SkyBet – Online fogadóiroda fantasztikus sportfogadás ajánlatokkal

Az angliai (Leeds) székhelyű SkyBet bukméker a 2002-es alapítását követően ...
rövid időn belül meghatározó szereplője lett a szigetország online sportfogadás piacának. A bukméker nem csak Nagy-Britanniában, hanem egyéb régiókban is nyújt szolgáltatásokat. A SkyBet sportfogadás ajánlatai kifejezetten jók (főként az alacsony margin miatt), és a sportág, illetve piackínálata is a jobbak közé tartozik. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit kínálhat számodra a brit bukmékeriroda, illetve, hogy megéri-e neked ennél az operátornál számlát nyitni, akkor tarts velünk, és olvass tovább. Ugyanis cikkünkből minden fontos infót megtudhatsz a SkyBet nyújtotta sportfogadási lehetőségek kapcsán.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
11.0 /5
SkyBet
Nem verifikált
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Labdarúgás
  • Lóverseny
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  yes
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2002
 • Díjak:
  -
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
  • android
  • ios
 • VIP Klub:
  no
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  yes
 • Nyelvek:
  English
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Gigantikus mértékű fogadási piac kínálat temérdek élő fogadási lehetőséggel & Live stream
 • Relatíve alacsony margin, kedvező in-play szorzók

Hátrányok:

 • A bukméker cég egyelőre nem fogad magyarországi ügyfeleket

*Feltételek érvényesek!

SkyBet sportfogadás bukméker licencek & egyéb tanúsítványok

A SkyBet két szabályozó szerv (hatóság) működési engedélyét is magáénak mondhatja. Az online bukmékeriroda az Egyesült Királyságban és Írországban a UK Gambling Commission (licenc: 38718) által kiadott licenc birtokában végzi a tevékenységét. Az egyéb országok / régiók esetében pedig az Alderney Gambling Control Commission (AGCC) által kibocsátott licence a mérvadó. Mindkét szabályozó szerv esetében kijelenthető, hogy csakis olyan cégeknek adnak ki működési engedélyt, amelyek minden téren megfelelnek a manapság elvárt követelmények. Ezért a 2 működési engedélyt alapul véve kijelenthető, hogy a SkyBet sportfogadás szolgáltató a megbízható bukmékerek közé sorolandó.

Alderney Gambling Control Commission logo
UK Gambling Commission logo
IBAS logo
ESSA logo
GamCare logo
GAMSTOP logo

A meglévő működési engedélyei mellett a Sky Bet-nek egyéb tanúsítványai is vannak: IBAS, illetve ESSA. Ebből az a következtetés is leszűrhető, hogy a bukmékert külsős független szervezetek is ellenőrzik. Az online sportfogadás szolgáltató kiveszi a részét a szerencsejáték-függőség elleni harcból is, ami abból is látszik, hogy a webhely lábléc részén olyan organizációk logói is megtalálhatók, mint például a GamCare, a GAMSTOP, a Gambling Therapy, a BeGambleAware, illetve a When The Fun Stops, Stop.

SkyBet magyar régióból történő elérhetőség

A SkyBet alternatív link nélkül is elérhető Magyarországból. Viszont a SkyBet magyar IP-címről nem engedélyezi a regisztrációt, azaz a magyarországi ügyfeleket nem fogad az angliai székhelyű bukméker. Ellenben azok a honfitársaink, akik például Nagy Britanniában vagy Írországban élnek, gond nélkül tudnak felhasználói fiókot (számlát) nyitni a SkyBet sportfogadás szolgáltatónál. És értelemszerűen a számlanyitáshoz nem szükséges számukra SkyBet alternatív link, tükör oldal, vagy egyéb „kerülőutas” megoldás használata.

Akik esetleg azon törik most a fejüket, hogy egy angliai IP-címet használva regisztrálnak fals adatokat megadva a bukinál, jobb, ha letesznek erről a szándékukról. Ugyanis a számlanyitást követően egy idő után az operátornál igazolni kell a lakcímet is, amit ugyebár eléggé nehéz úgy összehozni, ha az ember nem Nagy-Britanniában, hanem mondjuk Magyarországon él.
SkyBet regisztráció – Felhasználó fiók nyitásának menete

Mint azt már fentebb is említettük a SkyBet magyar régióból ugyan nem fogad ügyfeleket, de mindazok, akik például brit honban élnek gond nélkül tudnak felhasználói fiókot (számlát) nyitni a SkyBet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató webhelyén. Az viszont tény, hogy a SkyBet regisztráció elvégzéséhez (és a weboldal használatához) mindenképp szükséges némi angol nyelvismeret. Ugyanis nem rendelkezik a SkyBet magyar nyelvű felhasználói felülettel. Most, hogy ezt is letisztáztuk, lássuk a SkyBet regisztráció fő lépéseit!

 1. Az internetes bukmékeriroda webhelyének címlapján kattints rá a „Join” hivatkozásra (jobb oldalt felül található);
 2. Ekkor betöltődik a több oldalas SkyBet regisztráció űrlapja, amin minden kötelező mezőt ki kell töltened az operátor által kért adatok, személyes információk megadásával;
 3. Ha minden adatot megadtál (név, lakcím, születési dátum, e-mail-cím, stb.), és elfogadtad a Felhasználási Feltételeket is, akkor a regisztrációnál megadott jelszóval (pin-kóddal) tudsz majd belépni a Sky Betes felhasználói fiókodba.

A SkyBet regisztráció után érdemes mielőbb megejtened a számla verifikációt is, mivel ellenkező esetben egyáltalán nem fogsz tudni nyeremény kifizetéseket indítani / kezdeményezni a felhasználói fiókodban. A verifikációt úgy tudhatod le a legegyszerűbben, ha egyik fényképes igazolványod (pl. gépjármű vezetői engedély, személyi igazolvány, útlevél) mindkét oldaláról készítesz egy-egy fotót, és a képeket feltöltöd a rendszerbe (vagy elküldöd e-mailben erre a címre: [email protected]). Itt fontosnak tarjuk megjegyezni, hogy a SkyBet magyar személyit / jogosítványt / útlevelet is elfogad. A lakcímedet pedig oly módon tudod igazolni, hogy beküldesz egy bankszámlakivonat fényképet (fontos, hogy a neved és a lakcímed jól olvasható legyen rajta, és az is, hogy az adott dokumentum ne legyen 1-2 hetesnél régebbi).
SkyBet kifizetés & befizetés módok

A SkyBet alternatív link nélkül is elérhető webhelyén, mobil weboldalán, illetve a bukméker mobilos applikációi révén is intézheted a sportfogadással kapcsolatos pénzügyeidet. Ehhez az angliai buki egy teljesen biztonságos rendszert, és jó néhány fizetési megoldást is kínál. A „klasszikus” bankolást preferálók használhatják a bankszámlájukat, vagy például szinte bármilyen bank- és hitelkártyát az egyenlegük feltöltéséhez (elfogadott típusok: Visa, Mastercard, Maestro). Akik pedig szívesebben használnak e-pénztárcát (digital wallet), több opció közül is választhatnak: PayPal, valamint Solo, Skrill és NETELLER. A bukmékernél a mobil fizetés kedvelőire is gondoltak, aminek ékes példája, hogy a fizetési módok között már jó ideje megtalálható az Apple Pay.

VISA logo
Mastercard logo
PayPal logo
Skrill logo
NETELLER logo

De vegyük azért át sorjában a bankolással kapcsolatos egyéb tudnivalókat is. Amennyiben a SkyBet belépés / regisztráció mellett döntesz, és számlát nyitsz a brit bukinál, nem árt tudnod, hogy 1-2$-os „mikro befizetéseket” a cég nem fogad el. És legalább 5 £-nak megfelelő értékűnek kell lennie egy adott tranzakciónak ahhoz, hogy a rendszeren keresztül pénzt tudj elhelyezni a belső egyenlegeden (PayPal esetében ráadásul az egy befizetéssel feltölthető összeg minimuma 10 angol fontban van jelenleg megadva).

A kifizetések estében az 5 font duplájával, azaz 10 £-al kell számolnod, mivel ennél kisebb összegnek a kiutalását a rendszer nemes egyszerűséggel elutasítja. A pénzügyi tranzakciók végrehajtása okán a SkyBet sportfogadás bukméker nem számít fel jutalékot / tranzakciós díjat az ügyfeleinek. Ugyanakkor a kifizetések esetében kissé bosszantó, hogy még abban az esetben is igen gyakran akár 5 munkanapot is igénybe vesz az ember pénzének a megérkezése, ha e-pénztára kéri a pénzét.
SkyBet webszájt – Idejétmúlt, őskori dizájn

A SkyBet sportfogadás bukméker webhelyén szinte művészet megtalálni bármit is. Mivel a weboldal felépítése olyannyira el van baltázva, amennyire az csak lehetséges. A menürendszer felépítése is eléggé „érdekesre” sikeredett, ami miatt gyakorlatilag „térkép” kell ahhoz, hogy például rátalálja bármilyen releváns információra a „Help” szekcióban, vagy, hogy nagy nehézségek árán meg tudd nyitni az online chatet.

A SkyBet weboldala nagyon jó és könnyen átlátható

A hab a tortán, hogy a SkyBet magyar, illetve egyéb idegen nyelveken sem igazán érhető el (a németen kívül más nyelvi támogatást nem találtunk), így aki nem tud legalább alapszinten angolul, az szó szerint meg van lőve már akkor is, ha egy sima 1-es kötéses fogadást szeretne megtenni ebben a kaotikus desktopos sportfogadás rendszerben. A dolog pikantériája viszont az, hogy a SkyBet mobil webhelye lényegesen letisztultabb, áttekinthetőbb dizájnnal bír, és a funkcionalitás terén is kenterbe veri az asztali gépes verziót.
SkyBet bónusz új ügyfeleknek & promóciók

A SkyBet bónusz és promóciós ajánlatai közül leginkább az új ügyfelek számára biztosított welcome offer-t érdemes kiemelni. A Sky Bet más bukmékerekkel ellentétben nem bónuszpénzt, hanem ingyenes fogadásokat kínál az új tagjainak. Természetesen ez a SkyBet bónusz csupán opcionális, azaz nem kell a regisztrációt követően kötelezően igénybe venni. No, de lássuk akkor, hogy jelen esetben miről is van szó!

Miután regisztráltál és némi cash-t is töltöttél az egyenlegedre, meg kell tenned egy single-bet fogadást 5 angol font értékben. Ennél a fogadásodnál – aminek kapcsán fontos megjegyezni, hogy mindenképp a legelső fogadásodnak kell lennie – a megengedett minimális odds (szorzó) 1/1 – azaz 2.00. Abban az esetben, ha kisebb összegben, vagy alacsonyabb szorzóval teszed meg az első fogadásod, akkor automatikusan kizárásra kerülsz az új ügyfeleknek szóló promócióból.

A fogadásod lezárultát követően – a kimenetelétől függetlenül – a bukméker adni fog 2 db Free Bet tokent, amelyek 10-10 angol font értékűek, és gyakorlatilag szabadon felhasználhatók a sportfogadás terméken. Végezetül még annyit, hogy a regisztrációtól számított 30 napod van ennek a promóciónak a kihasználásra, és abban az esetben, ha az első befizetésed Skrill vagy NETELLER révén hajtottad végre, akkor sajna nem kaphatsz új ügyfeleknek szánt Sky Betes bónuszt.
Sky Bet fogadási piacok és opciók garmada

A fogadási piacokat illetőleg túl sok kritika nem érheti a SkyBet sportfogadás szolgáltató „házának elejét”. Ugyanis a rendszerben az összes fogadási piac a rendelkezésünkre áll. Ennek köszönhetően temérdek statisztikai, pontos eredmény, részeredmény piacon, valamint hendikepes és ázsiai piacokon fogadhatunk a Sky Bet-nél a brit szigeteken legnépszerűbb csapatsportokra (pl. rögbi, krikett).

De természetesen számos speciális piac is a rendelkezésünkre áll az olyan sportok esetében, mint például a labdarúgás (szögletek száma, sárga lapok száma, lesz-e kiállítás, melyik csapat szerezi az első gólt stb.). A fogadási opciók piaconként változók, de a legnépszerűbb piacoknál megesik, hogy több, mint száz fogadási lehetőség közül lehet választani (pl. hosszú távú fogadások esetén).
SkyBet sportágkínálat – Kissé egysíkú, de láttunk már harmatosabbat

A Leeds városában található székhelyű bukmékernél kínosan ügyeltek arra, hogy az összes olyan sport helyet kapjon a felhozatalban, ami népszerűnek számít a brit szigeteken: Gibraltártól-Angliáig. Ebből adódóan a labdarúgás mellett – ami a bukmékernél a fő sportágnak számít – olyan sportokkal találkozhatsz a webszájton, mint például a lóverseny, az agárverseny, a tenisz, a rögbi, és a krikett.

 • Kosárlabda

De természetesen ez azért nem minden, mivel a kínálatban számos e-sport, virtuális sportok, többféle küzdősport (UFC MMA, ökölvívás), technikai sportok (rally, Forma 1), valamint téli sportágak (óriás műlesiklás, sífutás), országúti kerékpározás, darts, és egyebek mellett még sakk is található. Ugyanakkor az „egzotikusabb” sportok, mint a badminton, a kabaddi, vagy a pesäpallo egyelőre még nem kerültek fel az online sportfogadás szolgáltató „étlapjára”.
SkyBet sportfogadás online menete & egyéb infók

A Sky Bet-nél a fogadószelvény faék egyszerűségű, így, ha a webdizájnnal mellé is lőttek, a webszájt ezen funkciója meglepően jól használható. Ha fogadást akarsz kötni (például egy focimeccsre), akkor annyi pusztán a dolgod, hogy a fogadási ajánlaton vagy a sportág menün keresztül kiválasztod az adott meccset, és piacot, és rákattintasz a megfogadni kívánt kimenetelre (pl. Académico de Viseu, gólok száma piac, 1-0 kimenetel).

A választásod azon nyomban rajta lesz a jobb sarokban lévő online fogadó szelvényen, ami természetesen kombi / gyűjtő, és néhány system betes fogadás megtételére is alkalmas. A Sky Bet-nek a fogadószelvényébe a cash out funkció is be van építve, így ha nem neked áll a zászló, akkor ki tudsz szállni a sanszosan vesztes fogadásból. De persze ennek az ellenkezőjére is használhatod a SkyBet sportfogadás bukméker nyújtotta cash out opciót: bármikor bebiztosíthatod – ha megfelelőek a körülmények, azaz nyerésre állsz – a lehetséges össznyereményednek egy adott hányadát.
Sky Bet élő fogadás és Live Stream szolgáltatás

A brit bukmékernél természetesen az élő fogadás is biztosított, aminek a saját szekcióját a desktopos és a mobil webhelyen az „In-Play” menüpontra kattintva tudsz elővarázsolni. Az élőben is megtehető sportesemények száma terén a Sky Bet – ahogy a mondás tartja – ott van a szeren, és olyan hatalmas sokszor a felhozatal az éppen folyó meccsekből, hogy embert próbáló feladat kiválasztani a megtenni kívántakat – a bőség zavara miatt. Az élő fogadásokhoz a bukmékernél a Live Streaming funkció is elérhető, bár tény, hogy mind a minőség, mind a kínálat terén azért még van hova fejlődnie a cégnek.
Sky Bet mobile megoldások – Webszájt és appok

Mint az már fentebb is szóvá tettük, a SkyBet sportfogadás bukméker mobil weboldala egy fokkal jobban sikerült produktum, mint a sok sebből vérző desktopos webszájt. A mobilbarát oldalon ráadásul még az olyan funkciók is korrektül működnek, mint például a cash out, vagy az élő sportesemény közvetítés, és a bankolás mellett a cég egyéb termékei is használhatók vele. A Sky Bet mobil applikációkat is nyújt az ügyfeleinek: Android, illetve iOS operációs rendszerű mobilkészülékekhez (okostelefonok, táblagépek, okos órák). Az alkalmazások csak közepes erőforrás igényűek, kellően gyors működés jellemzi őket, és az igazat megvallva jóval kevesebb helyet foglalnak el az adott mobilkészüléken, mint egy mai mobiljáték.
Mire számíthatunk a Sky Bet-nél biztonság terén?

A Sky Bet-nél 128 biten alapuló SSL titkosítási eljárást alkalmaznak a pénzügyi műveletek, valamint az egyéb ügyfél / kliens – szerver kommunikációs folyamatok során (a bukméker cégnek ComodoCA SSL tanúsítványa is van). Az online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató vállalat annak tekintetében pedig garanciát nyújt, hogy az ügyfelektől származó adatokat 3.-ik félnek nem adja ki, és gondoskodik a megfelelő biztonsági szinten megvalósuló tárolásukról.
SkyBet ügyfélszolgálattal kapcsolatos tudnivalók

A cégnek az ügyfélszolgálatról kizárólag csak jókat tudunk mondani. Ugyanis egyrészt többféle módon is kapcsolatba lehet velük lépni (telefonszám: +44 (0) 113 8876449; online chat, e-mail: [email protected]; a Facebook oldaluk). Másrészt pedig nincs olyan keresztkérdés, amire ne tudnának aránylag rövid időn belül válaszolni (ez még abban az esetben is így van, ha az ember az e-mailes levelezgetés mellett dönt). A webhelyen ráadásul egy külön „Help” szekció is található, ami aránylag sok alapkérdésre szolgál teljesen releváns válasszal.
Konklúzió

A SkyBet sportfogadás szolgáltató mellet szól, hogy napi szinten rengeteg sporteseményre lehet mind pre-match, mind in-play módon fogadni a különböző platformjain. Az is mindenképp pozitívum, hogy az élő fogadáshoz élő sportesemény közvetítés is elérhető, és a cash out funkció is biztosított a buki ügyfelei számára. Az alacsony margin, és a különböző sportfogadás promóciók, akciós ajánlatok terén sem muzsikál rosszul a Sky Bet, viszont amellett nem mehetünk el szótlanul, hogy a SkyBet magyar ügyfeleket nem fogad hazánk területéről.
GYIK

 • 💰Több üdvözlő ajánlat is van a sportfogadás termékhez?

 • Amennyire mi tudjuk jelenleg csak a Free Bet üdvözlő ajánlat áll az új ügyfelek rendelkezésére a cég sportfogadás termékéhez.

 • 🎧Egész nap elérhető az ügyfélszolgálat Nagy-Britannián kívül is?

 • Tudtunkkal igen, de ez nem jelenti természetesen azt, hogy az össze elérhetőségen kapcsolatba tudsz lépni a cég munkatársaival pl. egy hajnali időpontba.

 • Vannak önkorlátozó eszközök is az operátornál?

 • Természetesen igen. És bármikor beállíthatsz különböző limiteket (max befizetés, veszteség, játékra szánt idő, stb.), amennyiben úgy látod jónak.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open