytől függően), és spéci funkciók is elérhetők hozzá (pl. Football Multiple Builder).
Fogadj élőben és nézz valós időben meccseket!

A fenti cím akár még a Betfair sportfogadás szolgáltató szlogenje is lehetne. Mivel az operátor a hét minden egyes napján – de főleg hétvégenként – olyannyira bőséges élő sportesemény fogadási kínálatot nyújt, hogy az már-mára zavarba ejtő. Az in-play sportesemények száma – bizonyos időszakokban – akár több száz is lehet, amit, ha megfejelünk a temérdek fogadási piaccal és kimenetellel, teljesen világossá válik, hogy ez a webhely az élő sportfogadás rajongóinak mennyországa.

Ráadásul az in-play eseményeknél az oddsok is igen jók, és sportágtól / sporteseménytől függően a margin is rendkívül kedvező. Az élő fogadás természetesen a mobilos webszájton és a Betfair mobil app verziók (iOS, Andorid) esetében is a rendelkezésedre áll, és számos meccset, sporteseményt élőben is meg tudsz nézni – az általad használt platformtól függetlenül.
Ne hagyd ki a Betfair mobil platformját!

Az operátor töménytelen mennyiségű alkalmazást nyújt az ügyfeleinek. Ezek mindegyikének részletes leírása megtalálható a webhely „App Directory” részlegében. A sportfogadáshoz elérhető Betfair mobil app jelenleg iOS-es, és Androidos verzióban áll a cég felhasználói rendelkezésre. A funkcionális, minimális tárhely-igényű app révén főként az élő fogadás sebességét érdemes megemlíteni, ami egy szóban kifejezve: villámgyors. A mobilos weboldal természetesen a kifejezetten sportfogadáshoz készült appnál azért jóval többet tud, mivel a Betfair-nek az összes terméke elérhető vele.

Viszont a sportfogadásnak az esetében azért valamivel lassabb, a böngésző-függő mivolta miatt. A mobilos fogadásnak számos előnye van, és mindössze csak 1-2 hátránya (kisebb képernyő, valamivel nehezebb kezelhetőség). Ezért kifejezetten érdemes kipróbálnod a buki mobil készülékekre belőtt platformját.
Maximális fokú biztonság és adatvédelem

A Betfair fogadóiroda azon kevesek körébe tartozik, amely cégek ISO27001 tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az adatcsere (adatküldés és fogadás) 265 bites titkosításon (SSL) keresztül valósul meg, így nulla-közeli annak a valószínűsége, hogy az általad megadott érzékeny adatok pl. hackerek kezében kerülnek. A cég a felhasználóinak az adatait fokozottan védett szervereken tárolja. És csakis olyan esetben ad ki felhasználói adatokat, információkat, ha arra egy jogosult, hivatalos szerv (pl. egy EU-s, megfelelő jogkörrel bíró hatóság felszólítja).
Ügyfél-támogatás rendszerrel kapcsolatos információk

Mielőtt az ügyfélszolgálathoz fordulnál egy adott kérdés megválaszolása vagy probléma megoldása végett, először néz körül a webhely „Help” részlegében, ahol egy nagyon jól felépített, témák szerint kategorizált GYIK (FAQ) szekciót találsz. Természetesen adódhat olyan kérdésed, amire nem leled meg itt a választ. És ilyenkor nincs más opció, mint az, hogy felveszed a kapcsolatot az ügyfélszolgálat szakembereivel.

Erre többféle opciót is adott: online chat (ehhez a „Message Us” lehetőséget kell kiválasztanod a „Contact Us” szekción belül); illetve írhatsz a cég levelezési címére, vagy akár Facebook-on, vagy Twitteren keresztül is fel tudod venni velük a kapcsolatot. Ami viszont eléggé meglepő: telefonos és e-mailes ügyfélszolgálati elérhetőséget nem találtunk jelen cikk megírásakor az oldalon.
Az eddigiek összegzése – konklúzió

A sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató cég a teljesen megbízható, korrekt játékfeltételeket nyújtó operátorok közé tartozik, amit az is alátámaszt, hogy a neten csak elenyésző mennyiségben találhatók negatív Betfair vélemények. A bukmékernél a hét bármely napján több száz sporteseményre lehet pre-match és in-play betting fogadásokat kötni, amelyekhez tengernyi fogadási piac és opció érhető el.

A platformok mindegyike jól használható, felhasználóbarát, funkcionális. A buki az élő sportesemény közvetítés és a cash out lehetőségét is biztosítja. Ugyanakkor a magyarországi felhasználóinak kínált bónuszok és promóciók terén igen gyatrán teljesít az operátor, a webhelyhez nincs magyar nyelvi támogatás, és az ügyfélszolgálat munkatársai rendszerint – még chaten is – csak jó néhány perc elteltével reagálnak a megkeresésekre.
GYIK

 • Meddig tart míg verifikálják a felhasználói fiókom?

 • Ez eléggé változó. Van, hogy csupán pár óra szükségeltetik hozzá, de olyan eset is előfordulhat, hogy több napig is eltart a folyamat.

 • 💰Miért nem érhető el Magyarországon a 100£-os Welcome Offer?

 • Ez egy olyan speciális üdvözlő ajánlat, amit az operátor jelenleg kizárólag csak az írországi, valamint a egyesült-királyságbeli ügyfeleinek biztosít. Így ez a bónusz nem csak Magyarországon, hanem az EU más tagállamában sem érhető el az új ügyfelek számára.

 • 💱Használhatom a sportfogadás tőzsdét is a fiókommal?

 • Igen. Amennyiben regisztráltál az operátor webhelyén (és átestél sikeresen a verifikációs folyamaton), akkor az összes részleget – beleértve a sportfogadás tőzsdét is – használhatod. Azaz nem kell külön ott is regisztrálnod.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open