Betmaster ismertető – A magyar nyelven is elérhető operátor bemutatása

Mostani cikkünkben a 2014-es alapítású online bukméker irodát, azaz a Betma...
ster-t fogjuk bemutatni kedves olvasóinknak. Az operátor webhelye az összes Betmaster sportfogadás és Betmaster kaszinó szolgáltatással együtt elérhető. De emellett mobilböngészős változat, valamint iOS és Android rendszerű applikáció is biztosított a rendszerhez. A buki weboldala nagyrészt magyarosítva van, azonban egy része csak angolul tekinthető meg, bár ennek tulajdonképpen semmiféle jelentősége nincs a játékosok részéről nézve, ugyanis a lényeg, vagyis a sportfogadás részleg egésze magyar nyelven is elérhető. Jelen cikkünkben bemutatjuk az operátor sportfogadás részlegét, szolgáltatásait, a számlanyitás folyamatát, és kitérünk minden pozitív, illetve negatív dologra, amit a webszájt tesztelése alatt megtapasztaltunk.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
11.0 /5
Betmaster
Nem verifikált
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Jégkorong
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  no
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2014
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
  • android
  • ios
 • VIP Klub:
  no
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  no
 • Nyelvek:
  Magyar
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Kiváló fogadási lehetőségek a népszerű csapatsportok rajongóinak: pre-match és in-play
 • Többféle promóció, bónuszok, free bet-ek, cash back

Hátrányok:

 • A sportágkínálat egyelőre nem eléggé széleskörű

*Feltételek érvényesek!

Röviden a licencről és a működési engedélyről

Betmaster provides the possibility of live betting for almost all of its available sport A Betmaster működési engedélyét a Curacao eGaming állította ki

Az online fogadóiroda jelen esetben csupán egy Curacao-i működési licenccel rendelkezik: 1668/JAZ. Az online buki weboldalának tulajdonosa a ciprusi Reinvent Ltd. elnevezésű cég (HE347217), amely egyben a pénzügyi tranzakciók végrehajtásáért is felelős. A vállalat székhelye a következő címen lelhető fel: Larnakos, 22, FREGATA BUILDING, Floor 2, Office 102, Aglatzia, 2101, Nicosia, Cyprus.

A szolgáltató webhelye egyelőre semmilyen más tanúsítvánnyal nem rendelkezik (például eCOGRA), de remélhetőleg a helyzet változni fog a közeljövőben ezen a területen. A Betmaster azonban minden tekintetben egy megbízható netes fogadóirodának számít, és ezt alátámasztják a regisztrált ügyfelek világhálón fellelhető pozitív hangvételű visszajelzései, kommentjei, feedback-jei.

A Betmaster elérése magyarországi ügyfelek számára

Az online fogadóiroda webhelyét jelenleg nem blokkolja a magyar állam, így tehát mindenféle probléma nélkül elérhető hazánkból. Ez pontosabban azt jelenti, hogy a Betmaster magyar játékosai bármiféle Betmaster alternatív link vagy Betmaster alternatív cím (tüköroldal) használata nélkül könnyedén hozzáférhetnek a buki weboldalához.

Csupán annyi a dolguk a Betmaster magyar ügyfeleinek, hogy bepötyögjék a böngészőjük címsorába az operátor webszájtjának hivatalos URL-jét, majd egy „Enter” leütése után belevessék magukat a sportfogadás szolgáltató nyújtotta élményekbe. Ha netán a közeljövőben bármiféle szankcióra kerülne sor ez ügyben hazánk kormányzata által, akkor sincs semmi gond, ugyanis a szolgáltató gondoskodik róla, hogy ne veszítse el emiatt a magyar ügyfeleit.

Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy megoldja az oldalelérést egy olyan Betmaster alternatív cím vagy Betmaster alternatív link által, amely révén a felhasználók játszi könnyedséggel hozzáférhetnek kis hazánkból a buki webhelyéhez az összes szolgáltatásával együtt. A Betmaster alternatív cím vagy Betmaster alternatív link kapcsán annyit még fontos megemlítenünk, hogy weboldalunkon közzétesszük ezeket az alternatív netes hivatkozásokat, amennyiben bármiféle korlátozásra kerülne sor Magyarországon.
Betmaster regisztráció – Számlanyitási tudnivalók

Ha alaposan körbenéztél a Betmaster weboldalán, és elnyerte a tetszésedet, illetve a bizalmadat ez az online fogadóiroda, akkor ahhoz, hogy valódi pénzben játszhass, elkerülhetetlen a Betmaster regisztráció. Azonban jó hír, hogy a weblap magyarul is elérhető, a Betmaster regisztráció folyamatát pedig pillanatok alatt meg tudod oldani. A tapasztalt játékosok, akik már rendelkeznek felhasználói fiókkal hasonló jellegű weboldalakon, már nyilván tisztában vannak vele, hogy „mi a dörgés”, hogyan zajlik a számlanyitás folyamata. Azonban akik még nem rendelkeznek kellő tapasztalattal ezen a téren, azoknak az alábbiakban részletesen leírjuk a felhasználói fióknyitás lépéseit. Lássunk is neki!

Betmaster regisztráció pillanatok alatt

 1. Az online fogadóiroda asztali gépes weboldalán a Betmaster bejelentkezés vagy más néven Betmaster belépés gombja mellett találod a kék háttérszínű regisztráció gombot „Csatlakozás most” néven – kattints rá!
 2. Ekkor két opciót kínál fel a rendszer számlanyitás céljából: mobiltelefonos vagy e-mailes lehetőséget. Mobiltelefonnál a számodat kell megadnod, majd arra kapsz egy ellenőrző kódot, e-mail esetében pedig az e-mail-címedet kell beírnod és egy jelszót.
 3. Amennyiben birtokodban van Betmaster sportfogadás promóciós kód, akkor válaszd ki azt az opciót is.
 4. Kattints a „Regisztráció” gombra!
 5. A rendszer felkér rá, hogy erősítsd meg az e-mail-címedet, hogy befejezhesd a regisztrációt. Mobiltelefon esetében a telefonszámodra a rendszer által kiküldött kódot kell beírnod az űrlapba.
 6. Pipáld be a kötelező jellegű checkbox-ot (adatvédelmi irányelvek, általános szerződési feltételek).

A regisztráció végén ki kell választanod az általad preferált pénznemet (dollár, euró stb.). A rendszer felhívja a figyelmedet, hogy ez egy végleges döntés, tehát utólag nem lehet változtatni rajta. Ezután kiválaszthatod a fizetési opciókat, ez esetben a lehetőségek tárháza végtelen, mivel bőven van miből válogatni, ugyanis fizetési eszközök terén igencsak bő választékot kínál az operátor mind Betmaster kifizetés, mind Betmaster befizetés esetén. Ha végeztél a felhasználói fiókod beállításaival, bele is vetheted magad a sportfogadás izgalmas világába valódi pénzben játszva!
Be-és kifizetési tudnivalók

A Betmaster sportfogadás szolgáltatónál számos lehetőség áll rendelkezésedre bankolás céljából. Azaz a Betmaster befizetés és a Betmaster kifizetés tranzakciók kivitelezése rengeteg módon megoldható. Az alábbiakban viszont kizárólag azokat a fizetési módokat fogjuk felsorolni, amelyek hazánk területéről is elérhetők, és mindenféle probléma nélkül használhatók.

Betmaster befizetés lehetőségek magyar felhasználóknak

Ajánlott fizetési módszerek Magyarország régiójában:

 • Bank- és hitelkártyák (Visa és Mastercard);
 • Apple Pay;
 • E-pénztárcák (Skrill, Skrill 1-Tap, STICPAY, Neosurf, WebMoney);
 • Egyéb befizetési módok (NETELLER);
 • Kriptovaluták (Bitcoin, Litecoin).
VISA logo
MasterCard logo
Apple Pay logo
Skrill logo
Neosurf logo
NETELLER logo
Bitcoin logo

Betmaster kifizetés opciók magyar ügyfeleknek

 • Bank- és hitelkártyák (Visa és Mastercard);
 • E-pénztárcák (Skrill, Skrill 1-Tap, STICPAY, Neosurf, WebMoney);
 • Egyéb kifizetési módok (NETELLER);
 • Kriptovaluták (Bitcoin, Litecoin).

Lényeges infók a Betmaster befizetés & a Betmaster kifizetés megoldásokról

Az online sportfogadás szolgáltató természetesen ezeken a felsorolt fizetési módszereken kívül számos más egyéb lehetőséget kínál, azonban egyrészt ezek hazánkban nem igazán ismertek, másrészt használatuk nem feltétlenül biztonságos. Az utóbbi megjegyzésünk arra vonatkozik, hogy a Magyarország esetében nem támogatott fizetési megoldások használata során felléphetnek esetleges kellemetlen problémák, így az ilyen metódusokat csak mindenki kizárólag a saját felelősségére vegye igénybe.

A „Limitek és díjak” címszó alatt minden játékos tájékoztatást kap arról, hogy egy adott fizetési módon belül milyen megkötések vannak (például minimális befizetési díj, maximális napi pénzkivételi díj és a többi). Ezt a témát mindenképpen érdemes elolvasni, hogy aztán ne érjen senkit sem kellemetlen meglepetés a tranzakciós díjakat, illetve az összegek értékhatárát illetően. Ami a kifizetéseket illeti, még annyit, hogy 24 óránként egy kifizetés ingyenes. Ha viszont többet kezdeményezel, akkor az operátor 5%-os jutalékot (commission) számít fel.
Optimalizált dizájnnal bíró platformok, könnyedén áttekinthető tartalommal ellátva

Az operátor weboldala teljesen felhasználóbarát, mivel a cég fejlesztői a funkcionalitást és a könnyű kezelhetőséget helyezték előtérbe. A desktopos felület kapcsán külön megemlítendő tény, hogy innen lehet letölteni az operátor Android rendszerre fejlesztett appj-át, viszont az iOS-est csak az Apple Store-ból tudod leszedni. A buki desktopos webszájtja jól teszi a dolgát, működés közben nem „fagyogat”, és nem produkál bosszantó hibaüzeneteket.

A Betmaster weboldala 100%-ban felhasználóbarát, letisztult, jól áttekinthető

A sportfogadás szekció teljes mértékben letisztult, melynek köszönhetően rém egyszerűen megteheted a fogadásod bármelyik sportág lehetséges kimenetelére. Ugyanez mondható el az oldal mobilböngészős verziójáról is, az applikációiról pedig pláne. Ezeknek az az előnyük, hogy bárhol tartózkodsz épp, mindig lehetőséged nyílik fogadást kötni a kedvenc / kiszemelt sportág kimenetelére. A mobilos változat is rendkívül gyors, áttekinthető, csupán stabil internetkapcsolat (4G) szükséges hozzá, és már indulhat is a móka!
Bónuszok és promóciós ajánlatok a Betmaster sportfogadás részlegében

Az online fogadóiroda az új ügyfelei számára egy 100%-os első befizetés után igénybe vehető bónuszt kínál, amelynek az értéke elérheti akár a 150 eurót is. Emellett az új felhasználó jogosulttá válik 4 héten keresztül (1x egy héten) egy +5 eurós összegű free bet-re. A kezdő sportfogadás bónusz esetében használható téteknek a szorzója nem lehet alacsonyabb, mint 1.40-es. A bónusz megforgatására az operátor egy hetes időszakot (7 nap) ad.

Egyéb sportfogadás ajánlatok „tősgyökeres” tagoknak

A bukméker számos különféle promóciós ajánlatot kínál a sportfogadás szekcióban. A „Sports Loyalty Freebet” néven futó ajánlatában heti rendszerességgel juthatsz hozzá fantasztikus nyereményekhez. A promóció lényege az, hogy fogadnod kell minimum 25 eurós összegben (vagy magasabb összegben) bármelyik számodra sport piacon (a hétfőtől-vasárnapig tartó időszakban legalább 4 alkalommal), és így akár 20 eurót is bezsebelhetsz free bet-ként. Minél gyakrabban fogadsz így, annál nagyobb lesz a nyereményed értéke.
Betmaster ismertető – bővebben a fogadási piacokról

A Betmaster esetén is megállja a helyét az a megállapítás, hogy a legnépszerűbb sportokhoz van – de főként a csapatsportokhoz – van a legtöbb fogadási piac, és ez nem csak a pre-match, hanem a live-betting (élő fogadás) kapcsán is releváns. A piackínálatban a legnépszerűbbek a végeredmény piacok (félidei végeredmény, teljes játékidő végeredménye,vagy sportágtól függően egy adott játékszakasz aktuális eredménye). De persze azért ne feledkezzünk meg a statisztikai piacokról se, amelyeknek keretében (sporttól függően) pontok, gólok, szabálytalanságok, lapok, szabadrúgások, bedobások, és egyéb események számára lehet fogadni alatta / felette fogadási formában.

A Betmasternél a hendikepes piacokból is elég sok van, és az ázsiai hendikep (ami mostanság kezd itthon is népszerű lenni) is ott van a kínálatában. De, ha nagyon nagyokat szeretnél kaszálni, akkor akár még egy adott liga vagy bajnokság kezdete előtt, hosszú távú fogadással meg tudod tenni nagyon magas szorzókon (pl. 30x, 40x) például a győztest, vagy akár még az első három helyezettet is.
Az online fogadóiroda jelenlegi felhozatala megfogadható sportokból

A sportfogadás szekció sportág kínálatából csemegézve rögtön megállapítható, hogy melyek azok a sportok, amelyek a legpopulárisabbak közé sorolhatók az internetes fogadóiroda ügyfelei körében, hiszen ez azonnal látszik a felhozatalból. Ilyen például a labdarúgás, a kézilabda, a tenisz, a kosárlabda, a jégkorong, a röplabda és a többi. Természetesen ezeken kívül egyéb sporttípusokra is fogadhatunk, mint például az asztali tenisz, a baseball, az UFC MMA, stb.

 • Kosárlabda

A Betmaster igencsak komoly e-sport kínálattal is bír (e-röplabda, e-tenisz, e-kosárlabda, e-jégkorong, stb.), emellett pedig a virtuális sportválasztéka is igen parádés. Elmondhatjuk, hogy az operátor kínálatában minden olyan sportág megtalálható, amely Európában nagy népszerűségnek örvend. A közeljövőben valószínűleg a már meglévő sportkínálat is bővülni fog még több hazánkban nagyon vagy kevésbé népszerű sporttal, amire kedved szerint fogadhatsz majd.
Hogyan fogadjunk egyszerűn és gyorsan

Az online fogadóiroda esetében bármilyen sportág mérkőzésének kimenetelére könnyedén fogadhatunk. A sportfogadás részleg ugyanis rendkívül egyszerű, letisztult dizájnnal rendelkezik, az adott sportra rákattintva pedig a képernyő közepén rögtön megjelennek a vele kapcsolatos sportesemények aktuális kínálata. A képernyő jobb oldalán található a fogadószelvény, amelynél lehetőséged van singel bet (1-es kötéses) vagy gyűjtő (több kötéses egy szelvényen), illetve system típusú fogadásokat kötni.

Miután kiválasztottad a számodra megfelelő mérkőzéseket, illetve a megtenni kívánt fogadási opciókat, lehetőséged adódik arra is, hogy utólag töröld azokat („Az összes eltávolítása opció) vagy eltávolítsd azokat a meccseket, amelyekre mégsem kívánsz fogadni (a mérkőzés neve mögötti „X” jel). Ha végeztél a szelvényed ellenőrzésével, akkor kattints a „Tegye meg tétjét” gombra, és már indulhat is a móka!
Ejtsünk pár szót az élő közvetítésről és az élő fogadásról is

A Betmaster majd’ minden sportágra fogadási lehetőséget biztosít

Az élő fogadás lehetőségét szinte minden szóba jöhető sporthoz biztosítja az operátor. És a meccsek alkalmával az operátor rendszerint a játékidő utolsó pillanatáig nem szokta felfüggeszteni az élő fogadás lehetőségét. Így elég szép summákra lehet szert tenni igencsak magas szorzókkal karöltve. Viszont ehhez nagyon fontos, hogy az adott meccset élőben is tudd nézni, mivel számos piacon csakis úgy van értelme az élő fogadásnak, ha az ember látja, hogy épp mi történik a pályán.

Ami az élő közvetítést illeti, sajnos a bukméker webszájtja egyelőre nem rendelkezik ezzel a funkcióval. Emiatt érdemes egy másik operátornál vagy live stream szolgáltatáson keresztül végigkísérni az élő közvetítést, miközben ezen az oldalon fogadsz a lehetséges kimenetelekre. Remélhetőleg ez a jövőben változni fog, és a buki felzárkózik majd a többi nevesebb online sportfogadás szolgáltatókhoz azzal is, hogy a live streaming szolgáltatást is beüzemeli a weboldalán.
Betmaster mobil platformok által nyújtott lehetőségek

Mint már korábban is megemlítettük, az operátor mobilböngészős verziója mindent olyan funkcióval el van látva, akárcsak a desktopos változat. Gyorsan működik, jól átlátható rajta minden, és elérhető vele az összes Betmaster sportfogadás, illetve Betmaster casino szolgáltatás. A lényeg az, hogy gyors, stabil internetkapcsolattal rendelkezz (4G). Ugyanez vonatkozik az internetes bukméker applikációira is (iOS-es és Android-os változat).

Az applikációk mindkét rendszer esetében problémamentesen működnek, kiválóan megjelenítik az operátor weboldalát, és a fő előnyük az, hogy bárhol, bármikor gyorsabban fogadhatsz az általad kiválasztott sportesemény lehetséges kimenetelére, mint a Betmaster mobil oldalát használva. Ahhoz, hogy megfelelő legyen a felhasználói élmény, alsóhangon is szükséges egy felső-középkategóriás mobiltelefon minimum 6-6.5 colos kijelzőjű képernyővel.
Biztonság és adatvédelem maximális szinten

A cég számára módfelett fontos, hogy az ügyfeleinek adatait biztonságos módon tárolja, aminek érdekében a legmodernebb tűzfalas és szoftveres védelmi megoldásokat veti be. A Betmaster PCI DSS tanúsítvánnyal is bír, és a webhelyén közzétett információk alapján a legújabb SSL-titkosítási módokat használja a különféle tranzakciók, valamint az ügyfél-szerver kommunikációk esetében.
Tapasztalataink az ügyfélszolgálatról

A Betmaster ügyféltámogatási rendszere nem mondható túl fényesnek. Ugyanis részünkről csak kétféle elérhetőségi lehetőséget találtunk az oldalon. Ezek egyike a klasszikus e-mailes elérhetőség ([email protected]). A másik opció az online chat, aminél a várakozási idő igen gyakran eléri a 10-20 percet is. Így az ember egy jó lecsót is össze tud dobni, mire válasz érkezik a kérdésére. A chates ügyfélszolgálat (angol anyanyelvű) munkatársai roppant kedvesek és segítőkészek.
Végítélet – avagy széna vagy szalma

A Betmaster előnyei a következők: többféle platformon is el lehet érni az operátor rendszerét, és a mobilos platformhoz kétféle applikáció is biztosított. Emellett az is a sportfogadás szolgáltató mellett szól, hogy a népszerű csapatsportágakhoz megfelelő mennyiségű fogadási piacot és fogadási opciót kínál mind a pre-match, mind a live betting esetében. A webszájt minimális angol nyelvtudással könnyedén használható, és az sem mellékes, hogy több sportfogadás, bónusz, valamint promóció is a cég ügyfeleinek rendelkezésére áll.

Ugyanakkor kétségtelen, hogy az ügyfélszolgálat munkatársai nem mindig állnak a helyzet magaslatán, valamint az is, hogy a sportág kínálat lehetne azért szélesebb kibővítve kevésbé populáris „egzotikus” sportokkal. Ez már csak azért is fontos lenne, hogy a bukméker iroda lépést tudjon tartani a piaci versenytársaival. Emellett az is negatívum, hogy bár a cég 2014-ben, azaz cirka 6 éve jelen van a piacon, nem sikerült megoldania, hogy legalább a legnépszerűbb sporteseményeket élőben nézhessék az ügyfelei a webszájton.
GYIK

 • 🆔Regisztráció után kell azonosítanom a fiókomat?

 • Számlanyitást követően nem kell azonnal igazolnod a személyazonosságod sem a lakcímed, és ez egészen addig kitolható, amíg nem kezdeményezel pénzkivételt, nyereményfelvételt a webszájtról. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ne sumákold el a verifikációs procedúrát, mivel gyorsan le lehet tudni, és csak a személyid meg egy közüzemi számla másolata szükséges az azonosítás elvégzéséhez.

 • Legális dolog ennél a bukinál fogadni?

 • Amennyiben ezt az operátort választod, semmilyen szabálytalanságot nem követsz el. Mivel rendelkezik működési engedéllyel, így szabadon nyújthat például online sportfogadás szolgáltatást.

 • 🧾Kell adót fizetnem az itt elért nyereményeim után?

 • A magyar jogrendszer szerint mindenféleképp adóznod kell az online szerencsejáték és sportfogadás után. Ezért, ha nyereményt szerzel, akkor az éppen aktuális összegű nyereményadót le kell perkálnod állam bácsinak. De ettől függetlenül azt tanácsoljuk, hogy adózási kérdésekben fordulj releváns tudással rendelkező szakemberhez.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open