Marathonbet – Magas szorzókat nyújtó bukméker hatalmas fogadási ajánlattal

A kelet-európai gyökerekkel rendelkező, 1997-ben alapított Marathonbet már ...
meglehetősen régóta, több, mint 2 évtizede aktív szereplője az online sportfogadás piacának. A bukméker egyik fő előnye, hogy rendszerint rendkívül alacsony marginokkal dolgozik, így kifejezetten csábító lehet azok számára is, akik egy bevált fogadási stratégia alkalmazásával játszanak. Cikkünkben sorra vesszük a Marathonbet előnyeit, bemutatva az operátor által kínálat szolgáltatásokat, és természetesen kitérünk a bukméker hátrányaira is, hogy minél objektívebb képet kaphass róla.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
11.0 /5
Marathonbet
Nem verifikált
 • Üdvözlő bónusz:
  no
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Tenisz
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  no
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  1997
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
  • android
 • VIP Klub:
  no
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  no
 • Nyelvek:
  English
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Rendkívül alacsony margin, nagyon sok online fogadási piac, széles sportkínálat
 • Remek élő fogadás és élő közvetítés funkció

Hátrányok:

 • Nem engedélyezett a regisztráció Magyarország területéről

*Feltételek érvényesek!

Marathonbet magyar licenc – Kincs, ami nincs

A Marathonbet működési engedélyét a Curacao eGaming állította ki

A Marathonbet Magyarország webhelye ugyan elérhető hazánkból, azaz a bukméker honlapjára mutató webes hivatkozás működik, és még Marathonbet alternatív link sem kell a honlap megnyitásához. Viszont a szinte teljesen üres címlapon mindössze ennyi olvasható: „Sorry, we can no longer accept bets or registrations from your country”. Ez a mondat hazánk anyanyelére lefordítva annyit tesz kábé, hogy a bukméker igazán sajnálja, de a Marathonbet magyar felhasználók regisztrációját, tétjeit nem fogadja el.

Ez mindannak tudatában, hogy egy curacao-i működési engedéllyel rendelkező bukiról van szó, eléggé meglepő (főleg, hogy a Marathonbetnek lokális licencei vannak pl. Spanyolországban, Belorussziában stb.). A bukméker webhelyét a Panbet Curacao N.V. vállalat működteti, amely székhelyének címe a következő: Carmanco Van Engelenweg 23 Willemstad Curacao, CW, és a cég működési engedélyét (8048/JAZ) is Hollandi társult államában állították ki számára. Panbet Curacao N.V.-ről egyébként túl sokat nem sikerült kideríteni, azt leszámítva, hogy a cég (állítólag) olyan neves csapatok partnere, mint a Sevilla FC, a Manchester City, és a Basket Zaragoza.

A Marathonbet Magyarország területéről elérhető webhelye semmilyen információt nem tartalmaz az ügyfélszolgálati telefonszámon és az e-mail-címen kívül. Viszont VPN-t használva a weboldal azért betöltődik, és ilyenkor teljesen világossá válik, hogy a Marathonbet magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, illetve, hogy a bukméker tevékenységét / működését egyetlenegy független organizáció sem ellenőrzi. Így aztán az olyan szervezetek logóit is hiába keresnénk a Marathonbet magyar felhasználók előtt „lelakatolt” webhelyén, mint például az eCOGRA, az EGBA, az ESSA, vagy mondjuk az IBAS.

Marathonbet Magyarország elérése – Kell hozzá alternatív cím?

A Marathonbet magyar régióban egyáltalán nem nyújt szolgáltatásokat, és a bukméker webhelyének csak a címlapja érhető el – bár igaz, hogy ehhez nincs szükség Marathonbet alternatív link alkalmazására. Viszont tény, hogy a bukméker számos olyan európai országban azért engedélyezi a regisztrációt, amelyek esetében elmondható, hogy jelentősebb számban élnek ott életvitelszerűen „külhonba szakadt” honfitársainak.

Éppen ezért adja magát a kérdés, hogy szükséges-e például Marathonbet alternatív link ezen országok valamelyikében a bukméker webhelyének használatához, avagy sem. Nos, azt sikerült kiderítenünk, hogy az európai országok esetében egyáltalán nincs szükség ilyen „kerülő utas” megoldások bevetésre. Így az engedélyezett országokban élő Marathonbet magyar felhasználók alternatív cím, tükör oldal, stb. nélkül tudják igénybe venni a Panbet Curacao N.V. égisze alatt működő online fogadóiroda szolgáltatásait.
Marathonbet regisztráció – Számlanyitási útmutató lépésről lépésre

A Marathonbet Magyarország esetében ugyan nem engedélyezi a számlanyitást, de ez nem jelenti szerencsére azt, hogy pl. olasz- vagy spanyolhonból (és számos egyéb EU-s országból) ne nyithatnál számlát (felhasználói fiókot) az internetes sportfogadás szolgáltatónál. Az alábbiakban a Marathonbet regisztráció desktopos (asztali gépes) változatát fogjuk lépésről lépésre bemutatni, mert bár igaz, hogy mobilról is nyithatsz számlát, de a Marathonbet vélemények egyöntetűek annak tekintetében részünkről, hogy asztali gépen / laptopon sokkal gyorsabb, kényelmesebb a procedúra.

Mielőtt még rátérnénk a számlanyitás menetére, még annyit, hogy a Marathonbet magyar nyelvi támogatással nem rendelkezik, de angolul perfektül „beszél”, ezért, ha alapszinten elboldogulsz az angol nyelvvel, akkor azt tanácsoljuk, hogy ezt az opciót használd a felhasználói fiók nyitásakor.

 1. Az online bukmékeriroda címlapján kattints a „Join Now” hivatkozásra, amit a képernyő jobb felső sarkában találsz;
 2. Ekkor a rendszer ellenőrzi a böngésződet (arról lövésünk sincs, hogy miért teszi), majd megjelenít egy űrlapot a képernyő közepén, aminek fejlécén a „Join” cím díszeleg;
 3. A Marathonbet regisztráció űrlapjának kitöltés nem bonyolult, mivel az első körben csak a címed, a születési dátumod, és még néhány személyes adatot kell megadnod;
 4. Ha minden általad megadott adat stimmel (nem árt kétszer is ellenőrizni őket), akkor kattints a „Join Now” gombra;
 5. Ekkor a rendszer elküld az általad megadott e-mail-címre egy elektronikus levelet egy hivatkozással, amire rá kell kattintanod ahhoz, hogy megerősítsd a regisztrációs szándékod.

A regisztrációt követően előbb vagy utóbb a számlád verifikációját is meg kell majd ejtened, amit úgy tehetsz meg, hogy benyújtod a cég által kért dokumentumok fényképét. A lakcímed megerősítéséhez használhatsz például egy olyan közüzemi számlát, aminél a neved és a címed ugyanazon az oldalon látható. A személyazonosságod pedig valamilyen érvényes, arcképpel rendelkező igazolvánnyal tudod igazolni (pl. magyar személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Amennyiben az általad benyújtott dokumentumokat a cég munkatársai rendben találják, már nem lesz semmi akadálya annak, hogy egy számodra megfelelő módon kivehesd a belső egyenlegedről az elért nyereményeidet.
Marathonbet kifizetés & befizetés megoldások

A Marathonbet alternatív link nélkül is elérhető webhelyén használhatsz a bankoláshoz „jó öreg” klasszikus be- és kifizetési módokat (banki átutalás, Visa / Mastercard), többféle e-pénztárcát (Skrill, NETELLER, ecoPayz), valamint még néhány kriptopénzt is (pl. Bitcoin). A be- és a kifizetések is jutalékmentesek. Az egy tranzakcióval befizethető összeg 5-10€ közötti (fizetési módtól függő). Ami a kifizetéseket illeti a legtöbb kifizetési módnál már 5€-os pénzkivételt is végre lehet hajtani, viszont banki átutalás esetében a megengedett minimális összeg 200€. Az átfutási idő eléggé „rapszodikus”: e-pénztárcák esetében 24 órán belüli, de például banki átutalásnál akár 10 napot is igénybe vehet.

VISA logo
MasterCard logo
Skrill logo
NETELLER logo
ecoPayz logo
Bitcoin logoMarathonbet bónusz új ügyfeleknek – Jó lenne, ha lenne

Valamilyen általunk nem ismert okból kifolyólag ez az operátor azt a „taktikát” követi, hogy egyáltalán nem nyújt semmilyen üdvözlő bónuszt a sportfogadás termékéhez az újonnan regisztrált ügyfelei számára. Ez igencsak meglepő annak fényében, hogy a cég versenytársai akár 30-35 ezer Ft-os üdvözlő bónuszokat is biztosítanak azok számára, akik új tagként regisztrálnak, és végrehajtják a legelső befizetésüket. Lényeg, ami a lényeg olyan üdvözlő Marathonbet bónusz a sportfogadás termékhez, ami bárki számára elérhető lenne jelenleg nincs.
Marathonbet – Bőséges piackínálat kis sportokhoz is

A Marathonbetnél olyan sokféle fogadási piac található, hogy az ember tényleg szó szerint csak kapkodja a fejét. Tény, hogy a legtöbb piac (pontos eredmény, félidő, hendikepes piacok, ázsiai hendikepes piacok stb.) az olyan csapatsportokhoz biztosítottak, mint a foci, a kosárlabda, illetve a baseball. De ennek ellenére meglepően sokféle piacon lehet fogadni a bukmékernél még az olyan kisebb népszerűséggel bíró sportoknak a meccseire is, mint a futsal, vagy például a netball (részeredmény piacok, végkimenetel piacok, hosszú távú piacok).
Igényes sportágkínálat népszerű e-sportokkal kiegészítve

A Marathonbet sportfogadás bukmékernél gyakorlatilag az összes szóba jöhető sportra fogadhatsz pre-match módon, de a legtöbbjükre – néhány kivételtől eltekintve – még élőben is. Természetesen más sportfogadás oldalakhoz hasonlóan ennél a bukinál is a világszerte népszerű csapatsportok viszik a pálmát – ami nem is csoda, hiszen ezek meccseire, összecsapásaira érkezik be a legtöbb fogadás a felhasználók részéről. Ilyen egyebek mellett a labdarúgás, a kézilabda, a krikett, az amerikai foci, a baseball, a vízilabda, a jégkorong, a kosárlabda, és a röplabda.

 • Kosárlabda

De ezeken kívül a Marathonbetnél szinte bármikor köthetsz fogadásokat a legnépszerűbb e-sportokra (CS:GO, Starcraft, Dota2, stb.). És természetesen az olyan populáris sportok is megtalálhatók a bukmékernek a sportág választékában, mint például a tenisz, a golf, a darts, valamint többféle küzdősport. A hab a tortán pedig az, hogy a Marathonbetnek a webhelyén akár még sakkra, lóversenyre, agárverseny futamokra, floorbalra, országúti kerékpározásra is többféle piacon fogadhatsz.
Marathonbetes fogadás – Egyszerű, mint az egyszeregy

A Marathonbetnek professzionálisan kivitelezett online fogadószelvénye van, amin tényleg csak a legszükségesebb információk találhatók meg, ami nagyban megkönnyíti a kombinált / gyűjtő fogadások megtételét. A bukméker az idő előtti fogadás lezárásos pénzkivételt (cash out) is támogatja, de ez a funkció opcionális, ezért nem minden sportnál / mérkőzésénél áll a rendelkezésünkre. A fogadások megtétele egyébként teljesen egyértelmű, mivel a sportesemény kimenetelek kiválasztása után csak a tétet kell az embernek beállítania a Marathonbetes fogadószelvényen.
Marathonbet – Színvonalas élő fogadás funkció

A Marathonbetnél egy különálló szekcióban találhatók azok a sportesemények, amelyek különböző kimeneteleire élőben is lehet fogadásokat tenni. A „Live” részlegben többféle szűrési opció használható, így akár azt is megtehetjük, hogy csak egy adott sportág / liga stb. éppen zajló meccseit jelenítjük meg a képernyőn.

Az élő fogadásoknál is relatíve alacsony marginnal „dolgozik” a bukméker, és a szorzók (odds) is kifejezetten jónak mondhatók a piaci átlaghoz képest, ami némi kárpótlást nyújt az embernek annak kapcsán, hogy a sportfogadáshoz semmilyen üdvözlő Marathonbet bónusz nem érhető el. Az operátor az élő sportesemény közvetítés funkciót is biztosítja, de ez csakis abban az esetben érhető el, ha az ember pozitív számlaegyenleggel rendelkezik.
Marathonbet – Megfelelő mobil platformos megoldások

A Marathonbet mobil weboldala nem egy szépségdíjas műremek, viszont a célnak megfelel, és funkcionalitás tekintetében jó néhány nevesebb bukméker mobilos webszájtját is kenterbe veri. A Marathonbet mobil weboldalán nem csak a pre-match. hanem az élő fogadás is rendkívül egyszerű, és a live streaming funkció is használható (bizonyos feltételek megléte mellett). A bukmékeriroda a mobil platformhoz sportfogadás natív alkalmazásokat is biztosít (Android & iOS), amelyek kiváló kiegészítői a mobilbarát weboldalnak.
Mit várhatunk biztonság terén az operátortól?

A Marathonbetnél igen komoly figyelmet szentelnek a biztonságra. Ez már csak abból is látszik, hogy a cég nem elégedett meg a bankok által is használt 128-bites titkosítással, hanem rátéve erre egy lapáttal 256 bites titkosítási eljárását kezdett el használni Secure Socket Layer (Rapid SSL). A felhasználók adatai is biztonságban vannak, mivel ezeket hardveres és szoftveres tűzfalas és egyéb védelmi eljárásokkal biztosított szervereken tárolják, és semmilyen körülmények között nem adják ki egy harmadik félnek (reklám, stb. céljából).
Ügyfélszolgálati elérhetőségek a Marathonbetnél

Az operátor ügyfélszolgálatán dolgozó szakemberekkel többféle módon is kapcsolatba lehet lépni. Ezek közül a leginkább kézenfekvő opció az e-mail-címes elérhetőség, ami abban az esetben kifejezetten jól jöhet, ha összetettebb problémával szembesülünk ([email protected]). Amennyiben az ember jól beszél angolul, akkor a telefonos ügyfélszolgálati elérhetőséget is bátran használhatja (+44 1273 964 706). És, abban az esetben, ha csak egy „sima” kérdésünkre szeretnék választ kapni, akkor azt a webhelyen elérhető valós idejű Live Chaten is megtehetjük.

Az ügyfélszolgálatosok kiválóan teszik a dolgukat, és emellett még udvariasak is, viszont mielőtt kapcsolatba lépnénk velük, érdemes a webhelyen lévő „Help” szekcióban körülnézni, mivel itt kategorizálva vannak a különféle gyakran felmerül kérdések, és természetesen mindegyikükre releváns válasz is található az oldalon.
Konklúzió

Az operátor legnagyobb negatívuma, hogy a Marathonbet Magyarország területéről nem fogad játékosokat, és eléggé úgy tűnik, hogy még jó ideig nem fog bővülni a Marathonbet magyar felhasználóinak köre. Mivel semmi jele annak, hogy a buki változtatni kívánna ezen a területen. Az is felróható a Marathonbetnek, hogy nem nyújt üdvözlő bónuszt az új tagjainak a sportfogadás termékéhez.

De, hogy ne csak a negatívumokról essen szó, tény az is, hogy a Marathonbetnél rendkívül alacsony marginnal lehet magas szorzókon fogadásokat tenni a legnépszerűbb csapatsportok rangadóira és egyéb meccseire. Emellett az operátor kitűnő élő fogadási részleget, valamit live streaming szolgáltatást is nyújt, a mobil platformja is megfelel a mai kor elvárásainak, és akkor még nem beszéltünk a minőségi ügyfél támogatási rendszeréről.
GYIK

 • 🎲Milyen egyéb termékei vannak a Marathonbetnek?

 • A webhelyen egyebek mellett Casino, Live Casino, Toto, valamint Virtuális Sportok is találhatók. Így, ha máshoz is kedved támad a sportfogadás mellett, akkor nem kell emiatt egy másik bukmékert felkeresned.

 • 🗳Politikai eseményekre is lehet fogadni?

 • Bizonyos időközönként a jelentősebb politikai és egyéb közéleti eseményekre is lehet fogadásokat tenni a bukmékernél, és mindemellett még TV-műsorokra is.

 • 🌐Az angol mellett milyen nyelveken érhető el az oldal?

 • Az angol mellett 25 egyéb nyelven is elérhető a bukméker webszájtja (sajnos magyarul nem). A nyelvek teljes listáját úgy tudod megtekinteni, ha a weboldalon a kisméretű zászló ikonra kattintasz (legördülő menüben jelennek meg az elérhető nyelvek).
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open