Unibet Magyar – Iratkozzon fel a nagyszerű ajánlatokra 2023-ben

A Unibet a Unibet Group Rt listázott vállalathoz tartozik....
Bárki, aki fogadni szeretne ennek a bukmékernek a növekvő vagy csökkenő menetére, megteheti a stockholmi NASDAQ OMX-Börzén. Ez a bukméker 1997 óta van a piacon és állítása szerint 5,7 millió felhasználóval rendelkezik több mint 150 országban. A Unibet egy máltai licensszel rendelkezik a fogadási üzletére vonatkozólag. A bukméker évek óta nagyon elköteIezett a Felelősségteljes szerencsejáték felé. Továbbá a vállalat tagja a Remote Gambling Association-nek (RGA) és a European Gaming and Betting Association-nek (EGBA). Mivel rengeteg pozitív Unibet tapasztalat van dokumentálva az interneten, épp ideje függetlenül értékelni a Unibet bukmékert, hogy professzionális módon ellenőrizzük a képességeiket. Végül minden leendő ügyfél tudni szeretné regisztrálás előtt, hogy megéri-e ügyfél fiókot létrehoznia a Unibetnél és továbbá választ szeretne az ominózis kérdésre: A Unibet egy átverés.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
4.04.0/5
Unibet
Bónusz: 20.000 Ft + 60 IP
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Tenisz
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  yes
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  1997
 • Díjak:
  10+
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
  • android
  • ios
 • VIP Klub:
  no
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  yes
 • Nyelvek:
  Magyar
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Megbízható bukméker, hatalmas fogadási piac választék, kiváló mobil appok, élő közvetítés
 • Profi magyar nyelvi támogatás, minőségi ügyfélszolgálat

Hátrányok:

 • Néhány sport és piac esetén kissé magas marign

*Feltételek érvényesek! 18+;

Működési engedély és egyéb tanusítványok

Akiben bármiféle kétség merülne fel afelől, hogy az Unibet egy legális keretek között működő sportfogadás szolgáltató-e, annak elég egy pillantást vetnie az operátor weboldalán index oldalára. A webhelyet a Máltán bejegyzett Trannel International Ltd. üzemelteti, amelynek székhelye a következő címen található: Level 6 – The Centre, TignePoint – Sliema, TPO 0001 – Malta.

Az operátor az MGA által kiadott hivatalos működési engedéllyel bír: MGA/B2C/106/2000 (érvényesség: 2028.07.17-ig). A weboldal láblécén megtalálható az EGBA, az IBIA, az RGA, a Gambling Theraphy, a GameCare, és az eCOGRA logója is. Mindezek az bizonyítják, hogy az Unibet amellett, hogy aláveti magát független ellenőrző szerepet betöltő organizációk revízióinak, komolyan veszi a felelősségteljes játékszervezést is.

EGBA logo
IBIA logo
Gambling Therapy logo
GamCare logo
eCOGRA logoUnibet jellemzők

🎁 Üdvözlő bónusz 20.000 Ft
📱 Mobil alkalmazás iOS és Android
🔴 Élő fogadások Igen
📺 Élő közvetítés IgenSzükségünk van Unibet alternatív linkre a bejelentkezéshez?

A legjobb sportfogadás oldalak kapcsán is igen gyakran felbukkan az a kérdés, hogy problémás-e, avagy sem az elérésük hazánkból. Ennek az az oka, hogy jó néhány online sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató webhelyének a default URL-je Magyarországban blokkolva van. De vajon mi a helyzet az Unibet sportfogadás oldala kapcsán? Fogad az operátor új magyar ügyfeleket? Ha igen, akkor szükséges Unibet alternatív link, vagy Unibet alternatív cím a webszájt hazánkból történő eléréséhez? Vegyük át ezeket a felhasználói szempontból módfelett fontos kérdéseket!

Az Unibet belépés hazánkból

Az Unibet belépés hazánkban esetébe ezen cikk megírásakor nem okoz semmiféle gondod, vagy „kényelmetlenséget”. Ez magyarán szólva azt jelenti, hogy az operátor webszájtáját – függetlenül attól, hogy a desktopos vagy a mobilos platformot választjuk – Unibet alternatív link használata nélkül is megoldható.

Azaz nem kell Unibet alternatív cím (tükör oldal) ahhoz, hogy megnyisd a fogadóiroda honlapján. És természetesen ahhoz sincs szükség Unibet alternatív link alkalmazására, hogy elvégezd a számlanyitást (Unibet regisztráció), illetve, hogy használhasd a webszájt funkcióit, az igazi pénzes sportfogadást is beleértve. Értelemszerűen a fentiek az Unibet által kínált egyéb termékekre (kaszinó, bingó, póker), és szolgáltatásokra is vonatkoznak.
Unibet regisztráció – Számlanyitás az operátornál

Az Unibet regisztráció roppantul egyszerű, és mindössze néhány percet rabol el az ember életéből. Viszont érdemes a desktopos platformon (PC-vel, vagy laptoppal) elvégezni, mivel így sokkal kényelmesebb, mint minden szükséges infót bepötyögni pl. egy 6 colos okostelefon képernyőjén az Unibet mobil weboldalát használva. Vegyük át sorjában az Unibet regisztráció lépéseit:

 1. A főoldalon kattints rá a „Regisztráció” gombra (jobb felső sarok);
 2. Az Unibet regisztráció űrlapjának első oldalán válaszd ki, hogy akarsz-e bónuszt igénybe venni, illetve, hogy milyen típusút (pl. 20 ezer Ft Sportfogadás Üdvözlő Bónusz). Ezen az oldalon van lehetőséged az Unibet promóciós kód beírására is.
 3. Add meg a vezeték- és a keresztneved, az e-mail címed, a születésed időpontját, valamint jelöld be a nemed (férfi vagy nő opció);
 4. Az Unibet regisztráció második „fordulójában” a következő személyes adatokat kell megadnod: lakcím (ország kiválasztásával együtt), telefonszám, a számla pénzneme (pl. HUF, EUR stb.), biztonsági kérdés és válasz;
 5. A harmadik oldalon meg kell erősítened, hogy fel akarod-e használni a korábban kiválasztott bónuszt (a felhasználás feltételei elfogadásával), de emellett be kell jelölnöd az Adatvédelmi Irányelvek elfogadását, azt, hogy nagykorú vagy, és az ÁSZF-t is.
 6. Kattints a „Regisztráció” gombra. Ezután telefonon vagy e-mailben tudod megerősíti a regisztrációs szándékodat.

Az Unibet regisztráció után nem sokkal azután, hogy beléptél a weboldalra, meg fog jelenni egy üzenet a képernyő tetején, amiben az operátor megkér rá, hogy mielőbb azonosítsd a fiókod (számlád). Ha rákattintasz az azonosítási linkre, akkor a rendszer átirányít a verifikációs oldalra, ahol egy személyazonosságot igazoló okirat (jogosítvány, útlevél, személyi igazolvány) mindkét oldalának fényképét feltöltve tudod igazolni a személyazonosságod.

A személyazonosság mellett a lakcímed is igazolnod kell a fenti módon (erre a következő dokumentumok a legmegfelelőbbek: lakcímkártya, közüzemi számlák, bankszámlakivonatok, vezetékes telefon- TV-számla stb.
UniBet sportfogadás portfólió: Néhány sport dominálja az ajánlatokat

Habár az Unibetnél több mint 30 sport közül lehet választani, csupán néhány sport rendelkezik terjedelmes portfólióval. A labdarúgás portfólió egyedül több ajánlattal rendelkezik, mint az összes egyéb sport összesen. Továbbá számos ajánlatot találhatsz jéghokira, krikettre, kosárlabdára, baseballra és teniszre. A portfólió még elég jó ügető versenyek, amerikai futball és rögbi esetén is. Ettől eltekintve a fogadási terjedelem elég egyszerű.

A Unibet játék közbeni fogadásainak értékelése jó volt. Általában naponta több mint 100 játék közbeni fogadás volt felajánlva. A labdarúgás emellett a legfontosabb élő fogadási verseny, de egyéb sportok is rendszeresen megjelennek a játék közbeni szekcióban. A Unibet értékelését javítják a vonzó esélyek, így harmonikus képet mutat összességében, néhány kiemelkedő dolog mellett néhány hibát is.

Aktuális fogadási piackínálat

A fogadási piackínálat a legjobb sportfogadó oldalak esetében kifejezetten bőséges, és ez az Unibet sportfogadás és szerencsejáték szolgáltató kapcsán is elmondható. Sportágtól függően igen sok hendikepes / ázsiai hendikepes piac közül lehet választani (főként a leginkább populáris csapatsport mérkőzéseinél). De emellett többféle alatta / felette és pontos végeredmény piac, valamint hosszú fogadásokhoz elérhető piac jellemzi a buki felhozatalát. Az élő fogadásokhoz nyújtott fogadási piackínálatra sem panaszunk. A top csapatsport ligák kiemelt sporteseményeihez igen sok a megtehető fogadási opció (piactól függően akár több tucatnyi is lehet – pl. focimeccs esetén melyik játékos szerzi az első gólt).
A fogadás menete és sajátosságai az Unibetnél

A legjobb sportfogadó oldalak egyik jellemzője – amelyek közé az Unibet is besorolható –, hogy nagyon egyszerű sporteseményekre fogadni rajtuk a felhasználóbarát kialakítású fogadószelvénynek és a jól áttekinthető fogadási kínálatnak köszönhetően. Ha az Unibetnél például egy pre-match fogadást kívánsz megkötni akkor mindössze ennyi a dolgod:

 1. A főoldalon rákattintasz a „Sport” menüpontra felő főmenüben, és kiválasztod a sportágat (pl. az asztaliteniszt);
 2. Ekkor a rendszer betölti az összes olyan meccset, amire pre-match módon tudsz fogadni.
 3. A mérkőzés nevére kattintva megjelennek az operátor által felkínált piacok, és a megfogadható opciók a hozzájuk tartozó szorzókkal (odds) együtt;
 4. A választásod egyből felkerült az Unibetes fogadószelvényedre az összes információval egyetemben: pl. szorzó, elérhető-e a cash out funkció hozzá (ezt a zöld színű „cash out gomb” jelenléte jelzi).
 5. Ha minden stimmel, akkor a tét bepötyögése után (pl. 1000 Ft), pusztán annyi a dolgod, hogy a „Fogadás” gombra klikkelve „beélesíted” a szelvényt – azaz játékba küldöd.

Az online bukméker irodánál többféle fogadási típus közül tudsz választani: megfogadhatsz egyetlen sportesemény kimenetelt is (pl. melyik focicsapat nyer egy adott meccsen), de köthetsz gyűjtő / kötéses fogadásokat is egy szelvényen több sportesemény kimenetlét megtippelve, valamint az úgynevezett „system fogadások” is a rendelkezésedre állnak, amelyik egyedi sajátossága, hogy több szelvénnyel játszva fogadsz meg több kimenetelt, de még akkor is profitos lehetsz, ha egy (vagy több) nem jön be közülük.

Az Unibet a cash out lehetőségét (mérkőzés vége előtti nyeremény / pénzkivételt) is biztosítja az ügyfeleinek. A cash out révén kivehető összeget számos tényező befolyásolja (pl. a megfogadott sportesemény aktuális állása, a feltett tét nagysága stb.).
A platform használhatósága: Számos aggodalom rontja az összképet

Az Unibet weboldala meglepően lassú. Már a kezdőoldal megnyitása is néhány másodpercbe telik. A dizájn maga nem valami meggyőző, mivel a fehér alapon levő zöld szöveg kissé fárasztó a szemeknek. Ez főképp igaz, amikor a betűtípusok elég apróak és nehezen lehet őket felnagyítani a böngészőben. Ez elég szomorú az összképet nézve, mivel összességében a weboldal értékelése egész jó.

Unibet magyarországi honlap

Az Unibet használhatóságára vonatkozó értékelést picit javítja az a tény, hogy a fogadások megjelenítése a középső területen egyértelműen jobb, mint mintha az áttekintés szekcióban lenne megjelenítve. A fogadások kiválasztása relatíve bonyolult. Ahelyett, hogy a kívánt fogadásra kellene kattintani, először ki kell választani az értéket, majd újra még egyet kattintani kell. Más bukmékerek jobb megoldásokat találtak.

Unibet értékelés és erősségei

 • Sportfogadás kezdő bónusz új ügyfeleknek – vesztes első fogadás esetén a feltett tétösszeg visszatérítés akár 20 000 Ft-ig.
 • Jövedelmező esélyek
 • Élő chat és telefonvonal számos nyelvenUnibet bónusz: akár 20 000 HUF kockázatmentes fogadás

Ez a sportfogadás bónusz ajánlat csak az új ügyfelek számára érhető el. Annyi a lényege, hogy az operátor az első fogadásodra feltett tét egészét visszafizeti neked 20 ezer Ft-ig abban az esetben, ha az adott fogadásod vesztes. Ehhez a regisztrációnál be kell jelölnöd a Unibet Sportfogadás Bónusz opciót, és mielőtt megtennéd a legelső téted a felhasználói fiókodban a „Bónuszaim” menüpont alatt aktiválnod is kell ezt az ajánlatot.

Az ajánlat abban az esetben érvényes, ha legalább 1.40-es szorzóval teszel meg egy pre-match vagy élő fogadást a számládon található egyenlegből. (a minimális összeg 3000 Ft). Fontos tudnod, hogy a system fogadásokra nem érvényes a kockázatmentes max. 20 ezer Ft-os pénz-visszatérítési akció.
Unibet fizetési lehetőségek – Hogyan működik a be-, és kifizetés

Valószínűleg sok ügyfél el tud boldogulni az elérhető fizetési alternatívákkal. Továbbá a banki átutalás opció is jó, mivel gyors fizetési módszer olyan ügyfelek részére, akik nem szeretnének bankkártyával fizetni.

 • VISA
 • MasterCard
 • NETELLER
 • SOFORT Überweisung (átutalás)
 • Paysafecard
 • Skrill
 • Ukash
 • Banki átutalás

Az értékelés egyik kevésbé kellemes oldala az, hogy tudjuk, hogy néhány fizetési módszer pénzdíjas. Emiatt néhányan úgy vélhetik, hogy a Unibet egy átverés, azonban ez nem igaz, mivel rengeteg ingyenes letéti és pénzkivételi lehetőség van. Tehát egy eszes ügyfél sosem fizet semmiféle díjat sem.
Élő fogadás & Élő közvetítés funkció

Unibet élő sportfogadás és közvetítés

Az Unibet a legjobb sportfogadás oldalak mindegyikéhez hasonlóan az élő fogadás lehetőségét is biztosítja a regisztrált ügyfeleinek. Az élő fogadás esetében számos, éppen zajló sporteseményre tudsz különböző piacokon, többféle opció keretében fogadni. Az élő fogadások száma napi szinten kimagaslónak mondható, így függetlenül attól, hogy hétköznap vagy hétvégén szeretnél élni a live betting / in-play betting lehetőségével, minden bőven akad megfelelő mennyiség meccs az aktuális napi felhozatalban.

Az Unibetnél – ha egy pillantés vetsz a fogadási ajánlatra – észre fogod venni, hogy egy zöld színű TV-szerű „lejátszás” ikon is megtalálható számos sporteseményél (pl. még jó pár asztalitenisz meccsnél is). Ez az ikon azt jelenti, hogy az adott sporteseményhez a Live Stream is biztosított.
Az Unibet mobil platformjának jellemzői

Az Unibet a legjobb sportfogadási oldalak egyikeként kiemelt figyelmet fordít a mobil platformra is, szem előtt tartva azt a tény, hogy mostanság már egyre többen használnak mobilkészülékeket – egyebek mellett – sportfogadáshoz is. Az operátor sportfogadás termékéhez kétféle app érhető el. Az Unibet mobil Androidos .apk fájlt a fogadóiroda webhelyéről tudod beszerezni, az „almás” változatot az Apple Store-ból. Mindkét applikáció révén gyerekjáték a sportfogadás, mivel a dizájnjuk tökéletesen megfelel a mai kor igényeinek.

Az appok használatához. természetesen a desktopos felületen nyitott fiókod belépési azonosítói kellenek csak (felhasználói név jelszó). Ami negatívumként felróható az Unibet mobil appok esetében az az a tény, hogy az operátor nem kínál mobil-specifikus bónuszt / bónuszokat.
Mit tesz a operátor a biztonság garantálása érdekében?

Az Unibet webhelyét / mobil oldalát vagy alkalmazását használva nem kell attól tartanod, hogy a személyes információid, adataid, vagy esetleg az egyenlegedre befizetett pénzed veszélybe kerül. Ugyanis az operátor rendszerén keresztül történő online kommunikációt SSL-titkosítási technológia védi (128-bites).

De emellett azt is fontos, megjegyezni, hogy az operátor rendkívül szigorú adatkezelési és adatvédelmi protokollt követ. Ennek köszönhetően csak a cégnél dolgozó alkalmazottak egy igen szűk köre férhet hozzá – és csakis bizonyos esetekben – a felhasználók által rendelkezésre bocsájtott személyes adatokhoz, illetve információkhoz.
Unibet ügyfélszolgálat: Jó, de nem tökéletes

Az Unibet angol nyelvű ügyfélszolgálata reggel 10-től este 10-ig érhető el, egész héten telefonon keresztül. Ez azt jelenti, hogy csak az emailes és az élő chat szolgáltatás érhető el egész nap. A Unibet értékelés azonban azt mutatja, hogy az emailekre csupán egy nappal később érkeztek válaszok. Az élő chat nagyon jól működik. Az értékelés időszaka alatt szerzett információ hibátlan volt.

A telefonos ügyfélszolgálat díjmentes a magyarországi ügyfelek részére, azonban a külföldi ügyfelek csupán egy nemzetközi számon tudják elérni. Emiatt érdemes ellenőrizni a hívás díjköltségét hívás előtt, ha Magyarországon kívül élsz. Az ügyfélszolgálat segítési minősége nagyon jó telefonon, még ha az adott információ gyakran rövid és kevés. Fontos részleteket csak további kérdések feltevésével tudunk meg. Jobb lenne, ha a személyzet nagyobb érdeklődést mutatna a beszélgetés iránt, így az ügyfelek jobb információkat kaphatnának előzetes tudás nélkül és senki sem gyanakodni átverésre.
Összegzés: Jó ajánlat, de a weboldal fejlesztésre szorul

A Unibet egész jó értékelést kap a legtöbb kategóriában. A platform használhatóságában nagy hiányosságok vannak, amelyeket ki kellene javítani. Az ügyfélszolgálat átlagon felüli. A sportfogadási portfólió elég vonzó, főleg, hogy az esélyek is jó szinten vannak. Új ügyfelek részére van egy vonzó bónusz, habár a bónusz feltételei nem teljesen meggyőzőek.

Pozitív oldal az, hogy a Unibet egy komoly és megbízható vállalat, amelyet nem ért csalási vád. Azon ügyfelek részére, akiket nem zavar a weboldal dizájnja, a Unibet egy elfogadható bukméker, mely az egész jó esélyeknek hála néhány vonzó fogadással rendelkezik a portfóliójában. Tehát összességében az elég megosztó tapasztalatok miatt a Unibet bukméker értékelése nem végződhet kiemelkedő értékeléssel.
GYIK

 • 🔗Hogyan lehetséges az, hogy az Unibet alternatív link nélkül is elérhető?

 • Amikor a magyar állam úgy döntött, hogy korlátozza a más EU-s tagállamokban bejegyzett / működő sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatók hozzáférését a magyar piachoz, az Unibet nem hagyta magát. A cég jogorvoslatért folyamodott és az Európai Unió Bíróságához fordult a problémával. A bíróság az Unibetnek adott igazat. És valószínűleg emiatt lett feloldva az operátor webhelyének blokkolása.

 • 📝Ha számlát nyitok azzal csak a sportfogadás részleget tudom használni?

 • Ha az operátor webhelyének sportfogadás szekcióján (vagy egyéb szekcióján) keresztül nyitsz felhasználói fiókot (számlát), a cég minden egyes terméke szolgáltatása a rendelkezésedre fog állni. Azaz nem kell külön beregisztrálnod pl. a kaszinó szekcióba, ahhoz, hogy ott játszhass igazi pénzben. Egy felhasználói számlával mindegyik termék elérhető lesz a számodra.

 • 💻Gond lehet belőle, hogyha ugyanarról IP-címről több fiókot is nyitok?

 • Igen, ez problémát okozhat. Ezért, ha többen éltek egy háztartásban ugyanazon a lakcímen, ugyanazt az IP-címet használva, akkor érdemesebb az adott családtagodnak egy másik sportfogadás és szerencsejáték szolgáltatót választani az esetlegesen kellemetlenségek elkerülés érdekében.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open