bet365 poker – Személyes tapasztalataimon alapuló ismertető

A bet365-nél én jó pár évvel ezelőtt kifejezetten azért nyitottam számlát, mert az egyik legjobb online sportfogadás szolgáltató a brit buki volt azidőtáj. Ugyanakkor már anno tisztában voltam vele, hogy a bet365 poker szekcióval, és fullos pókeres klienssel is rendelkezik, de ennek kipróbálása egészen a közelmúltig váratott magára – főként azért, mert egy másik operátornál toltam a Hold’em-et és az Omaha-t. Mostanság viszont átnyergeltem a poker bet365 termékére, és úgy vélemény, hogy az azóta eltelt időszakban összegyűjtött személyes tapasztalataimat érdemes megosztanom oldalunk pókerrajongó olvasóival.

4.94.9/5
Bet365
Bónusz: 365
 • Freerollok:
  Napi
 • Rakebacket:
  Hűség Klub

*A 365€ bónuszt részletekben válthatja ki, amelyhez "Status Points" pontokat kell gyűjtenie. A jegyek és díjkerék pörgetések hét nap után lejárnak. Időhatárok, kivételek és feltételek érvényesek. Az ajánlattal kapcsolatos további részletekhez, kérjük, látogassa meg a weboldalt.

Saját bet365 poker vélemények a játékkínálatról

Jómagam azt tapasztaltam, hogy mostanság azok az operátorok, amelyek igazán komolyan veszik a saját pókeres szekciójukat, a cash games asztalok esetében elsődlegesen a hold’em játékokra helyezik a fő hangsúlyt – persze, csak akkor, ha rendelkeznek saját termékkel, és nem csak 4-5 pókeres desk található az élő casino részlegükben. Amikor első alkalommal tüzetesebben is szemügyre vettem – még a bet365 poker letöltés előtt – az operátor rögtön feltűnt, hogy a brit fogadás és szerencsejáték cégnél is a Hold’em a sláger, amit megspékeltek pár rendkívül izgalmas variánssal.

NL Hold’em póker bet365

Mivel kezdetben finoman szólva sem rendelkeztem acélos bankroll-al, ezért kifejezetten örömömre szolgált annak felfedezése, hogy a bet365 póker részlegében sok olyan asztal található, ahol a limitek mindössze 0.02€ – 0.2€ között vannak, és ahhoz, hogy leülhessek – asztaltól függően elég 1€ – 4€ (esetleg 5€). Ha te is hozzám hasonlóan élsz-halsz az online pókernek az NL Hold’em játék változataiért, akkor jó hír lehet számodra, hogy a választék az angliai székhelyű cégnél még a legkényesebb igényeknek is megfelel.

Ha csak két személyes action-re vágysz, bármikor leülhetsz egy ilyen NL-es asztalhoz, de természetesen abban az esetben sem lesz okod panaszra, ha a hosszabb partikat, és a több játékossal felturbózott full-ring deskeket preferálod.

NL Hold’em póker bet365

A bet365 póker az iPoker Network égisze alatt működik. Részben ebből adódóan a magyar játékosok számára is elérhetőek a spéci Exluzív Cash games asztalok. Ha egy ilyen asztalhoz ülsz le, akkor olyan „kollégákkal” kell virtuális farkasszemet nézed, akik szintén a poker bet365 ügyfelei. Én azt vettem észre, hogy az Exkluzív Cash games Hold’em asztalok legtöbbjénél nagyban megy a játék, és nem igazán volt olyan, ahova 50€-60€ alatt beszállóval le tudtam volna ülni – de persze ez azért attól is függ, hogy milyen időszakban ül le az ember a gépe elő online pókert játszani.

Ugyanakkor tény szerinte, hogy ezek a különleges asztalok döntően a nagyobb tétekben és nyereményekben gondolkodónak vannak „kitalálva”. És, ami engem illeti nem kicsit lepett meg, amikor olyannal is találkoztam, ahol 1000€-t kell leperkálnom a Buy in kapcsán ahhoz, hogy virtuális széket kapjak. Ami a limiteket és a raket-et illeti, úgy tapasztaltam mindkettő abszolút asztal függő – például a limitek olyan 6 – 10€ környékén vannak a legtöbb említett desk esetében, míg a rake nem igen szokott több lenni, mint 4€. A rake kapcsán még annyit, hogy mindenképp be kell fizetni, de csak akkor kerül levonásra, ha abban a partiban, amiben épp részt veszel, volt flop. Ugyanis flop híján a ház (operátor) kénytelen alkalmazni a „no drop no flop” szabályt.

Six Plus Hold’em és Speed Hold’em pókervariáns

Ha már ráuntál a hagyományos Hold’em játékra és olyan cash games asztalhoz akarsz leülni, ami merőben más jellegű élményt tudj nyújtani, akkor érdemes próbát tenned a felhozatalban található Six Plus, valamint a Speed játékváltozattal is. Az alábbiakban dóhéjban „elmesélem”, hogy milyen tapasztalatokra tetem szert, a Six Plus bet365 póker kapcsán, majd ezt követően a Speed variánsra is kitérek.

Six Plus Hold’em

Ezt a kimondottan rendhagyónak számító variánst – ami bet365 poker jelszavak nélkül is játszható cash game deskeken – főleg azoknak tudom ajánlani, akik valami igazán újra vágynak. A lapok száma a Six Plus Hold’em esetében valamivel kevesebb, mint a klasszikus változatnál. Ugyanis a pakliból kiveszik a 6-osnál alacsonyabb lapokat (a 6-os a legalacsonyabb kártyalap).

A Six Plust Hold’em tovább érdekessége az is, hogy a kezek erősorrendje eltérő a tradicionális Hold’em-től: ha sikerül egy drillt összehoznod (three of a kind), akkor ennek a bet365 póker játéknak az esetében a kezed erősebb lesz, mint egy sima sor (straight). A Six Plus asztaloknál a limitek olyan 0.02€ és 2€ között mozognak. Viszont a buy in bizonyos esetekben igen magas: 300-400€ (de persze azért vannak olyan Six Plus asztalok, amelyeknél csak 1€ és 4€ közötti.

Speed

A bet365 poker regisztráció után a Speed változatot is kipróbálhatod – én is így tettem, mert kíváncsi voltam, hogy „mit tud”. Ez a játéknak egy turbó sebességű változata, aminek az esetében igencsak észnél kell lenned, és fontos, hogy gyorsan tudj megfelelő döntéseket hozni. A játék alapjául a fast-fold hold’em szolgál, így villámsebesen tudsz a többi között a kezek között is váltani játékmenet közben. A stake-ek – amennyire én emlékszem 0.02€-nál kezdődtek és 1€/2€-nál végződtek. Amennyiben érdekel, hogy milyen stratégia alkalmazható bet365 poker regisztráció utána Speed pókeres asztaloknál, szerintem érdemes felkeresned az operátor Súgó szekcióját / tudásbázisát.
bet365 póker online versenyek – Twister, Szatelitek, GTD, KO

Twister póker bet365

Ha hozzám hasonlóan benned is buzog a versenyszellem, és persze komolyabb nyereményekre is rá szeretnél hajtani, akkor a „sima” cash game asztalok mellett szerencsét próbálhatsz a bet365 póker szekciójáéban elérhető kisebb-nagyobb volumenű tornákon, pókerversenyeken.

Részemről azt tapasztaltam, hogy a máshol is népszerű SNG versenyek a brit operátor pokeres szekciójában is közkedveltek, és relatíve sokan ülnek le nap mint, nap az SNG-s tornák asztalaihoz. Természetesen a bet365 online poker részlegében szatellitből sincs hiány, amiken már csak azért is megéri részt venned, mert bet365 poker freeroll ticketeket szerezhetsz, növelheted a lojalitási szinted bet365 poker points hűségpontok gyűjtése révén.

Ha szó szerint pörgős hangulatú versenyekre vágysz, akkor időről időre részt tudsz venni a Twister tornákon is, amelyek esetében a teljes nyereményalap gyakran eléri a több tízezer eurót.

Ami szembetűnt, hogy elég sok olyan jellegű GTD KO-s verseny (Knock Out) is rendszeresen megrendezésre kerül a bet365-nél, amelyeken az ellenfelek „legatyásítása” a cél. A díjalapok eléggé rapszodikus szórást mutatnak az ilyen típusú pókeres tornák esetében, mint ahogyan a beugrók is.

Amennyiben pedig komoly volumenű éles pókertornákon akarsz résztvenni, akkor szeretném a figyelmedbe ajánlani a bet365 poker freeroll versenyeket, amelyeken a pénz mellett nagy pókeres rendezvényeken vehetsz részt az operátortól kapott indulási jog révén.
bet365 online póker platformok

bet365 poker mobil app

A számos remek poker bónusz és promóció ajánlatot nyújtó operátornak a pokeres részlegét többféle platformon is el tudtam érni. A legegyszerűbb módszer számomra a bet365 poker mobil app letöltése volt, mivel még közepes képernyő méretű okostelefonon is kényelmesen tudtam használni. De azért ennek ellenére, a kezdőknek inkább a tabletes megoldást javaslom.

Az asztali gépes app megoldás főként azoknak lehet jó, akik Laptopon, vagy PC-n / MAC-en akarnak játszani. A kliens tapasztalataim alapján tökéletesen működik, és én semmilyen gondot nem vettem észre, a használata alatt.

A bet365 poker termékét akár még mobil böngészővel és asztali gépes böngészővel is tudod használni. A játékélmény terén ez a megoldás sem rosszabb, mint a több, és én tényleg csak azért nem élek vele mert a mobil alapú pókerezést kedvelem.
Konklúzió

A bet365 poker regisztráció után minden cash games és speciális játékhoz hozzá tudsz férni, és tetszésed szerint platformon pókerezhetsz: bet365 póker mobil / desktopos app / böngészős verzió. Én úgy vélem, hogy a cash games asztalok és a játékosok száma pont ideális, azaz mindig van hely hova leülni függetlenül attól, hogy sima Hold’em-et akarok játszani, vagy az egyik speciális változatot szeretném kipróbálni. A versenyek tekintetében is nagyon jó a kínálat, és külön pozitív dolog, hogy bet365 poker points gyűjtése mellett lehetőség van részt venni bet365 poker freeroll ticketek révén nagy díjazású, nemzetközi pókertornákon is.
GYIK

 • 🃏Van bet365 poker Omaha játék?

 • Én nem találtam a játékok között ezt a változatot.

 • 🃏Elérhető magyar játékosoknak bet365 poker bónusz?

 • Igen, van pokeres kezdő bónusz.

 • 🃏Milyen okos kütyün fut jól a bet365 póker mobil app?

 • Egy mai – vagy nem túl régi – legalább 6 colos okostelefonon simán elfut a bet365 poker mobil app.

open