Bet365 Magyarország – Áttekintés és belépés a játékosok számára

Ezt a Bet365 szóló véleménycikket néhány dolog tisztázásával kell kezdenem....
Először is, nagy rajongója vagyok az online fogadásnak. Közel két évtized óta foglalkozom ezzel az iparággal, és az egyik fő hajtóerő, amely üzletben tartott, az az online szerencsejáték világa iránti szeretetem, illetve az a vágyam volt, hogy azt mindenki számára jobbá tegyem. A másik dolog, amelyet be kell vallanom, hogy kifejezetten rákérdeztem a vállalatnál arra, hogy megírhatom-e ezt a véleményt. Most azt kérdezhetnéd, hogy miért is volt ez így? Nos, azért, mert bár a Bet 365 sokat hallottam, és vele kapcsolatban sok információt szereztem, korábban egy jó darabig nem próbáltam ki. Csatlakozz hát hozzám, miközben felidézem az oldalon régebben szerzett első élményeimet.
Mutass kevesebbet -
Mutass többet +
4.34.3 /5
Bet365
Bónusz: 15.000 Ft
 • Üdvözlő bónusz:
  yes
 • Top 3 sport:
  • Foci
  • Tenisz
  • Kosárlabda
 • Licenc:
 • Élő közvetítés:
  yes
 • Élő FOGADÁS:
  yes
 • Alapítás éve:
  2000
 • Díjak:
  5+
 • Platformok:
  • desktop
  • mobile
  • android
  • ios
 • VIP Klub:
  no
 • Kaszinó szekció:
  yes
 • Póker szekció:
  yes
 • Nyelvek:
  Magyar
 • Élő chat:
  yes
 • 24/7 ügyfélszolgálat:
  yes

Előnyök:

 • Az ágazat egyik legjobb, magyar nyelvű fogadási platformja, gigászi sportfogadás kínálat
 • Élő fogadás & közvetítés, díjnyertes mobil appok

Hátrányok:

 • A PayPal-os befizetés nem érhető el magyaroknak

*A bet365 fogadási krediteketad a feljogosító befizetése értékében (max. 15.000 Ft). A kredit tét nem része a nyereménynek. Feltételek, időhatárok és kivételek.

Habár a Bet365 magát a világ kedvenc online sportfogadási társaságaként írja le, az oldalon a sportfogadásnál jóval több dolog érhető el. Az alábbi lista tartalmazza a teljes kínálatot dióhéjban: Sportfogadás, lóverseny fogadás, e-sport fogadás, kaszinó, póker, bingó.

Személy szerint az oldalt elsősorban sportfogadásra és lóverseny fogadásra használom. Szerintem ezek az oldal legfőbb erősségei. Valamennyit foglalkoztam az e-sportokkal is és mondhatni, hogy rendszeresen játszom a kaszinóban elérhető játékokkal. Olykor a pókerszobába is betévedek, amint azt korábban is tettem. A bingó nem igazán az én műfajom, így azt kihagytam.

Az alábbi véleménycikkben a Bet365-nál szerzett szerencsejátékosi tapasztalataimről fogok mesélni. Ez segíteni fog neked annak eldöntésében, hogy te is szívesen használnád-e az oldalt. Megpróbálok minél több részletet belefoglalni mindennel kapcsolatban, amit lényegesnek érzek és véleményt is mondok arról, hogy az oldal mit csinál jól, és kevésbé jól.

Mielőtt viszont erre a részre lépnénk, alább olvashatsz egy útmutatót a csatlakozásról, amely hasznos lesz, ha magad is kipróbálnád az oldalt.

Én úgy vettem észre, hogy az online fogadóiroda weblapjának közvetlen elérése Magyarországról sajnos nem mindig oldható meg a hivatalos URL-en keresztül. Az esetek döntő többségében azt tapasztaltam, hogy csak valamilyen bet365 alternatív link használatával érhető el a főoldal és az egyéb tartalmak.

Bet365 alternativ link magyarország

Egy megfelelő bet365 alternatív link révén viszont bármiféle extra trükk bevetése (VPN, proxy stb.) nélkül hozzá tudtam férni a platformon található tartalmak egészéhez. És természetesen ily módon bármikor tudtam a kaszinó szekcióban játszani, valamint izgalmas fogadásokat kötni ennél a nagy múltú, tökéletesen megbízható online szerencsejáték szolgáltatónál.

A bet365 olyan alternatív link, amelyet a kormány szűr: bet365.com = 788-sb = 365bet = allsport365 = 365sport365 = sportgiochi365 = 121-365sb = bet 365 hungary = b et365 = alsport365 = 188-sb = bet-mart = 365 808 = 365sb = game 365 = bet 365 Magyarország

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy nem csupán a bukméker iroda nyitóoldala – és az aloldalak – érhetők hazánkból egy megfelelő bet 365 alternativ link segítségével, hanem az összes szekció is. És emellett a fogadási opciók, fogadási típusok mindegyike is tökéletesen működik a szolgáltató felhasználóbarát kialakítású webes felületén. Egyébként kíváncsiságból mobilon is leteszteltem a dolgot, és ott is ugyanaz az örömteli kép fogadott: a weboldal bármiféle „fagyás” nélkül, 1-2 másodperc alatt betöltődött.

Azaz a bet365 elérése egy „mezei” androidos (vagy iOS-es) mobil készülékről is teljesen problémamentes volt. Ennek köszönhetően pedig egy bet365 alternatív link segítségével, a kedvenc okostelefonommal is bármikor tudtam fogadásokat kötni, mérkőzés közvetítéseket nézni stb.

Azt gondolom mondanom sem kell, hogy a platform egészét jó alaposan leteszteltem annak érdekében, hogy megbizonyodhassak róla, hogy minden egyes menüpont (pl. bet365 bejelentkezés – bet365 belépés -, regisztráció stb.), almenü, valamint a funkciók (élő fogadás, élő közvetítés) hibátlanul működnek-e, ha egy bet365 alternatív linket használok erre a célra.

Szerencsére minden flottul ment, és azt vettem észre, hogy az oldal, a kiváló kialakításának köszönhetően ugyanazt a magas szintű felhasználói élményt nyújtja, mintha külföldről (pl. az Egyesült Királyságból, vagy Németországból) használnám. Egyébként ugyanezt tudom elmondani a bet365 android kompatibilis platformjáról is, amely a saját tapasztalataim alapján – és túlzás nélkül – az online szerencsejáték iparág, és azon belül az online sportfogadási legjobb mobilos fogadási felületei közé tartozik.
Bet365 regisztrációs folyamat: kövesse a következő lépéseket

A Bet365 regisztrációt itt ejtheted meg. Már sok idő eltelt a saját számlám megnyitása óta, de beszéltem egy közelmúltban csatlakozott barátommal, ő pedig elmondta nekem, hogy egy igen egyszerű folyamatról van szó. Meg kell adnod néhány személyes adatot, illetve ki kell választanod egy felhasználói nevet és egy jelszót.

bet365 regisztráció - 1. lépés

Továbbá( egy négy számjegyű kódra is szükséged lesz, amely az oldallal történő mindenkori kapcsolatfelvételkor használható. Ez nem olyan dolog, amelyet más szerencsejátékos oldalakon gyakran láttam, de jó ötletnek tartom. Ez extra biztonságot és védelmet is biztosít.

bet 365 regisztráció - 2. lépés

Ha a számla megnyitásával egyidejűleg befizetést is teszel, meg kell majd adnod egy bónusz kódot. Ez az aktuálisan elérhető regisztrációs bónuszok igényléséhez szükséges. Ajánlatok általában minden főbb szerencsejáték kategóriában elérhetők, a hozzájuk tartozó kódok pedig a Bet365 weboldal „Promóciók” fülén találhatók meg.

bet365 regisztráció - 3. lépés

Némi figyelmeztetést azért itt megejtenék. Bónusz igénylése előtt alaposan olvasd át a hozzá tartozó felhasználási feltételeket. A Bet365 által kínált promóciók és ajánlatok általában elég jók és a felhasználási feltételek szerintem mindig korrektek, de fontos, hogy igénylés előtt tisztában legyél a részletekkel. Ugyanis megeshet, hogy a tétek, illetve a bónusz összegek korlátozottak, illetve korlátozásokkal járhatnak.

bet 365 regisztráció - 4. lépés bet365 regisztráció - 5. lépés

Amennyiben bármilyen problémád vagy gondod lenne a regisztráció során, bőséges segítség áll rendelkezésre. A Bet365 weboldal részletes Súgó részleget kínál, amely tartalmazza a legtöbb gyakori kérdésre adott választ, ezen felül az ügyfélszolgálat is bármikor elérhető. Őket e-mail, telefon vagy élő chat révén érheted el.
Bet365 sportfogadás – minden sportág egy helyen

Nem vagyok olyan játékos, aki túlságosan sokat foglalkozna a nagyobb bónuszok megszerzésével. Általában különösebb motiváció nélkül is játszom, de ha egy könnyen elérhető bónusz van a láthatáron, arra mindenképpen regisztrálok.

A Bet365-nél első körben az oldal sportfogadás részlegét látogattam meg. Említettem már korábban, hogy szerintem elég jó vagyok a sportok ismerete terén? Kifejezetten jó vagyok az észak-amerikai sportokban és éppen eleget tudok más eseményekről ahhoz, hogy veszélyes legyek, haha.

Az egyik kedvenc taktikám, hogy elvagyok egy-két játékkal, majd a lehetőségek szerint besorolom őket pár csoportos vagy kombinációs tétbe, ha az lehetséges. Ez kifejezetten jól jön az NFL-szezon alkalmából, ahol bizonyos meccseken bőséges érték érhető el. Nem szívesen engedem szabadjára a dolgokat az első tétek során, így inkább alacsonyan tartom a saját tétjeimet.

Bet365 bejegyzés & bonusz

Továbbá, ezáltal a szoftvert fogadói nézőpontból is letesztelhettem, és elmondhatom, hogy nagyon tetszett, amit láttam. Azon kívül, hogy a keresett játékok és bajnokságok egyszerűen megtalálhatók (amely alapesetben nem lenne egyszerű, ha a Bet 365 rengeteg sportágát nézzük), de a csoportos és kombinációs téteket is gond nélkül képes voltam megtenni.

Egyes sportfogadási irodák szoftverei némileg frusztrálók lehetnek, de a Bet365 esetében ilyenről szó sincs.

A téteket gyorsan megtehettem és bármikor lekérhettem a tételőzményeket a számlámban.

A már megtett tétek mellett betekintést nyerhettem más remek tétekkel kecsegtető bajnokságokba és ettől teljesen elámultam. Amint azt korábban már említettem, a Bet365 egy globális fókuszú társaság, de nem igazán értem, miért tenne bárki is tétet a világon elérhető kisebb bajnokságokra. Részemről inkább maradok a bevált dolgoknál, de ha éppen a német 4. osztályú futball érdekel, azt is megtalálhatod az oldalon!
A kaszinó opció a Bet 365-nél is elérhető

Általában nem állok meg a sportfogadásnál. Ami azt illeti, engem úgy ismernek, mint aki jelentős időt tölt a sportfogadási területen kívül is a kedvenc Las Vegas-i kaszinóiban.

Úgy értem, nincs sok értelme az összes sportot folyamatosan lesni, nemdebár?

Ez az elmélet az online fogadásnál is megállja a helyét. Habár valószínűleg átnézem a csatornákat azon játékok állásaiért, amelyekre fogadtam, de mégiscsak jól esne kielégíteni szerencsejátékos szenvedélyemet és a kaszinójátékok ebben mindig segítenek.

Most megkímélnélek a Bet365-nél elérhető kaszinójátékok részleteitől. Elég csak annyi, hogy gyakorlatilag bármit megtalálhatsz, amit keresel (ez jelen cikk megírásának napján számomra a Pai Gow Poker volt).

Ha Pai Gow Poker-t korábban még nem próbáltad, akkor érdemes, mert szerintem ez az egyik legjobb játék amit játhatsz, míg a sportfogadási eredményeidre vársz. Nagyon szeretem ezt a játékot és a Bet365 verziója minden szükséges tulajdonsággal rendelkezik: sebesség, remek grafika és korrekt limitek.
Kompatibilitás mobileszközökkel

A másik tényező az általam értékelt oldalak esetén az, hogy a játékok mennyire könnyen érhetők el mobileszközről. A szerencsejátékok terén a mobil elérhetőség trükkös lehet, főleg, ha az üzemeltetők által készített/engedélyezett alkalmazásokról van szó.

Azt hiszem, hogy a szerencsések közé tartozom, mert ahol élek, egy tényleges Bet365 alkalmazás is elérhető az iTunes Áruházban! Ez remek hír számomra, mivel rengeteget utazom és nagyon nem szeretnék kihagyni egy remek tétlehetőséget.

Nem csak arról van szó, hogy az alkalmazásban megtehetem a hagyományos sportfogadási tétjeimet, de az élő fogadást is elérhetem a telefonomról. Ez egy nagyszerű funkció, mivel olykor előfordulhat sérülés vagy más esemény, aminek hatására még több tétet tennék fel a játékra.

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy a fenti kijelentés meglehetősen degeneráltként tüntethet fel engem, de igen „aktív” szerencsejátékosnak tartom magam, így ennyi belefér.

A kaszinót és a pókerjátékokat továbbá mobileszközről is elérheted, így nem kell odahegesztened magad a laptopodhoz/asztali számítógépedhez, mégis élvezheted a Bet365 teljes kínálatát! Nagyon tetszik az a rugalmasság, ahol játszhatok egy kör Blackjack-et útközben, illetve elkezdhetek egy pókerbajnokságot a laptopomon, majd folytathatom azt a telefonomon.

Jelen cikk megírása közben is kipróbáltam ezt, hogy kiszúrjam az esetleges hibákat és nagyon örültem, hogy a PC-ről történő kijelentkezést követően is folytathattam ugyanazt a játékot.

Saját tapasztalataim a mobile oldalával és a mobil alkalmazásokkal kapcsolatban

Én azt vettem észre, hogy mostanság gyakorlatilag már az összes nagy múltú online szerencsejáték szolgáltató rendelkezik olyan speciális platformmal is, ami kifejezetten a mobil eszközökkel (ilyenek például a táblagépek és az okostelefonok) történő játékhoz van optimalizálva. És az esetek döntő többségében a mobil készülékekhez kialakított fogadási felületek maximálisan kiaknázzák a HTML5 technológia összes előnyét.

Bet365 mobil Android / iOS

Őszintén szólva elsőször csupán azért néztem meg a bet365 mobile oldalát, mert kíváncsi voltam rá, hogy mit is „tud” ténylegesen, illetve, hogy ugyanolyan funkcionális-e, mint a klasszikus asztali gépes webes felület. Nos, erre a célra én személy szerint egy öt és fél colos kijelzőjű felső középkategóriás, Androidos okostelefont vettem igénybe, és egy valamivel nagyobb kijelzővel rendelkező, közepesen „izmos” tabletet. Őszinte meglepetéssel konstatáltam, hogy a bet365 mobile készülékekre „belőtt” fogadási felülete igazi Unicum a maga nemében.

A használata közben ugyanis egyáltalán nem tapasztaltam negatívumokat (fagyások, lassú betöltődés), és a felhasználóbarát kialakításának köszönhetően mindent közvetlenül elértem a bet365 mobile oldal nyitólapjáról. Véleményem szerint a bet 365 mobil oldala kitűnő kialakítást mondhat magáénak: a fő szekciók (Sport, Élőben, Kaszinó, Élő kaszinó stb.) a képernyőre való koppintással azonnal elérhetők a nyitólapról, és a felső főmenü alatt jól látható helyen találhatók a legnépszerűbb csapatsportok és az egyéb fogadható sportágak is.

Örömmel vettem észre, hogy a mobil bet365 platform az összes funkcióját tudja a desktopos változatnak, aminek hála például az egyik nagy kedvencem, azaz az élő fogadás funkció is rendelkezésre áll benne. Szerintem ez a piac egyik legjobb mobil eszközökre optimalizált online fogadási és szerencsejáték felülete, amit még a kezdők és bármiféle nehézség nélkül tudnak használni.

Véleményem szerint manapság már az is fontos, hogy egy online szerencsejáték szolgáltatónak ne csupán mobilos oldala, hanem mobil eszközökre készült alkalmazása is legyen. Ugyanis szerintem egyre többen vannak azok a felhasználók, akik inkább az app-okat favorizálják, legyen szó akár sportfogadásról, vagy online kaszinózásról. Amikor a bet365 mobilos oldalát alaposabban szemügyre vettem, igencsak meglepődtem, hogy négyféle bet365 app is letölthető közvetlenül az oldalról – bet365 android alkalmazások -, és természetesen iOS készülékekhez is vannak bet365 app szoftverek (ezeket az iTunes-ből lehet beszerezni).

Én személy szerint azért döntöttem a bet365 android alkalmazások kipróbálása mellett, mivel ilyen operációs rendszerű készülékeim vannak. Mind a négy bet365 app (Sport, Kaszinó, Póker, Hírek) magyar nyelvű, ami jelentős mértékben megkönnyíti a használatukat. Úgy vettem észre, hogy csak annyi erőforrást használnak, ami feltétlenül szükséges, és tökéletesen megfelelnek az adott célra (pl. sportfogadásához, kaszinó játékok használatához, pókerezéshez). Összességében nagyon elégedett voltam velük, ezért nyugodt szívvel tudom őket ajánlani az online szerencsejáték hazai rajongóinak.
Ügyfélszolgálat

Számomra egy oldallal kapcsolatos tapasztalat akkor számít pozitívnak, ha nem kell felkeresnem az ügyfélszolgálatot. De azért megnéztem az elérhetőségüket és kiderült, hogy az ügyféltámogatási csapat e-mail-en, élő chaten és telefonon egyaránt elérhető. Sőt, akár postai levél útján is! Remélhetőleg nem kell majd gyakran felkeresned őket, de amennyiben mégis szükséged lenne rá, sokféle módon veheted fel velük a kapcsolatot.
Összegzés

Bizton állíthatom, hogy a Bet 365 az általam valaha használt legjobb online szerencsejátékos oldalak sorába tartozik. Jó eséllyel „A” legjobbról van szó. Az oldalt már sok éve használom, és szerintem még fogom is.
GYIK

 • 📱A Bet365 mobil változata megegyezik az asztali/laptop változattal

 • Nem, a mobil változat kisebb kínálattal és kevesebb ügyfélszolgálati funkcióval bír a hagyományos webes kiadáshoz képest.

 • Előfordult már korábban, hogy a Bet365 átvert egy ügyfelet?

 • Átfésültem az Internetet negatív véleményekért és mindössze a szokásos, kifizetéssel és bónuszokkal kapcsolatos panaszokat találtam. Tekintsd meg az AskGabler Bet365-tel kapcsolatos véleményét, és rögtön látni fogod, miről beszélek.

  Nem vagyok benne biztos, hogy jogos panaszokról van szó. Mivel a véleménycikk szerint a legtöbb panaszt egy héten belül orvosolják, nem hinném, hogy a Bet365 esetén a befizetés, illetve a tétek megtétele gondot okozhatna.

 • 💳A Bet365 kifizetései meddig maradnak „feldolgozás alatt” állapotban?

 • Ez kitűnő kérdés! Sajnos ez gyakori, mivel a kifizetési időket nem befolyásolja a feldolgozási idő okozta várakozás. Az általam elolvasott különféle vélemények szerint a legtöbb kifizetés 24 óránál kevesebb idő alatt végbemegy.
Ajánlott bukmékerek ismertetői

open