BETWINNER ismertető – Tapasztalataink a Curacao-i bukmékerről

A BETWINNER sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató manapság már nem tar...
tozik a legújabb bukmékerek közé. Mivel az online fogadóiroda már jó pár éve jelen van a nemzetközi piacon. A kissé „érdekes” tulajdonosi és üzemeltetői háttérrel rendelkező operátort több okból kifolyólag is érdemes - legalább is a mi véleményünk szerint - fenntartásokkal kezelni. Ezért ebben a cikkben csak egy általános jellegű ismertető keretében igyekszünk bemutatni a BETWINNER sportfogadás bukméker szolgáltatásait, illetve ajánlatait olvasóinknak.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
11.0 /5
Betwinner
Nem verifikált
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Tenisz
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  yes
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2016
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
  • android
  • ios
 • VIP Klub:
  no
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  yes
 • Nyelvek:
  English
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  no

Előnyök:

 • Rendkívül sokféle megfogadható sport, széles kínálat piacokból és fogadási opciókból
 • Kétféle alkalmazás a mobil platformhoz, magas szorzók

Hátrányok:

 • A regisztráció körüli helyzet nem tisztázott

*Feltételek érvényesek!

BETWINNER bukméker működési engedélyével kapcsolatos & egyéb információk

A BETWINNER működési engedélyét a Curacao eGaming állította ki

Ami biztosra vehető, hogy a BETWINNER.com webhelynek a jelenlegi tulajdonosa a Cipruson bejegyzett HARBESINA LTD (reg. szám: HE 405135), amelynek a székhelye a következő címen található: Poseidonos, 1, Flat/Office 201, Aglantzia, 2101, Nicosia, Ciprus. Viszont a BETWINNER webszájtját nem ez a vállalat, hanem egy másik cég működteti, a PREVAILER B.V., amely Curacao-i licenccel rendelkezik (No. 8048/JAZ).

A BETWINNER sportfogadás oldalának revíziója során arra a következtetésére jutottunk, hogy az operátor semmilyen külső, független, ellenőrző szerepkört betöltő organizációval nem működik együtt, és játékos-védelmi szervezetekkel sem (ha másként lenne akkor ezen organizációk / szervezetek logói (pl. eCOGRA, EGBA, ESSA, IBAS, GamCare, GAMSTOP, stb.) megtalálhatók lennének a BETWINNER magyar weboldalán, amin egyébként a nyomát sem találtuk a korábbi magyar nyelvi támogatásnak.

BETWINNER alternatív link révén történő elérés Magyarországról

A BETWINNER magyar nyelven is elérhető volt meglehetősen hosszú ideig, és fogadási rendszerének használatához nem kellett tükör oldal, alternatív URL, vagy BETWINNER alternatív link. Viszont tény, hogy manapság már sajnos a múlt ködébe veszett a BETWINNER alternatív link nélküli elérhetősége, és nekünk is többféle kerülőutas megoldást ki kellett a tesztjeink során próbálni ahhoz, hogy egyáltalán betöltődjön a bukméker weboldala. Szerencsére mindkét általunk letesztelt BETWINNER alternatív link kapcsán elmondható, hogy a böngésző címsorában ott virított a webcím előtt a „kis lakat” ikon, amiből adódóan a kapcsolat alternatív címes megoldással is biztonságos volt.
BETWINNER regisztráció- Most akkor hogy is van ez?

Amikor egy zámlát akartunk nyitni a bukmékernél az angol nyelvi támogatással rendelkező felhasználói felületet használva, meglepetéssel tapasztaltuk, hogy az BETWINNER regisztráció űrlapon egyetlenegy EU-s tagállam sem szerepelt (hazánkat is beleértve). Ekkor az online chates ügyfélszolgált éppen elérhető munkatársához fordultunk tanács végett, mivel a helyzet eléggé faramucinak tűnt (Oroszországot kiválasztva simán ment volna a regisztráció).

Arra a kérdésünkre, hogy magyarországi új felhasználóként hogyan tudunk számlát nyitnia a bukinál azt a választ kaptunk, hogy „egy közeli országot kiválasztva”. Arra a kérdésünkre pedig, hogy ugyan hogy a csudába fogjuk verifikálni a magyarországi lakcímünket, ha a BETWINNER regisztráció alkalmával a vodka őshazáját adtuk meg lakhelyként, az volt a válasz, hogy a „cég számára a probléma ismert, de már gőzerővel dolgoznak a megoldáson”.

Végül a slusszpoén: a kommunikáció az online chaten magyar anyanyelvű ügyintézővel zajlott. Úgy véljük, mindez igencsak elgondolkodtató, ezért azt tanácsoljuk mindenkinek, hogy amíg a helyzet nem rendeződik, alaposan gondolja át, hogy akar-e számlát nyitni az operátornál.
BETWINNER fizetési megoldások bemutatása

A BETWINNER sportfogadás részlegében hegyekben állnak a legkülönfélébb fizetési módok, amiről te magad is bármikor meggyőződhetsz, ha a BETWINNER belépés box-át használva bejelentkezel a bukihoz. Egyebek mellett befizethetsz pénzt:

 • bank és hitelkártyákkal (Visa, Mastercard);
 • többféle banki átutalással;
 • e-pénztárcákkal (Skrill, NETELLER, Perfect Money, stb.);
 • prepaid kártyákkal (pl. paysafecard);
 • kripto valutákkal (gyakorlatilag az összes ismertebb kripto pénzt elfogadják).

A kifizetések lebonyolításához sem sokkal kevesebb metódust biztosít az operátor, de az egyszerűbb ügyintézés végett érdemes azt a módot használni pénzkivételhez, amit korábban már használtál befizetéshez (pl. NETELLER). Ami a kifizetések átfutási idejét illeti, a legtöbb „alternatív” módnál kábé negyed órát kell várni a pénz megérkezésére, viszont a bankkártyás, illetve hagyományos banki transzfer esetében akár 7 munkanapig is eltarthat, mire kézhez veheted a pénzed.

VISA logo
Mastercard logo
Skrill logo
Neteller logo
paysafecard logo

A BETWINNER – elvileg – nem számít fel illetéket / jutalékot, valamint tranzakciós költséget sem a be- sem a kifizetéseknél. Viszont a limitek időről időre módosulhatnak bármelyik fizetési módnál, ezért az éppen aktuális információk végett erősen ajánlott felkeresned a bukméker webhelyének „Payments” szekcióját.

BETWINNER befizetés / kifizetés útmutató

Amennyiben még nem intéztél bankolást online bukmékernél, akkor a következő infók még jól jöhetnek. A BETWINNER belépés linkjét használva jelentkezz be a felhasználói fiókodba, ahol a kétféle opció közül (Deposit, Withdrawal) válaszd ki, hogy milyen jellegű tranzakciót szeretnél lebonyolítani (Befizetés vagy Kifizetés), majd válassz ki egy neked megfelelő fizetési megoldást, töltsd ki az űrlapját, és kövesd a hozzá kapcsolódó utasításokat.
BETWINNER – Gondolatok a desktopos platform sajátosságairól

A BETWINNER sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató asztali gépes platformja az ágazat jobban sikerült alkotásai közé sorolható. A navigáció meglehetősen egyszerű, bár ehhez az angol – vagy más idegen nyelv – ismerete nélkülözhetetlen, ugyanis (mint azt már a bevezetőben is szóvá tettük) a BETWINNER magyar nyelvi támogatással jelenleg nincs felvérezve. A desktopos platform egyik egyedi sajátossága, hogy a „One-click” registration funkciót is támogatja, így akár 1-2 kattintással is nyithatunk számlát (az más lapra tartozik, hogy a későbbiekben, ha a KYC miatt a lakcímet verifikálni kell, mihez kezdünk majd vele).

A BETWINNER weboldalának egyszerű a dizájnja

A BETWINNER sportfogadás mellett egyéb termékeket is kínál (pl. Casino, TV Games, Bingo, Toto, Poker), amelyek mindegyike közvetlenül egy klikkeléssel elérhető a webhely nyitólapjáról. Az oldalletöltésekre nem lehet panaszunk, mivel a rendszer egy mai modern böngészővel gyorsan teszi a dolgát, viszont az ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel időnkként eléggé zötyögősen ment (chaten), és az sem mondható pozitívumnak, hogy a fejlécen lévő reklámbanner időnként random módon elkezd ide-oda scrollozni, amibe az ember szeme szó szerint bele tud fájdulni.
BETWINNER bónusz opciók regisztrált tagoknak

Az új ügyfeleknek a sportfogadás termékhez jelenleg biztosított 100%-os BETWINNER bónusz értéke 100 EUR. A kezdő bónusz mértéke a felhasználó első befizetésének összegével megegyező, de nem haladhatja meg a 100€-t. Ez a BETWINNER bónusz akár már 1€ befizetésével is igényelhető, és 5x-ös megforgatási követelmények vonatkoznak rá, amelyek teljesítése esetében csak a legalább 3+ sportesemény kimenetelt tartalmazó gyűjtő fogadások (min. odds 1.40) kerülnek számításba vételre. A bónusz igénylésére a BETWINNER regisztráció után 30 napon belül van lehetőség.

A BETWINNER sportfogadás szekciójában egyéb promóciós programok is rendszeresen vannak: például „Accumulator of the Day”, Live Betslip Battle”. És természetesen az operátor a többi termékéhez (pl. kaszinó) is nyújt üdvözlő ajánlatot, illetve speciális promókat.
Jónak számító kínálat fogadási piacokból

A fogadási piacok és megtehető opciók mennyisége terén nem érheti szó a ház elejét. Mivel a Curacao-i licenccel rendelkező buki a top ligás meccsekhez (pl. angol labdarúgó I. osztály) akár 1000-nél is több fogadási opciót kínál, amelyekre piacok tömkelegén keresztül lehet fogadni: statisztikai piacok, ázsiai hendikepes és normál hendikepes piacok, under / over piacok, pontos eredmény / kimenetel piacok. persze a legtöbb piac a populáris sportokhoz biztosított. De azért azok sem fognak elszontyolodni, akik a napjainkban egyre trendibbé váló e-sportokra szeretnének komolyabb összegekben téteket tenni, mert a piacok és fogadási opciók száma ezek esetében is több, mint elegendő.
Fogadj bármire – A Pesäpallo-tól az időjárásig!

A BETWINNER sportfogadás szekciójában módfelett széleskörű sportkínálat várja a fogadni vágyókat. A népszerűségi lista tetején trónoló csapatsport mellett a buki jó pár meglepetéssel szolgál a sportág felhozatalt illetően. Az élesben megtehető sportok között egyebek mellett megtalálható a hazánkban szinte ismeretlen Pesäpallo, a kelti foci, a Badminton, és az írországi gyökerekkel bíró Hurling is. Mindemellett még azok is bőségesen találnak maguknak megtehető kimeneteleket, aki szívesen fogadnak sakkra, politikai eseményekre, valóság showk-ra, vagy például a következő nap időjárására.

 • KosárlabdaOnline fogadás menete a BETWINNERnél

A könnyen használható fogadószelvénynek hála a BETWINNERnél az online fogadás olyan egyszerű, mint az egyszeregy. Az embernek tényleg mindössze annyi a dolga, hogy a számára leginkább „kézre eső” menüből (sportok vagy napi kínálat, top ajánlatok stb.) kiválasztja a megtenni kívánt meccsek kimeneteleit, amelyek a szorzójukkal egyetemben felkerülnek a bukméker fogadószelvényére. A fogadószelvénnyel a 1-es kötéses fogadások (single bet) mellett gyűjtő fogadásokat, valamint számtalan system fogadást (pl. Heinz, Lucky, Trixie, Patent stb.) is lehet használni, ami tág mozgásteret biztosít mindazok számára, akik szívesen használnak különböző fajtájú Rendszer Fogadásokat.
Az élő fogadáshoz elérhető lehetőségek

Az élő fogadás lehetőségét (többféle piacon) természetesen bármiféle megkötés nélkül biztosítja a bukmékeriroda az ügyfeleinek, akik számára jókora fogadási kínálat álla rendelkezésükre a „LIVE” szekcióban a legkülönfélébb sportágak meccseiből, összecsapásaiból.

Az élő fogadás mellé a buki LIVE STREAM szolgáltatást is nyújt (bizonyos feltételek mellett). De a legjobb tudomásunk szerint jelenleg a következő sportok néhány eseményéhez érhető el ez az szolgáltatás: labdarúgás, tenisz, kosárlabda, rögbi, jéghoki, golf, krikett, lóverseny.
BETWINNER mobil platformos kínálat

A BETWINNERnek kifejezetten korrekt mobilos webszájtja van, ami a használhatóság terén a komolyabb cégek mobil-weboldalaival is pariban van. Az okostelefonokkal és táblagépekkel használható rendszernek az erőforrás igénye nem túl vészes, így még egy régebbi okos kütyü is megbirkózik vele.

Az operátor mobil alkalmazásokat is kínál a mobile platformjához, amik esetében elmondható, hogy milliméterre megegyezzenek egymással, és pont megfelelnek a rendeltetési céljukra: a gyors online fogadások megtételére. Az iOS-es változatát a BETWINNERes appnak az App Store-ból, az Androidos-at a bukmékeriroda mobil weboldaláról tudod letölteni, és telepíteni.
Mennyire biztonságos a BETWINNER rendszere?

A rendszert 128 bites (DigiCert) titkosítási technológia alkalmazásával védi a szolgáltató a pénzügyi tranzakciók lebonyolításakor. De emellett egyéb szoftveres és hardveres biztonsági metódusokat, eljárásokat is használ. A cég a felhasználók adatait a nemzetközi sztenderd szabványnak megfelelő, teljesen biztonságos szervereken tárolja, és garanciát vállal arra nézve, hogy azokat nem szolgáltatja ki reklám, vagy egyéb cél okán egy harmadik félnek.
Ezt tudja az operátor ügyfélszolgálata

A sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató ügyfél-támogatási rendszerét úgy tudod a legegyszerűbben elérni, ha online chaten fordulsz hozzájuk mobilon vagy az asztali gépes webszájton. Viszont tény, hogy sokszor akár 1-2 óráig is eltart manapság mire releváns válasz érkezik a kérdéseidre. Az viszont pozitívum, hogy ha mákod van, akkor magyar anyanyelvű agenthez kapcsol a rendszer, akivel azért rendszerint lényegesen könnyebb zöld ágra vergődni. A chat-es opció mellett telefonon (+44 203 455-62-22), e-mailen ([email protected]), és online kapcsolat-felvételi űrlapon is fel tudod venni a kapcsolatot az ügyfélszolgálatosokkal.

Az, hogy milyen minőségű „szolgáltatásban” lesz részed pedig leginkább attól függ, hogy az adott agent mennyire kompetens az általad feltett kérdés tekintetében (előfordult,hogy olyan agentbe futottunk bele, aki a KYC program kapcsán felmerülő kérdéseinkre is csak 1 óra múltán tudott válaszolni, és finoman szólva sem voltunk megelégedve a kapott információkkal).
Konklúzió

A BETWINNER jelenleg azon operátorok közé tartozik, amely (elvileg / „hivatalosan”) nem fogad Magyarországról (sem más EU-s tagállamból) új ügyfeleket, viszont állítólag a cég azon van, hogy a licenc problémát megoldja. Tény, hogy az bukmékeriroda jókora sport és fogadási piacválasztékkal bír, és az üdvözlő sportfogadás bónusza is jónak mondható, ráadásul még a mobil platformhoz is biztosít appokat, valamint az élő fogadáshoz live streaminget. Viszont amíg a regisztrációt övező problémák nem rendeződnek nem tudjuk nyugodt szívvel ajánlani ezt a bukméker olvasóink számára.
GYIK

 • Szükség esetén élhetek az önkizárás lehetőséggel?

 • Amennyiben úgy érzed, hogy „elszaladt veled a ló”, és kicsúszott az irányítás a kezedből, akkor használhatod a felhasználói fiókodban ezt a lehetőséget is.

 • Mit tegyek, ha hosszú ideje nem válaszolnak az élő chat?

 • Ilyen esetekben érdemes várnod még egy ideig, mivel ez rendszerint olyankor szokott előfordulni, ha az ügyfélszolgálat le van terhelve (pl. „csúcsidőben), vagy, ha olyan kérdést tettél fel, aminek esetében az adott agentnek utána kell nézni pár dolgoknak ahhoz, hogy hasznavehető válasszal tudjon szolgálni.

 • 💰Fogadhatok a kezdő bónusz nélkül is?

 • A kezdő sportfogadás bónusz csupán opcionális. Ezért nyugodttan dönthetsz úgy, hogy nem veszed igénybe, és csak a saját pénzed használod fogadások megtételére.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open