PokerStars ismertető Magyarország kedvenc pókerterméről

Az online póker világában a PokerStars neve napjainkra már egybeforrt a megkérdőjelezhetetlen minőséggel és a 100%-os megbízhatósággal.

A PokerStarsnál szinte „félperecenként” indulnak a magas pénzdíjazású egy- ...
és a többasztalos versenyek, különféle típusú, kimagasló jutalmazású pókertornák, amelyekhez cashgame-asztalok garmada áll a pókerfanatikusok rendelkezésre. A PokerStars ismertető cikkünk segítségével betekintést nyerhetsz a „színfalak mögé”. És egyebek mellett számos hasznos információt tudhatsz meg: például, hogy hogyan megy a PokerStars regisztráció menete; jelenleg a magyarországi lakosok / felhasználók esetében milyen PokerStars kifizetés / befizetés módok ajánlottak; milyen a játékválasztékot kínál a szolgáltató a kártyajátékok királyához; mit nyújt nekünk, magyaroknak a PokerStarsos ügyfélszolgálat, milyen bónuszok, promóciók érhetők el az új és a régebbi tagoknak, és a többi. Viszont mielőtt még rátérnénk a PokerStars ismertető cikkünk „izgalmasabb” részeire, átvesszük azt is, hogy „mit lehet tudni” a szolgáltatóról a működési engedély, és az egyéb tanúsítványok kapcsán.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
11.0 /5
PokerStars
Nem verifikált
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Rakebacket:
  Hűség Klub
 • Licenc:
 • Élő póker szekció:
  yes
 • Freerollok:
  yes
 • Alapítás éve:
  2001
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
  • android
  • ios
 • VIP Klub:
  yes
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Sportfogadás szekció:
  yes
 • Nyelvek:
  Magyar
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  no

Előnyök:

 • Temérdek izgalmas, magas pénzdíjazású verseny és pókertorna, kiváló bónuszrendszer.
 • Sokféle pókerváltozat, különböző tétnagyságú asztalok.

Hátrányok:

 • Az ügyfélszolgálat nem mindig érhető el online chaten.

*Feltételek érvényesek!

Céges infók, licenc és a korrektséget alátámasztó tanúsítványok

A webhely üzemeltetője a máltai nyilvántartású (C54266) TSG Interactive Gaming Europe Limited, amelynek a székhelye a következő címen található: Málta, XBX 1011 Ta’ Xbiex, Sir Temi Zammit Avenue 8. (Villa Seminia). A cég a Máltai Szerencsejáték Felügyelet (Hatóság) által kiadott működési engedéllyel rendelkezik: MGA/B2C/213/2011.

Az operátor olyan, játékos védelmi szerepkört betöltő organizációkkal is együttműködik, mint a GameCare, amely egyebek mellett a szerencsejáték függőség problémájában érintett személyek számára nyújt támogatást.

MGA logo
GamCare logo
GLI logo

Az PokerStars esetében elmondható, hogy az RNG rendszere makulátlan, mivel az összes olyan teszten sikeresen átment, amit a véletlenszám-generátor (RNG) rendszereket tesztelő Gaming Laboratories International végzett el a rendszer ellenőrzésekor. Mindemellett a PokerStars megfelelt a következő ISO szabványoknak is: ISO/IEC 17025:2005; ISO/IEC 17020:2012; ISO/IEC 17065:2012.

PokerStars Magyarország elérése – Gyors és akadálymentes

A PokerStars Magyarország webhelye azon kiváltságosak közé tartozik, amelyekre – egyelőre – nem sújtott még le a magyar állami szerveknek a szerencsejáték törvény kohójában kalapács formájúra öntött vasökle. Mindez emberibb nyelvre lefordítva annyit tesz, hogy jelenleg a PokerStars Magyarország rendszerének weboldalát, szolgáltatásait, funkcióit stb., bármiféle megkötés nélkül tudod rendeltetésszerűn használni szeretett országunk határain belül. No persze, azért adja magát a kérdés, hogy nem kell-e az online póker iránt epekedő jónépnek valamilyen speckó trükköt bevetnie ahhoz, hogy időszaktól / napszaktól függetlenül flottul menjen a Kárpát-medence ékkövének számító hazánkból a PokerStars Magyarország elérése.

Nos, mivel ez a kérdés teljesen joggal merül fel az emberben, ha már igazi pénzes netes pókerre szánja rá magát, ezért az PokerStars ismertető soron következő szakaszában erre is rátérünk.

PokerStars – Megy ez alternatív link, tüköroldal nélkül is!

A teljesen kezdő játékosokra is gondolván, induljunk el a kályhától, azzal kezdve, hogy pontosan mi is értendő az online szerencsejáték világában „speckó trükközésnek”. Nos, akkor kerülnek be a képbe a különféle alternatív elérési módok, amikor egy adott, külföldön bejegyzett (pl. Málta, Ciprus stb.) és külhonból is üzemeltetett szerencsejáték oldal (casino, pókerterem) letiltásra kerül Magyarországon.

Ilyen esetekben az adott szolgáltatónál számlával rendelkező játékosok csak valamilyen „kerülő úton” tudják elérni az operátor webhelyén / mobil webhelyét. Erre a célra szolgálnak az úgynevezett alternatív linkek, vagy más néven alternatív címek / tüköroldalak is (végszükség esetén, különleges esetekben VPN-ről is általában meg lehet oldani, hogy az ember hozzá tudjon férni a számlájához).

No, de mi az aktuális szitu akkor a PokerStars Magyarország elérése kapcsán? A lényeg: a webhely alternatív link nélkül is hibátlanul működik a normál (default) webcímről (URL-ről). Így aztán egyelőre nem kell amiatt aggódnod, hogy ha számlát nyitsz, akkor majd csak valamilyen „hókuszpókusz” révén tudsz hozzáférést szerezni a felhasználói fiókodhoz.
PokerStarts letöltése & dizájn és funkcionalitás

A PokerStars letöltése és telepítése – értve ezalatt a póker kliens beszerzését – rémegyszerű. Mivel ehhez csak fel kell az embernek keresnie a szolgáltató webhelyét, ahol a nyitóoldalon lévő linkre kattintva egyből megoldható a PokerStars letöltése. A telepítés magyar nyelvű, így még nyelvtudás híján is biztos, hogy nem fogsz elveszni az angol szövegek útvesztőjében. Az installálás végeztével magyar nyelvű felhasználói felülettel rendelkező nyitóképernyő fogad, aminek kapcsán elég annyit megemlíteni, hogy a felhasználóbarát kialakítás mintapéldája.

A PokerStars platformja felhasználóbarát dizájnnal bír, és magyar a felülete

Az ablak méretét tetszésed szerint módosíthatod. Mindent elérsz 1-2 kattintással a nyitóoldalról – pl. PokerStars bejelentkezés, Pénztár, Játékok, Versenyek stb. – és a lobby-ban kedved szerint módosíthatsz több tucatnyi beállítást, a saját preferenciáid szerint testre szabva a PokerStars Magyarország kliensét. Az operációs rendszered típusa miatt sem kell aggódnod, mivel a szerencsejáték szolgáltató megoldásai a népszerű desktop- és mobilplatformos operációs rendszerek bármelyikéhez elérhetők (Mac, Windows, illetve Android és iOS).
PokerStars regisztráció menete és számla verifikáció

A rendkívül könnyen kezelhető, magyar nyelvi támogatással felvértezett desktopos webszájton vagy a mobil weboldalon a PokerStars regisztráció mondhatni pillanatok alatt lezavarható (számlát nyitni a letöltött klienssel és a mobil appokkal is lehet). Viszont ennek ellenére, az alábbiakban azért bemutatjuk a PokerStars regisztráció fő lépéseit. Hiszen azon olvasóinkra is gondolunk kell, akik korábban még soha az életben nem nyitottak számlát online szerencsejáték szolgáltatónál.

 1. A desktopos (vagy a mobil) webhelynek a nyitólapján kattints rá a „Csatlakozz most” hivatkozásra;
 2. A PokerStars regisztráció űrlapján válaszd ki a tartózkodási hely szerint országod, ha a rendszer az IP-címed alapján, valamilyen oknál fogva nem állítaná be automatikusan Magyarországot;
 3. Add meg a számládhoz használni kívánt e-mail-címedet, válassz ki egy neked megfelelő, tetszésed szerinti Stars azonosítót, majd adj meg egy kellő erősségű jelszót is;
 4. Kattints rá a „Tovább” gombra;
 5. A PokerStars regisztráció űrlap 2. oldalán két jelölőnégyzet vár rád. Ha az elsőt bepipálod (opcionális), akkor hozzájárulsz, hogy marketing célú anyagokat küldjön neked a szolgáltató. A második bepipálása viszont kötelező jellegű. Mivel ezzel jelented ki, hogy nagykorú vagy, és elfogadod / megértetted a hivatalos dokumentumokban leírtakat (Végfelhasználói Licencszerződés, Adatvédelmi Szabályzat).

A számla létrehozást követően a rendszer automatikus beléptet, és, ha egyből le akarsz ülni igazi pénzben játszani, akkor akár azonnal végre is hajthatod a legelső befizetésed. Viszont ettől függetlenül előbb vagy utóbb az e-mail-címed is igazolnod kell (kapni fogsz – valószínűleg a regisztrációd napján – egy verifikációs e-mailt, amiben a „Confirm” gombra kell rákattintanod). És bár erre a rendszer külön nem hívja fel a figyelmed, érdemes mielőbb kitöltened a Stars számlád adatait (telefonszám, lakcím és egyéb személyes adatok).

PokerStars bejelentkezés után lakcím és személyazonosság igazolása

Ha korábban regisztráltál már valamilyen szerencsejáték szolgáltatónál (pl. egy online kaszinó webhelyén), akkor valószínűleg nem újdonság számodra a verifikációs procedúra. Ennek során a PokerStarsnál arra kérnek fel, hogy hitelt érdemlő módon igazold a személyazonosságod / kiléted, illetve a lakcímed. Az utóbbihoz rendszerint elegendő, ha a PokerStars bejelentkezés után a profilod megfelelő menüjében feltöltesz egy, a nevedre kiállított közüzemi számla másolatát (fontos, hogy a teljes neved és a lakcímed jól olvasható legyen rajta).

A személyazonosság igazolás kapcsán a szerencsejáték szolgáltató gyakorlatilag bármilyen érvényes, hazai hatóság által kiállított fényképes magyar igazolványt elfogad (pl. jogosítvány, útlevél, személyi igazolvány).

Amennyiben az általad feltöltött dokumentumok mind a típus, mind a képminőség tekintetében megfelelnek a követelményeknek, a számlád hitelesítése viharsebesen megtörténik, és ennek hála, az összes akadály elhárul a jövőbeli pénzkivételek / nyeremény kifizetések útjából.
PokerStars bónuszok magyar ügyfelek részére

A PokerStars Magyarország oldalán – némi túlzással élve – annyi a pókerezéssel kapcsolatos bónusz / promóció, mint égen a csillag. Természetesen a különleges ajánlatok között időszakos típusúak, illetve olyanok is akadnak, amelyeket folyamatosan biztosít az online szerencsejáték szolgáltató az ügyfeleinek.

100%-os első befizetési bónusz 600$-ig

PokerStars első befizetési bónusz

Ezt a bónuszt az első, valód pénzes befizetésedhez biztosítja az operátor 600$-os értékhatárig (akár 3 feljogosító befizetéssel is megszerezhető a bónusz teljes összege). Viszont a 600$-os bónuszt csak részenként lehet felhasználni oly módon, hogy az igazi pénzes játékaid során úgynevezett „kiváltási pontokat” gyűjtesz össze (180 kiváltás pont = 10$). A bónusz aktiválását követően összesen négy hónapot ad a szolgáltató arra, hogy begyűjtsd az általad igényelt teljes bónuszösszeghez szükséges kiváltási pontokat.

30$ Ingyen játék új tagok számára

PokerStars ingyen játék üdvözlő bónusz

A „30$ Ingyen játék” egy speciális ajánlat, amit csak az új játékosoknak / felhasználóknak nyújt az operátor. Az akcióban való részvétel faék egyszerűségű. Ugyanis csak annyit kell tenned, hogy a regisztrációt követően befizetsz legalább 20$-t (vagy ezzel egyenértékű összeget, más, az operátor által elfogadott pénznemben) és a befizetésedkor megadod a webszájton feltűntetett bónuszkódot. Ha minden klappol, akkor jóváírásra kerül az egyenlegeden 30$ értékben üdvözlő bónusz, amit 6 napon keresztül használhatsz fel az operátor által megadott feltételek szerint.
A száraz tények után jöjjön némi izgalom: PokerStars játékkínálat

A PokerStarsnál az összes olyan változatát megtalálod a kártyajátékok koronázatlan királyának, amelyek például a világhírű Casino de Monte-Carló, vagy a Las Vegas-i Red Rock Casino (brick and mortar mindkettő) kínálatában fellelhető. Ilyen egyebek mellett a Texas Hold’em (és az egyéb típusú Hold’em játékok), az Omaha / Omaha hi/lo, a 5 Cards Draw, a Stud, vagy például a Badugi.

Mivel a játékosok száma folyamatosan több tízezres nagyságrendű, és asztalokból is jóval több szokott lenni ezernél, ezért relatíve könnyen ki lehet választani olyanokat, ahol pár centes vaktéttel már beszállhatunk a játékba. Természetesen a PokerStars Magyarország oldalán a „high-roller beállítottságú” játékosokra is gondoltak, így igen sok olyan asztal is az ügyfelek rendelkezésre áll, melyeknél több száz (esetleg több ezer) USD összegűek a vaktétek.

A versenyek terén sem lesz okod panaszra, ha a PokerStars letöltése mellett döntesz, és ennél a cégnél nyitsz éles számlát. Ugyanis az operátor egyik fő erőssége abban rejlik, hogy bármilyen „pénztárca méretű” ügyfele számára tud nyújtani olyan versenyt, amelyen nem csak élményekkel, hanem ropogós zöldhasúakkal is gazdagodhat. Hogy csak egy néhányat említsünk a jelenleg elérhető nagyobb versenyek közül: Sunday Million, Hot Turbos, Spin & Go tornák garmada, Stadium series, Women Sunday, Omania stb.
PokerStars kifizetés és befizetés opciók Magyarországról

A PokerStarsnál ezen cikk megírásának idején több fizetési metódus is biztosított volt, aminek köszönhetően a szerencsejáték szolgáltató magyar ügyfeleként az alábbi PokerStars befizetés módok bármelyikével feltöltheted az egyenleged:

 • Bankkártyák / hitelkártyák (Visa, Mastercard);
 • Normál banki átutalás / Rapid Transfer (gyors átutalás) / Local Bank Transfer (helyi banki átutalás);
 • paysafecard;
 • MuchBetter, Skrill, NETELLER.

Az egy tranzakcióval befizethető minimális összeg 20 USD (kb. 6 000 HUF). A bankkártyás befizetések alkalmával előfordulhat, hogy csak kétlépcsős azonosítással bonyolíthatók le a tranzakciók. A kifizetésekhez is a fenti metódusok használhatók (a paysafecard kivételével), viszont fontos, hogy lehetőleg ugyanazt a metódust használd pénzkivételhez – PokerStars kifizetés -, amit előzőleg befizetés alkalmával is igénybe vettél.

VISA logo
Mastercard logo
paysafecard logo
MuchBetter logo
Skrill logo
Neteller logo

A PokerStarsnál – a legjobb tudomásunk szerint – semmilyen járulékos költséget, tranzakciós díjat nem számítanak fel az ügyfelek részére. Ugyanakkor kérjük, azt vedd figyelembe, hogy az általad használt fizetési szolgáltató (pl. bank / pénzintézet) felszámíthat egy adott arányú összeget. És persze azt is jó, ha tudod, hogy az átfutás idő a hagyományos banki tranzakcióknál akár 2-5 napot is igénybe vehet (az e-pénztárcáknál viszont szinte azonnali). Most, hogy a fizetési módokat kellően kiveséztük a PokerStars ismertető cikkünk következő részében az operátor mobil platformos megoldásaira fókuszálunk, mivel tény, hogy manapság már egyre többen és egyre gyakrabban játsszák a pókert is a kedvenc okos készülékükkel.
A PokerStars mobil platformon nyújtott megoldásainak bemutatása

A PokerStarsnál rendkívül komoly figyelmet szenteltek a mobil platform fejlesztéseire. Ennek meg is lett az eredménye, mert a kezdeti apróbb hibákat mára orvosolták, és a mobil webhely mellett olyan remeke szabott póker appok állnak a játék fanatikus rajongóinak rendelkezésére, amelyek amellett, hogy felhasználóbarát dizájnnal bírnak, 100%-osan multifunkcionálisak is. A PokerStarsos appok (jelenleg iOS-es és Androidos érhető el) révén igazi élmény a pókerezés, és még az olyan funkciók ellátására is alkalmasak, mint például a felhasználói fiók / számla azonosítása. Az igazi pénzes játék mellett az alkalmazások játékpénzes módban is lehetőséget nyújtanak a gyakorolni vágyóknak, ami kifejezetten jól jön mindazoknak, akik még zöldfülűnek számítanak az online póker világában.
Mennyire tekinthetők biztonságosnak a PokerStars netes megoldásai?

A PokerStarsnál napjaink legmodernebb kriptográfiai titkosítási megoldásait alkalmazzák, aminek köszönhetően semmi esélyük sincs azoknak, akik jogosulatlanul hozzá akarnának férni a pénzügyi tranzakciók folyamán az ügyfelek által be- vagy kifizetésre szánt pénzhez. A PokerStars kifizetés megoldásai egytől egyig maximálisan biztonságosak (SSL), az ügyfelek által befizetett pénzt elkülönített számlákon, az érzékeny ügyféladatokat pedig többszörösen bebiztosított tikosított szervereken tárolják.
Mire számíthatunk a PokerStars ügyfélszolgálattól?

A PokerStars ismertető cikkünk eléggé „foghíjas” lenne, ha kihagynánk belőle az ügyfélszolgálat minőségének értékelésére hivatott fejezetet, így értelemszerűen most ezt a témát is célkeresztbe vesszük! Kezdjük először is azzal, hogy a webhelyen egy olyan GYIK szekció (Súgó részleg) található, aminek csodájára járhatnának a piaci versenytársak. Ugyanis olyan jól felépített, és olyan sok releváns információ található benne, hogy az embernek tényleg csak igen ritkán kell felvennie a kapcsolatot a szolgáltatót ügyfél-támogatási rendszerének munkatársaival.

Viszont abban az esetben, ha mégis szakember segítségére szorulnánk, akkor az ügyfélszolgálatot a hét bármelyik napján el tudjuk érni e-mailen (üzenetküldő űrlapot használva), valamint akár még valós idejű online chaten is (elvileg). Azt nem sikerült kiderítenünk, hogy a megkeresésekre cheten mennyire gyorsan reagálnak, mivel a cikk megírásakor ez a funkció nem volt elérhető. Viszont az üzenetküldéses megoldás használatakor esetenként 1-2 pár órát is igénybe vett, mire válasz érkezett a feltett kérdésre / problémára.
Konklúzió

A PokerStarst egy „sima” hétköznap estén is több, mint 50 ezer játékos választja online pókerezéshez, amit azért nem lehet a véletlenre fogni. A webhely teljesen biztonságos, az operátor minden szükséges engedélynek a birtokában van, és a játékkínálat is átlagon felüli. A PokerStarsnál az új ügyfeleknek kínálat bónuszok is jók, de ugyanez elmondható a régebbi tagoknak nyújtott promóciókról, illetve a VIP-szerű jutalmazási rendszerről (PokerStars VIP Club reward).

Az oldalon rendszeresen kerülnek megrendezésre kisebb, nagyobb és igen jelentős összdíjazású póker tornák, és az sem mellékes, hogy nem kötelező azonnal igazi pénzes játékba kezdeni, mivel a játékpénzes funkció is támogatott. A szolgáltató kiváló mobil platformos megoldásokkal is rendelkezik, és a desktopos gépekre letölthető pókerkliens teljes mértékben bugmentesen, tökéletesen működik.
GYIK

 • Mit tegyek, ha többszöri próbálkozás után sem töltődik be a desktopos kliens?

 • Amennyiben ilyen jellegű problémát tapasztalsz, akkor érdemes először újra indítanod a számítógéped. Fontos, hogy az operációs rendszered naprakész legyen, illetve, hogy minden szükséges frissítést beszerezz hozzá. Amennyiben a problémát nem sikerült mindezek ellenére elhárítanod, fordulj az operátor ügyfélszolgálatához.

 • 💰A PokerStars ismertető cikkben említett mindkét üdvözlő ajánlatot igényelhetem?

 • A legjobb tudomásunk szerint mindkét, új felhasználóknak nyújtott póker üdvözlő ajánlatot igénybe tudod venni a regisztrációt követően, a megfelelő kódok megadása révén.

 • 🎰Milyen játékok találhatók a PokerStarsnak a kaszinó részlegében?

 • Pár a PokerStarsnál elsősorban az online póker számít az elsődleges terméknek, a webhely otthont ad egy színvonalas online kaszinónak is, ahol a többi között neves fejlesztők (pl. Microgaming) nyerőgépeivel, RNG-s asztali és kártyajátékokkal játszhatsz. És, ha kedved szottyan hozzá, akkor még az élő osztós játékokkal is próbára teheted a szerencséd a Live Casino szekcióban.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open