Excitewin Magyarországon – Fogadj bármilyen sportra szuper szorzókon

Az Excitewin (2023) – mint oly sok mai bukméker – Rabidi N.V-nek köszönhetően látott napvilágot.
Mutass többet +
Némi hezitálás után úgy döntöttünk, hogy mi magunk is alaposan utánanézünk, mit tud nyújtani az Excitewin sportfogadás terméke a hazai játékosoknak. Ha érdekel, mire jutottunk tesztjeink során, akkor kérjük, szánj rá némi időt az Excite win ismertető cikkünk elolvasására.
Mutass kevesebbet -
4.44.4/5
ExciteWin
Bónusz: 35.000 Ft
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Tenisz
  • Asztalitenisz
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  yes
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2021
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
 • VIP Klub:
  no
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  no
 • Nyelvek:
  Magyar
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Nagyok sokféle online fogadási lehetőség kevésbé ismert és normál sportokhoz is
 • Kimagaslóan jó bónusz kínálat sok sport promóció

Hátrányok:

 • Az ügyféltámogatás funkció minősége nem mindig megfelelő

*Feltételek érvényesek! 18+;

Mélyvíz – Milyen licenccel van jelen az Excitewin Magyarországon?

Az egyik alapvető követelmény bukméker, online szerencsejáték szolgáltató kapcsán, hogy érvényes működési engedéllyel rendelkezzen – lehetőleg olyan e-gaming licenccel, amit komoly renoméval bíró iGaming szabályozó szerv adott ki. Az Excitewin magyar webhelyének tüzetes felülvizsgálatakor a következőket sikerült kiderítenünk a hazánkban online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatóról:

Az Excitewin Magyarországon curacao-i licenccel van jelen, amit a webhely tulajdonosa számára (Rabidi N.V.) adott ki a Government of Curacao, amely felügyeleti és szabályozó feladatkört is betölt az Excite win magyar webszájtja esetében. A webhely mögött álló Rabidi N.V. székhelyileg Curacao-n van bejegyezve (Dr. H. Fergusonweg 1, Willemstad), amely ország az Európai Unióhoz tartozó Hollandia társult állama. A Rabidi N.V. 8048/JAZ típusú e-gaming működési engedéllyel (licenc) rendelkezik, amivel a „farzsebében” szinte bárhol tevékenykedhet, mint iGaming operátor.

Ugyanakkor arra is fény derült – és ezt az Excitewin vélemények is megerősítik –, hogy az Európai Unióban nem a Rabidi N.V. biztosítja a pénzforgalmai szolgáltatásokat. Erre a célra a szerencsejáték-nagyvállalat a Ciprus szigetén található Tilaros Limited szolgáltatásait veszi igénybe (payment agent).

Excitewin MagyarországonExciteWin jellemzők

🎁 Üdvözlő bónusz 35.000 Ft
📱 Mobil alkalmazás iOS és Android
🔴 Élő fogadások Igen
📺 Élő közvetítés IgenExcitewin magyar elérhetőség alternatív linkes megoldással

Az Excitewin vélemények legtöbbje a bukméker elérhetőségére is kitér, megemlítve, hogy több régióban az Excitewin sportfogadás szolgáltatásai, az online bankolási módok használata, illetve a potenciális új ügyfelek számára fontos Excitewin regisztráció kizárólag alternatív linken keresztül megoldott.

Ha az Excite win Magyarországon online webhelyének URL-jét közelebbről szemügyre vesszük, egyből nyilvánvalóvá válik, hogy hazánk is azon országok közé tartozik, amelyeknél a Rabidi N.V. alternatív linkes megoldást alkalmaz a problémanetes Excitewin elérés végett. Ez a típusú alternatív URL „új generációs”: mindössze egy adott szám van benne szemben a régebbi alternatív címek / tükör oldalak esetében, amelyeknél a módosított URL egy rendkívül hosszú karakterláncból állt.

Az alternatív linkes elérhetőségnek nincs semmilyen negatív hatása a felhasználói élményre, és természetesen biztonsági kockázatokat sem rejt magában. Ezért egyebek mellett amiatt sem kell aggódnod, hogy egy adott kifizetés nem megfelelően kerül végrehajtásra.
Excitewin regisztráció magyar nyelvű felhasználói felületen

Az Excitewin regisztráció motorját az „Azonnali csatlakozás” gombra kattintva lehet bepöccenteni, amit követően egy 3-oldalas űrlap kitöltés szükségeltetik ahhoz, hogy a Excite win sportfogadás bukméker magyar ügyfele lehessen belőled.

 1. Az első oldalon csak arra kell válaszolni, kell-e neked Excitewin bónusz vagy sem (ha van Excite win promóciós kód, megadhatod azt is).
 2. A második fordulóban (2/3 oldal) add meg az e-mail-címed, egy olyan felhasználó nevet, amit használni szeretnél, valamint egy nagyon erős jelszót. Ezen az oldalon be kell jelönöd kötelezően az 1. checkboxot – ezzel jelented ki, hogy tisztában vagy az Adavédelmi Irányelvekkel és elolvastad a Felhasználási Feltételek doksit. Ha pedig komálód a sport promóciókat, akkor a 2. checkboxot is bejelölve hagyhatod, és ez esetben első kézből fogsz online értesülni az új Excitewin bonus akcióról.
 3. A harmadik kör a további személyes és egyéb adatok megadásáról szól. De ezek mellett a számládnak a default valutanemét is be kell állítani. A legvégső mozzanat az, hogy a „HOZZ LÉTRE EGY FIÓKOT” hivatkozással beküldöd az Excite win regisztráció kérelmed a rendszerbe.

Amennyiben a rendszer nem talál problémát, automatikusan be is léptet az Excitewin magyar oldalára. A belépés után használhatod az Excitewin fizetési módok bármelyikét, hogy letétet helyezz el a számládon. Fontos tudnod, hogy a Rabidi N.V. szerencsejáték-vállalat ügyfeleként köteles vagy majd végrehajtani a KYC-azonosítási eljárást, amikor ennek elvégzésére felkérést kapsz a cégtől. A KYC keretében megfelelő iratok, dokumentumok fotóival kell igazolni a személyazonosságod, lakcímed, valamint azt a fizetési megoldást, amit Excitewin kifizetés és befizetés pénzügyi tranzakciók lebonyolítására használsz.
Excitewin kifizetés és befizetés módok bemutatása

Az Excitewin fizetési módok között biztosan megtalálod azt, ami legjobban megfelel neked. Mivel az Excite win Magyarországon többféle e-wallet, kripto pénzes, valamint hagyományos bankolási megoldást is biztosít a felhasználóinak. Az alábbiakban első körben bemutatjuk pontosan milyen opciók érhető el befizetések és Excitewin kifizetés tranzakciókhoz, amit követően arról is szót ejtünk, hogy tudod megoldani az online bankolást az Excite win magyar felületű desktopos és mobile kompatibilis weboldalán.

Befizetésekhez ezeket a megoldásokat használhatod:

 • Mastercard és Revolut Mastercard;
 • Pay via Bank;
 • paysafecard;
 • Kriptok: Bitcoin Cash, Tether, Ripple, Litecoin, Ethereum, Bitcoin, DAI, USD Coin;
 • E-tárcák: NETELLER, Jeton, MiFinity, Skrill és Skrill 1-Tap, MuchBetter.

Az Excite win kifizetés megoldások között szerepel a Visa, a Revolut bank transfer és a normál Bank Transfer is. Viszont Mastercard típusú kártyáknál csak a fizetések fogadására alkalmasak esetében tud az operátor nyereményt kiutalni, a paysafecard pedig egyáltalán nem használható kifizetésekhez.

A befizetéseknél a minimum összeghatár 5000 HUF, a maximum 350 000 – 1 000 000 HUF közötti. A tranzakciók végrehajtása azonnali (instant). A kifizetések kapcsán érdemes észbe tartanod, hogy a feldolgozási idő alsó hangon is 1-3 napot igényel (banki transzfer esetén ennél lényegesen több is lehet az Excite win vélemények szerint). A bukméker pedig csakis akkor tudja kifizetési kérelmed végrehajtani, ha annak összege eléri az 5000 HUF-ot. Maximálisan 1 millió HUF vehető fel az egyenlegedtől, de bizonyos opcióknál – mint a kripto tárcák is – ennél alacsonyabb a maximális határ.

A bankolás maga tulajdonképpen csak annyiból áll, hogy belépsz, majd KIFIZETÉS / BEFIZETÉS menüvel választasz a kívánt tranzakcióhoz neked megfelelő metódust, aminek a saját oldalán a szükséges adatokat megadva már végre is hajtható az adott művelet.
Excitewin vélemények – Webszájt funkcionalitás & dizájn

A Excite win sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatónak a webhelye magyar nyelvi támogatással (is) bír, aminek a kialakítása előtt muszáj fejet hajtanunk, ugyanis az oldalon minden kézre esik és még a fordítások minősége bőven a megszokott átlag felett van.

A webszájt megalkotásakor a dizájnerek láthatóan komoly figyelmet szenteltek a funkcionalitásra is, aminek hála desktopos és mobilos platformon és 1 kattintással érhető el az ügyféltámogatás – e-mailen vagy chaten – valamint az online bankolás lebonyolítására szolgáló fizetési rendszer. A fogadás menete végletekig le van egyszerűsítve a webhelyen, így még olyankor is simán leboldogulsz pre-match és / vagy élő fogadások megtételével, ha korábban még nem volt dolgod online sportfogadás bukmékerrel.
Sportfogadás online bónusz és promóciók

Az új tagoknak más bukmékerekhez hasonlóan a Excite win is nyújt welcome bónuszt, amit az első befizetés megejtésével lehet megszerezni. Viszont az üdvözlő bonus csak úgy aktiválható, ha a kezdeti befizetés eléri a 6000 HUF-ot, és legalább 1.50-ös szorzóval fogadást teszel az első befizetésed egészében.

A 100%-os ajánlattal elérhető bónusz legfeljebb 35 000 HUF összegű lehet. A megforgatása 6x-os, amely során nem tehetsz magasabb tétet, mint 16 000 HUF, és csak olyan fogadásokat köthetsz, amiknél, ha single betek, az odds legalább 2.00, míg, ha kombi betek, az odds legalább 1.50. Végül még annyit, hogy ha le akarod hívni az bónusz ajánlatát, akkor semmiképp ne fizess be NETELLER vagy Skrill révén.

További Excite win sportfogadás promóciók magyar ügyfeleknek:

 • Cashback Bonus Ajánlat – 10%-os akció akár 150 000 HUF;
 • Accumulator Bet akció – Akár 100%-os arányú;
 • Heti Reload Bonus ajánlat – 50%-os akció, akár 150 000 HUF;
 • Sport Jackpotok Sportfogadás Promóció – Akár 5.2 millió HUF;
 • Bore Draw promóciós ajánlat – akár 100%-os visszatérítési akció.Fogadási piacok – Versenyképes választék

A Excitewinnek a piackínálata leginkább azok számára lehet pont ideális, akik elsősorban a populárisnak számító csapat- és egyéb sportokra fogadnak. Ezekhez a bukméker bőséges választékkal szolgáló nagyon sokféle hendikepes fogadási piaccal, végeredmény és részeredmény piacokkal, és temérdek olyan piaccal, amelyek révén különböző sportesemény „történésekre” lehet alatta / felette módon fogadni – pl. focinál a sárga lapok száma adott meccsen 6.5-nél kevesebb (alatta), vagy több lesz (felette).

Az ázsiai hendikepes fogadás piacok is elérhetők a Excite win sportfogadás szolgáltaónál, aminek biztos, hogy örülni fogsz, ha szívesen fogadsz a hazánkban is csúcsnépszerűségű csapatsport top ligáira.

Mindezek mellet sok sportág-specifikus piac, és olyan fogadási lehetőség is az Excitewin magyar felhasználóinak a rendelkezésre áll, amik keretében rendkívül hosszú távú fogadásokat lehet megtenni – pl. adott országban melyik kosárlabdacsapat nyeri meg a nemzeti bajnokságot.
Sportkínálat – Fogadj bármire, bármikor

Az Excitewin sportfogadás bukméker egyik erősége a sportág kínálat, amely a legnépszerűbb „nagy” sportok mellett egzotikumnak számító sportokat is magába foglal. Ennek köszönhető, hogy az regisztráció után olyan sportágakra tudsz fogadni online pre-match és in-play piacokon, mint például a Hurling, Kelta foci, padel, squash, ausztrál futball, pesapallo, kabaddi, darts, futsal, strandröplabda, gyephoki, netball, lakrossz.

Excitewin sportfogadás

Természetesen a főszerep azért ennél a bukmékernél is olyan kedvelt „nagy” sportoké, mint az amerikai futball, kosárlabda, labdarúgás, baseball, jéghoki, vízilabda, röplabda, kézilabda, tenisz és asztalitenisz, valamint a leginkább kedvelt motorsportok (pl. Formula-1), a küzdősportok (ökölvívás és MMA). De ezeken kívül lehet még fogadni lóverseny galopp futamokra, sokféle e-sportra, és a virtuális sportokra való fogadás lehetőségét is biztosítja az operátor az Excitewin magyar webhelyén.
Hogyan fogadj az Excitewin sportfogadás platformján

Excitewin fogadószelvény

Ha már tudod, hogy milyen sportágra / meccsre akarsz fogadni, akkor nagyon könnyű dolgod van, mivel az Excitewin magyar webhelyén lévő menük segítségével pikk-pakk ki tudod választani az adott sporteseményt, piacot, és fogadási opciót. Amennyiben még nem vagy biztos a dolgodban, akkor érdemes alaposan szemügyre venni a buki pre-match és in-play / élő fogadás ajánlatát is, mivel könnyen meglehet, hogy kiszúrsz egy magas szorzós opciót az sportfogadás platformján.

A fogadási kimeneteleket / sportesemény kimeneteleket (ilyen pl. az „1”, az „X” és a „2” az 1X2 piacon) a kiválasztásuk után a rendszer elhelyezi az online fogadó szelvényeden, mi jobb oldalt helyezkedik el az Excite win Magyarországon online webszájtján. A fogadási módok közül a rendszer az 1-es kötéses (egyedülálló), kombi (Többszörös), és az Összetett (System) fogadásokat támogatja. A fogadó szelvényen (betslip) tudod a tétet is beállítani. Ha mindent átfutottál és rendben találtál, akkor már mehet is – elvileg – játékba az adott online fogadásod.
Excitewin élő fogadás funkció

Az Excite win sportfogadás webhelyrészlegében nincs különálló szekció az Excitewin élő fogadás lehetőségek számára – ezeket a rendszer együtt jeleníti meg a pre-match ajánlatokkal, viszont ennek ellenére a kiválasztásuk könnyű, mivel az „Élő” felirat minden, valós időben megtehető meccs, sportesemény neve mellett ott virít. Az élőben megtehető sportok között szinte bármikor megtalálható a labdarúgás, kosárlabda, asztalitenisz, tenisz, és az olyan csapatsportok, mint a baseball, krikett, rögbi, jéghoki. De ezeken kívül még speciális sportágakra, valamint e-sportokra is elég sok in-play piacon tudsz fogadni online.

Az élő fogadás ajánlatok szorzói – piactól függően – kifejezetten jók is lehetnek, viszont a live betting természetéből adódóan egy sportesemény kapcsán rendkívül gyorsan módosulhatnak, és az esélyek akár 180 fokos fordulatot is vehetnek. Természetesen mindennek a pozitív hozadék az is lehet, hogy egy korábban esélytelen csapatra / sportolóra in-play piacon olyan szorzóval tudsz fogadást tenni, ami akár jókora profit realizálását teheti lehetővé.

Az Excitewin élő fogadás esetében a live streaming (élő sportesemény közvetítés) Virtuális Pálya (VR-Field) révén megoldott, viszont ennek a lefedettsége még nem az igazi az élőben megtehető meccsek összességére vetítve.
Mobilwebszájt jellemzői & Excitewin app elérhetőség kérdése

A mai mobilbarát online sportfogadás oldalak egyik fő jellemzője, hogy ugyanolyan funkciókkal és szolgáltatásokkal rendelkeznek, mint az desktopos platformra készültek. Ennek köszönhető – vagy legalább is részben –, hogy Magyarországon folyamatosan nő az online mobil sportfogadás híveinek száma.

Amikor tüzetesebb szemrevételeztük az Excite win magyar nyelven futó mobile kompatibilis oldalát, arra a következtetésére jutottunk, hogy semmi újat nem nyújt, viszont nem is lóg ki a sorból, és még az olyan funkciók is jól mennek rajta, mint az élő piacos in-play fogadás. De emellett teljesen alkalmas az ügyfélszolgálatosokkal való társalgásra, valamint a titkosított formámban megvalósuló online bankolásra is. Ami pedig az Excitewin app kérdését illeti, az ügyféltámogatás részleg agentjei azt közölték, hogy még jó ideig nem számoljunk Excite win alkalmazás megjelenésével.
Excite win – Garantált adatvédelem és biztonságos fogadás

A Rabidi N.V. egyik ismérve, hogy a legfejlettebb védelmi megoldásokat alkalmazza az összes online sportfogadás és szerencsejáték brandjének webhelyénél. Ennek a professzionális hozzáállásának köszönhetően az Excitewinnél is olyan modern technológia védi a rendszert, amely áthatolhatatlan falat képez a hackerekkel szemben. Ami pedig a pénzmozgásokat illeti – legyen szó akár Excite win kifizetés vagy befizetés tranzakciókról – azok minden esetben a legjobb, 128-bites SSL-titkosítással zajlanak le.
Magyarországi ügyfelek támogatása

Bár az Excitewin sportfogadás bukméker magyar nyelvű webhelyének szlogenje az, hogy „felejtsd el az aggódalmaid”, az azért némi aggodalomra ad okot, hogy GYIK szekcióban összesen csak 10 db nagyon alapvető kérdésre van válasz a webszájton. Szerencsére azért az ügyféltámogatás két alapvető opciója – az online chat, és az e-mailes elérhetőség ([email protected]) – azért a rendelkezésünkre állt, és az igazat megvallva a kifogott agentek nem szerepeltek le (túlságosan) előttünk. Bár tény, hogy azért többüknek van még hova fejlődniük, mert bizony elég egy-két nehezebb „keresztkérdés”, és kompetencia hiányában könnyen a sarokba szoríthatók.
Konklúzió

Az Excitewin mindent tud, amit a Rabidi N.V. égisze alatt futó sportfogadás és szerencsejáték oldalak legtöbbje. Remek a sport bónusz és promóciós ajánlat, széleskörű a piackínálat, nagyon sok fogadási lehetőség van a legnépszerűbb csapatsportokhoz és sok olyan sportra is lehet a bukinál fogadni, amire máshol nem, vagy csak nagyon ritka esetekben. Az operátor által kínált szorzók jók, és a sportesemény választékra sem lehet panasz.

A Excitewin fizetési módok terén is hozza azt, ami napjainkban már alapvető elvárás, és az élő fogadáshoz is van live streaming – még, ha VR-Field alapú is. Viszont nincs Excite win app, és az ügyféltámogatást szerintünk ki kéne egészítenie az operátornak egy sokkal több kérdésre választ adó, komplexebb GYIK szekcióval.
GYIK

 • 🛡Milyen játékosvédelmi szerveztek érhetők el az Excite win oldalán?

 • A GamCare, Gambling Therapy és a Gamblers Anonymous.

 • 💰Kérhető Excite win sport kezdő bonus után casino bónusz is?

 • Amennyiben üdvözlő ajánlatról van szó, csak egyféle választható új ügyféként: vagy sport vagy casino első befizetési bonus.

 • 🏇Egész évben fogadható a lóverseny sport az Excitewin magyar oldalán?

 • A futamok és a derbik nagy számának köszönhetően gyakorlatilag egész évben, az év bármely napján tudsz lóverseny (galopp) futamokra fogadásokat tenni többféle piacon.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open