Betsson sportfogadás bukméker részletes bemutatása

A Betsson online bukméker a svédországi gyökerekkel rendelkező Betsson Grou...
p gazdasági társasághoz tartozik, amely világviszonylatban az ágazat legnagyobb cégei között van, és olyan prominens brandek alkotják a portfólióját, mint például a NordicBet, vagy a Betsafe. Ebben a cikkben egy csokorba szedtünk neked minden fontos infót a Betsson bukméker kapcsán. És egyebek mellett kitérünk például majd olyan fontos kérdésekre is, mint az operátor sportfogadás ajánlata, szolgáltatásai, a Betsson Magyarország területéről történő elérése, bónuszok & promóciók stb.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
11.0 /5
Betsson
Nem verifikált
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Tenisz
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  yes
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2001
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
  • android
  • ios
 • VIP Klub:
  yes
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  yes
 • Nyelvek:
  English
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Magas összegű üdvözlő bónusz ingyenes fogadással a sportfogadás termékhez
 • Versenyképes oddsok, sok fogadási piac, megtehető sport

Hátrányok:

 • A bukméker nem fogad Magyarország területéről ügyfeleket

*Feltételek érvényesek!

Betsson – Céges infók, licenc, és egyéb tanúsítványok

A Betsson sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató működési engedélyét, amely a BML Group Ltd. (reg. szám: C-34836; cím: Betsson Experience Centre’, Ta’ Xbiex Seafront, Ta’ Xbiex, XBX 1027, Málta.) égisze alatt végzi a tevékenységét, a Máltai Szerencsejáték Felügyelet állította ki a BML Group Ltd. számára 2018 augusztusában: MGA/CRP/108/2004. Azaz a cég elsődleges működési engedélyét az MGA bocsátotta ki.

MGA logo
Swedish Gambling Authority logo
EGBA logo
eCOGRA logo
GamCare logo
Gamblers Anonymous logo

Viszont a svédországi ügyfelei esetében a Swedish Gambling Authority, míg az írországiak esetében az írországi felügyeleti szervek számítanak illetékes hatóságnak. A Betsson tevékenységét független, ellenőrző jogkörrel bíró organizációk is felügyelik (pl. EGBA). És a webhely láblécén a többi között megtalálható az eCOGRA, a GamCare, valamint a Gamblers Anonymous logója is, ami arra utal, hogy az operátor ezen szervezetekkel is együttműködik.

Betsson magyar elérhetőség – Hazánkból jelenleg nem megoldott

A Betsson Magyarország területéről ezen cikk létrejöttekor nem engedélyezte a regisztrációt a potenciális Betsson magyar ügyfelek számára. És amikor megnyitottuk a bukméker webhelyét a hivatalos URL-en keresztül, akkor egy „Important Notice” címmel fémjelzett oldalra lettünk átirányítva, ahol a Betsson magyar felhasználóknak szánt üzenete volt olvasható.

Ez a bizonyos üzenet azt adta tudtunkra, hogy a Betsson Magyarország régiójából egyáltalán nem fogad ügyfeleket, ezért a „pezsgőbontás” elmaradt, és csalódottan konstatáltuk, hogy a bukméker webhelyét csakis VPN-t használva tudjuk elérni. Viszont így az égvilágon semmi értelem nincs regisztrálni a Betsson magyar ügyfeleként.

Hiszen, ha például német IP-t használva nyitunk Magyarországról számlát (ami egyébként nem engedélyezett a felhasználási feltételekben), akkor a verifikációnál (számla azonosítás) úgysem fogunk tudni egy németországi bejelentett lakcímmel szolgálni a cég irányába.

Egy Betsson alternatív link segítségével sem érhető el az operátor?

Először is kezdjük azzal, hogy az égvilágon semmi értelme nincs a világhálón Betsson alternatív link után kutakodnod. Ugyanis az ilyen speciális hivatkozásokat csak abban az esetben adják ki / bocsájtják rendelkezésre a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatók, ha jogosulatlanul kitiltják őket (bannolják) egy olyan ország / állam piacáról, ahol jelen akarnak lenni.

Mivel a skandináv buki tervei között egyelőre nem szerepel, hogy kivágjon egy vastagabb szeletet a magyar online sportfogadás tortájából, ezért sem a hagyományos módon (default URL), sem Betsson alternatív link révén nem lehet elérni a webhelyét.

A Betsson Magyarország határain innen és túl

Ha sehonnan nem lehetne regisztrálni a bukinál – értve ezalatt az EU tagállamainak döntő többségét – (a skandináv országokat kivéve), akkor biza’ túl sok értelme ennek a cikknek sem lenne. De szerencsére nem ez a helyzet.

Mivel annak ellenére, hogy a Betsson magyar ip-címről nem engedélyezi a regisztrációt, az sehol nincs kőbe vésve (azaz felhasználási szerződésbe foglalva), hogy ne lehetne számlát nyitni a bukinál mondjuk germán honból (Németország), vagy akár az Egyesült Királyságból, ahova lassan már a fiatalabb magyar lakosság fele kivándorolt, és életvitelszerűen kint is tartózkodik. Ezért, ha azon szerencsések soraiba tartozol, akik olyan régióban élnek, ahol a Betsson magyar ügyfeleknek is engedélyezi a számlanyitást, akkor bármikor regisztrálhatsz a bukméker desktopos oldalán vagy a Betsson mobil webszájtján.
Betsson regisztráció – A felhasználói fiók nyitásának menete

A Betsson magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik. Ezért a Betsson regisztráció elvégzéséhez – valamint a sportfogadási rendszer használatához – nem árt, ha rendelkezel némi angol, vagy mondjuk német nyelvismerettel. A következőben a számlanyitás lépéseit fogjuk röviden bemutatni (dekstopos változat / angol nyelvű).

 1. A Betsson belépés gomb mellett találod a „Create Account” gombot a webszájt jobb felső sarkában – kattints rá;
 2. A regisztrációs űrlap „Credentials” részében az e-mail-címedet és a jelszavadat kell megadnod;
 3. A Personal Details részben a kereszt- és vezetékneved (first name, last name mező), a pontos lakcímed (város, utca, házszám, irányítószám, ország), a telefonszámod, a születési dátumod, valamint a születési (biológiai) nemed kell megadnod;
 4. Az űrlap alsó részén tudod beállítani a befizetési limitet (pl. no limit), és itt vár rád két checkbox is. Ez utóbbiak közül az alsót mindenféleképpen be kell pipálnod, mivelhogy ezáltal adod a bukméker tudtára, hogy elmúltál már 18 éves, valamint, hogy elfogadod a Felhasználási Feltételek, illetve az Adatkezelési Irányelvek dokumentumban foglaltakat.
 5. Ha mindezekkel megvagy annyi a teendőd a Betsson regisztráció kapcsán, hogy ráklikkelsz az űrlap legalján lévő, zöld színű „Create Account” gombra.

A Betsson regisztráció tulajdonképpen ennyi lenne. Viszont arra mérget vehetsz, hogy a KYC program miatt a bukméker munkatársai fel fognak majd keresni (pl. e-mailben), hogy igazold a lakcímed (pl. egy közüzemi számlának a másolatával), és a kiléted / személyazonosságod (erre jó lesz valamilyen érvényes fényképes okmány: útlevél, személyi igazolvány, esetleg gépjárművezetői engedély).
Bakoláshoz használható fizetési módok

A Betsson magyar anyanyelvű felhasználói az egyenlegüket elvileg a következő fizetési módok bármelyikével feltölthetik (de előfordulhat, hogy bizonyos fizetési módok egy adott országban nem állnak rendelkezésre): banki átutalás, bank- és hitelkártyák (Visa, Mastercard, Maestro), Truslty, PayPal, paysafecard, Skrill, NETELLER, Citadel, ecoPayz. A befizetéseknél a minimális összeg 10€ / tranzakció.

VISA logo
Mastercard logo
Trustly logo
PayPal logo
paysafecard logo
Skrill logo
Neteller logo
ecoPayz logo

A kifizetésekhez a sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató a következő opciókat biztosítja: banki átutalás, VISA bank- és hitelkártyák, Trustly, PayPal, Skrill NETELLER, Interac, MuchBetter. A kifizetéseknél a minimális összeg 20€ / tranzakció.

A Betsson nem számít fel jutalékot, tranzakciós költségeket a pénzügyi műveletek lebonyolítása során. Az átfutási idő metódustól függő (e-pénztárcáknál lényegesen rövidebb, viszont kártyás opcióknál és banki átutalásnál akár 3-7 munkanap is lehet).
Betsson webszájt – A pofonegyszerű dizájn & magas fokú funkcionalitás szerelemgyereke

A Betsson alternatív link nélkül is elérhető weboldaláról már messziről lerí, hogy a mai modern kor igényinek figyelembevételével készült. A puritán megjelenés kifejezetten jót tesz a webszájt áttekinthetőségének, aminek a nyitóoldaláról minden egyes részleg, alszekció egy-két (esetleg három) klikkeléssel elérhető. A Betsson belépés gombja is a számára legoptimálisabb helyen van, de ez egyébiránt elmondható a navigációhoz kialakított főmenüről, és a különböző almenükről is. A webhely egyetlen negatívuma a fejléc alatti reklám banner, amit semmilyen módon nem lehet kikapcsolni, ráadásul kábé 2 másodpercenként váltogatja a különféle promóciós tartalmakat.

A Betsson webszájt dizájnja modern és könnyen használhatóJókora kezdő Betsson bónusz & egyéb sportfogadás promóciók

Új ügyfélként, a „sportfogadási karriered” beindításához igénybe veheted az üdvözlő Betsson bónusz ajánlatot. A sportfogadás termékhez kínált bónuszcsomag (a cikk megírásakor) tartalma kifejezetten jónak mondható. Mivel egy 100%-os első befizetési bónuszt tartalmaz (amelynek a maximális összege 100€ lehet), és emellett még egy 10€-os értékű Free Bet-et (ingyenes fogadás) is. Ez a Betsson bónusz csak új tagok számára biztosított, és elégé sok országból nem vehető igénybe (ezen országokról a naprakész lista a bukméker weboldalán található meg), a bónusz minimális összege 10€, 6x-os megforgatási követelmény érvényes rá (min. odds 1.50), és 30 napos időkeret.

Az ingyenes fogadásból (Free Bet) szerzett nettó nyereményt / nyereményeket 1x kell megforgatni a sportfogadás terméken (de lóverseny fogadás esetében 6x), viszont ennek a promóciónak az esetében 60 napunk van a követelmények teljesítésére. A Betsson sportfogadás promóció kínálatában egyéb, időszakos jellegű akciók is rendszeresen vannak, ezért ajánlott időnként ellátogatnod a bukméker webhelyének „Promotions” aloldalára.
Rendkívül széles kínálat fogadási piacokból

A Betssonban biztos, hogy nem fogsz csalódni, hogyha a legpopulárisabb sportok mellett az egyéb, kisebb népszerűséggel bíró sportokra is előszeretettel teszel fogadásokat. Ugyanis a bukinál még az olyan, hazánkban szinte ismeretlennek számító sportág, mint a bandy (jéglabda) esetében is többféle piacon lehet fogadásokat tenni: például az egyes játékszakaszok részeredményeire, a gólok pontos számára, alatta / felette piacokon a gólkülönbségekre, és még a sokak által kedvelt double chance és a hendikepes piacok (ázsiaiak is) a rendelkezésünkre állnak.

Persze a legtöbb piac a világszerte népszerű csapatsportokhoz érhető el: pontos eredmény piacok, végkimenetel piacok, statisztikai piacok tömkelege. De mindezeken kívül a Betssonnál az e-sportokhoz is aránylag sokféle piac van (bár ez az adott e-sporttól is függ): pl. térkép nyertese piac, végső győztes, headshotok pontos száma stb.
Igényes sportágválaszték speciális sportokkal megspékelve

A Betssonnál azok 100%, hogy megtalálják a számításukat, akik a népszerű sportokra szeretnek fogdásokat tenni (kosárlabda, kézilabda, foci, amerikai foci, Forma 1, jéghoki). De azoknak a sportfogadóknak sem lesz okuk panaszra, akik olyan kisebb ismertséggel bíró sportokra is szeretnek fogadásokat tenni, mint például az asztalitenisz, vagy mondjuk a kelta foci.

 • Kosárlabda

A bukmékernél emellett számos technikai sportra is lehet fogadni, valamit olyan különleges eseményekre, mint például egy adott ország parlamenti választása, valóság show-k végeredménye stb. De természetesen a Betssonnál az e-sportok rajongóira és a virtuális sportok kedvelőire is gondoltak. És a buki által kínált versenyképes szorzóknak hála az ilyen típusú fogadások is kifejezetten jövedelmezők lehetnek.
Néhány szóban a fogadás menetéről és a fogadószelvényről

A normál sportfogadás nem igényel különösebb magyarázatot, mivel csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod (valamelyik menüt használva) a megtenni kívánt sportesemény számodra szimpatikus kimenetelét, ami, ha rákattintasz egyből fel is kerül az online fogadószelvényedre.

A szelvény kapcsán viszont érdemes megjegyezni, hogy nem csak single és kombi fogadások megtételére alkalmas, hanem system beteket is „tud” – azaz rendszer fogadások (pl. Trixie, Heinz, Patent stb.) is megtehetők vele. A fogadószelvény a cash out funkciót is tudja, aminek hála, be tudod biztosítani a lehetséges nyereményed egy adott részét / vagy mérsékelni tudod az esetleges anyagi veszteségeidet.
Próbáld ki az élő fogadást is a Betssonnál!

Ha éles számlával és pozitív egyenleggel rendelkezel a bukinál, akkor kár lenne kihagynod az élő fogadás lehetőségét, amivel valós időben tudsz sportfogadásokat tenni kedvező szorzókkal megspékelt piacokon. Persze igencsak ott kell lenni azért a szeren ahhoz, hogy lecsaphass a legjobb élő fogadásokra, de ehhez a Betsson mindent megad neked – a statisztikáktól kezdve egészen a live streaming-ig.
A Betsson mobil platformon nyújtott megoldásai

A Betsson mobil platformjához a mobilbarát weboldal mellett funkcionális alkalmazások is elérhetők. És ha már az appoknál tartunk (Androidos és iOS-es is van) muszáj említést tennünk arról is, hogy ezek az applikációk, amolyan „kettő az egyben” megoldások. Ugyanis az operátor sportfogadás terméke mellett a casino termék is használható velük. A kezelésük meglehetősen egyszerű, a sebességükre egy rossz szavunk se lehet. Viszont a desktopos weboldalhoz hasonlóan az appok sem működnek Magyarország területén (legalábbis egyelőre).
Mennyire biztonságos a bukmékeriroda rendszere?

A Betsson bukmékert is azon online sportfogadás szolgáltatók közé lehet sorolni, amelyek esetében kijelenthető, hogy maximálisan biztonságos rendszert működtetnek. A cég az ügyféladatokat és minden egyéb érzékeny információt többféle biztonság-technológiai megoldással védett szervereken tárol. A pénzügyi tranzakciók során pedig 128 bites SSL titkosítást eljárást alkalmaz (Verisign SSL), amit teljes körű biztonságot garantál a pénzügyi műveletek lebonyolításához mind a pénzbefizetések, mind a pénzkivételek alkalmával.
Ügyfélszolgálattal kapcsolatos észrevételek és tapasztalatok

A Betsson GYIK részlegéről túlzás nélkül csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Ugyanis olyan jól felépített, professzionálisan kategorizált (kérdés csoportonként), hogy bármilyen gyakori kérdésre másodpercek alatt meglelhető benne a megfelelő válasz. Természetes a cég a nevéhez méltó színvonalú online ügyfél támogatási rendszert is működtet, amelynek részét képezi egy olyan remek Live Chat szolgáltatás, ahol az átlagos válaszidő csak cirka 30-40 másodperc körüli.

Az élő chates opció mellett e-mailen is fel lehet venni a cég ügyfél támogatási rendszerének kollégáival ([email protected]). És mindezek mellett még telefonos visszahívást is kérhetünk (+356 22603000), bár tény, hogy ennél az opciónál akár 60 percet is igénybe vehet, mire megcsörren a mobilunk.
Mit nyújt még pluszban a Betsson?

Az operátor webhelyén a fő hangsúly ugyan a sportfogadás terméken van, viszont tény, hogy egyéb termékekkel is szolgál a cég. Ilyen egyebek mellett a casino és a live casino, valamint a teljesen különálló póker szekció, amihez még letölthető póker kliens is elérhető.

Mindemellett úgy véljük, hogy azt is érdemes megemlíteni, hogy a Betsson webhelye egy remek blog részlegnek is otthonául szolgál. Ebben a szekcióban a legizgalmasabb / kiemelt sporteseményekről, a legújabb casino játékokról, illetve a sportfogadás és az online szerencsejáték világával kapcsolatos hírekről értesülhetnek a Betsson magyar és külföldi ügyfelei.
Konklúzió

A Betssonról nyugodt szívvel ki tudjuk jelenteni, hogy a teljesen megbízható szolgáltatók közé tartozik, mivel három hatósága (az MGA-t is beleértve) engedélyével bír, és emellett olyan tanúsítványokat is fel tud mutatni, mint például az eCOGRA és az EGBA. A bukméker fogadási ajánlata még a legkényesebb igényeknek is megfelel, hiszen bármire lehet a webhelyen fogadni, legyen szó akár lóversenyről, vagy mondjuk e-sportokról.

A fogadási piacok száma is rendkívül magas, és a buki szorzói is versenyképesek. Az is az operátor mellett szól, hogy a Betsson mobil megoldásai is jók, és az egyéb termékei casino, póker, élő casino is kitűnők. És akkor még nem beszéltünk az ügyfél támogatási rendszerről, ami színvonal tekintetében messze felülmúlja a cég piaci versenytársainak ügyfélszolgálatát.
GYIK

 • 💲Komolyabb rendszer fogadások is elérhetők a betssonnál?

 • Igen, amennyiben a „komolyabb” alatt az olyan nagyobb anyagi befektetést igénylő igen sok fogadást magába foglaló system beteket érted, mint például a Super Heinz, vagy a Goliath.

 • Mi a megengedett minimális / legkisebb fogadási tét?

 • A minimális tét a betssonnál jelenleg 0.1€ / 0.1$ per fogadás.

 • 📜Van lehetőségem a fogadási előzmények egyszerű megtekintésére?

 • Természetesen bármikor meg tudod tekinteni a fogadási előzményeidet. Viszont ehhez mindenképp be kell lépned a felhasználói fiókodba, ahol a Sportfogadás (Sportsbook) részlegben a fogadószelvény alatt rá kell kattintanod a „Full Bet History” hivatkozásra.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open