Betfair bónusz és promóció ajánlatok magyar játékosoknak

Az ezredforduló környékén Londonban alapított Betfairről elmondható, hogy a hazai sportfogadás és szerencsejáték piacon a már igen régóta elérhető operátorok egyike. A cég állta a sarat az állami bannolás időszakában is, és nem csak, hogy sikerült megtartani a magyar játékosait, hanem még gyarapította is a magyar felhasználói számát.

Mindez részben annak is köszönhető, hogy a Betfair bónusz rendszere kiválóan működik, és kellő motiváló erővel bír mind az új, mind a régebbi tagok esetében. Cikkünkben az operátor webhelyének promóciós ajánlatait vesszük át tüzetesen – kezdve a sportfogadás Betfair befizetési bónusz opciókkal, a kaszinós bónuszokon át, egészen az egyéb, speciális termékekhez kínált Betfair promóciók bemutatásával.

Betfair
Bónusz Rövid leírása a bónusznak Min. befizetés
Sportfogadás welcome bónusz 8.000 Ft befizetéssel 8.000 Ft bónusz az 1. befizetéshez 8.000 Ft
Kaszinó welcome bónusz 300%-os 1. befizetési bónusz 120 ezer Ft-ig + 20 IP 4.000 Ft
Póker bónusz Akár 40 € értékben különféle ticketet a póker termékhez nincs megadva
Bónusz igénylés! Betfair ismertető

*Feltételek érvényesek! 18+; Kattints a "Bónusz igénylés!" hivatkozásra a részletekért.

Betfair befizetési bónusz & promóciók a sportfogadás termékhez

A Betfairt gyakran emlegeti az online sportfogadás világának egyik úttörőjeként. Ugyanis a webhely mögött álló cég elsőként jelent meg a világhálón olyan, speciális fogadási tőzsdével, amin a játékosok nem a bukméker ellenében kötöttek fogadásokat, hanem egymással „kereskedhettek” különböző sportesemények, politikai események kimeneteleivel. A Betfairnek a sportfogadás tőzsdéje tőlünk nyugatra meglehetősen népszerű. Ugyanakkor az is igaz, hogy mifelénk még nem aratott vele átütő sikert. Ez persze amiatt is lehet, hogy mi magyarok sokkal szívesebben fogadunk inkább egy online buki, mintsem egymás ellenében.

Betfair deposit bonus – Üdvözlő ajánlat új tagoknak

Kizárólag új ügyfeleknek elérhető kezdő sportfogadás bónusz

A Betfairnek a bónusz rendszere – értve ez alatt a magyar ügyfelek számára is rendelkezésre álló promóciókat és egyéb kedvezményeket – a sportfogadás termékhez egyebek mellett Betfair deposite bonus ajánlatot biztosít. Az alábbiakban ez a Betfair bonus kerül a lehető legalaposabban, minél érthetőbb módon kivesézésre.

Ugyanis a bukméker webhelyén igencsak kerékbe tört magyarosítással lehet jelenleg elolvasni a welcome bónusszal kapcsolatos felhasználási feltételeket tartalmazó online dokumentumot. Itt mellesleg megjegyeznénk, hogy még angolul is eléggé bonyolult módon vannak benne elmagyarázva a dolgok, és nem árt, ha az ember otthon van kicsit a keresztrejtvény fejtésben ahhoz, hogy a saját kútfejét használva ki tudja „kódolni” az default webhelyen olvasható sportfogadás welcome offer infókat.

Az új ügyfelek részére elérhető sportfogadás Betfair bónusz összege jelenleg 8000 Ft. Ezt úgy lehet lehívni, ha ugyanennyit fizetsz be a regisztrációt követően a legelső egyenlegfeltöltésed alkalmával – azaz ez a Betfaires bónusz tulajdonképpen egy 100%-os welcome ajánlatot takar. A bónuszként kapott pénzre és a befizetésed összegére 10x-es megforgatási követelmény vonatkozik, aminek a teljesítésére bőségesen elegendő időt ad az operátor: 3 hónapot (90 nap).

A megforgatás a kezdő sportfogadás Betfair bónusz esetében kizárólag csak úgy lehetséges, hogy single vagy kombi betek formájában legalább 1.60-os szorzón online fogadsz a bukinál (pre-match és élő fogadások is lehetnek). A kombi beteknél ügyelned kell rá, hogy az adott fogadásod legalább egy olyan kimenetelt is tartalmazzon, aminek a szorzója nem alacsonyabb 1.60-nál. Azok a fogadások, amelyek esetében a szorzó kisebb (pl. egy 1.40-es single bet) nem számítanak bele a bónusz megforgatási feltételeinek teljesítésébe.

Egyéb Betfair promóciók a sportfogadás termékhez

Az operátor sportfogadás termékéhez gyakorlatilag állandó jelleggel elérhető mostanság a „Biztosításos Fogadásszerkesztő” névre keresztelt promóció. Ennek a sportfogadás ajánlatnak a lényege az, hogy kötnöd kell egy olyan fogadást, ami 4+ „elemet” – azaz sportesemény kimenetelt – foglal magába. Abban az esetben, ha az egyik kimenetel nem jön be, akkor akár 4000 Ft is jóváírásra kerül a Betfaires sportfogadás egyenlegeden a pénz Free Bet (ingyenes fogadás) formájában.

Persze akármire és akárhogyan azért nem lehet fogadni ebben a promóban (sem), hiszen ez mégiscsak egy sportfogadás Betfair promóció – azaz nem ingyen pénz, amit az ember szép szeméért osztogatnak. Szerencsére Betfair promóciós kód nem szükséges hozzá ugyan, viszont a megkötések azért magunk között szólva is eléggé húzósak. Eleve nem lehet benne csak futballra, NFL-re, illetve NBA-re fogadni, minden egyéb típusú fogadás felejtős ennél a Betfair bónusz akciónál. Az adott fogadásnak 4+ elemet kell tartalmazni, és a teljes szorzó – eredő odds – nem lehet alacsonyabb, mint 2.00.

Biztosításos fogadásszerkesztő sportfogadás Betfaires promotion

Mindebből adja magát a kérdés, hogy van-e értelme egyáltalán bíbelődni ezzel a promóval. Nos, abban az esetben mindenképp, ha otthon vagy futballban, NFL-ben és NBA-ben, és amúgy is fogadsz az említett amerikai ligákra. A jutalmad akár 4000 Ft értékű ingyenes fogadás lehet (napi Free Bet), viszont ezt is csak a futball, NFL, illetve NBA meccsekre történő fogadáshoz tudod felhasználni.

Az viszont jó hír, hogy amit a téteddel (pl. 4000 Ft-al) nyersz, azt készpénzként ki tudod venni a rendszerből, és nem vonatkozik a szabályosan elért nyereményedre semmilyen megforgatási követelmény. Végezetül még annyit, hogy ez egy „automatikus” Betfair bónusz – azaz nem kell rá külön jelentkezned, azaz elegendő, ha megfelel az adott fogadásod a promóció követelményeinek.
300%-os casino Betfair bónusz

Az operátor meglehetősen bőkezű a kaszinós welcome Betfair bónusz tekintetében. Ugyanis új ügyféként 300%-os bónuszhoz juthatsz hozzá, aminek az összeghatára 120 ezer Ft, amit 40 000 Ft-os első depozittal tudsz jóvá íratni. A bónuszpénzhez 20 ingyenes pörgetés is jár. A megforgatása 35x-ös (tétként fel kell tenni a befizetés + a bónusz összegét 35 alkalommal). A megforgatási feltételek részét képezi az is, hogy adott típusú játékokon elhelyezett igazi pénzes tétek milyen arányban számítanak bele a kritériumok teljesítésébe (nyerőgépek: 100%; rulett / blackjack: 50%, egyéb játékok: 0%). Mindemellett azt is figyelembe kell venni, hogy 14 napon belül kell teljesítened a megforgatási feltételeket.

300%-os kezdő kaszinó bónusz + 20 ingyenes pörgetés

Ami az ingyenes pörgetéseket illeti, mindenképp nézd át az operátor webhelyén a welcome bonus leírásának rájuk vonatkozó részét. Ugyanis csak bizonyos játékokon lehet felhasználni őket. Az üdvözlő Betfaires bónusz kapcsán végezetül még annyit, hogy már 4000 Ft-os első befizetéssel is hozzá lehet jutni némi bónuszpénzhez (min. befizetésnél is 300%-os a bónusz), és a minimális összegű aktiváló befizetésnél is jár minden új felhasználónak a 20 db ingyenes pörgetés.
Betfair póker welcome bónusz

Az új ügyfelek részére elérhető pókeres Betfair promóció révén akár 40€ értékben szerezhetsz free ticketeket General pókerversenyekre, illetve Twister és Free Blind ticketeket. A promócióban való részvételhez csak regisztrálnod kell az operátornál – például a póker részlegen keresztül – és le kell töltened a pókerszoftvert. Ezt követően némi kápét kell tenned a felhasználói fiókod póker wallet-jébe, és ha összegyűjtöttél játékkal 25 státusz pontot, akkor 20€, 50 státuszpont esetében pedig 40€ értékben kapsz ticketek, amelyek eloszlása (Tournaments, Twisters, Free Blinds) a promóció oldalán tekinthető meg a Betfairnak a póker részlegében.

Üdvözlő ajánlat új ügyfeleknek az operátor póker termékéhezGYIK

  • 💰Külföldi ügyfeleknek más Betfair bónuszok vannak?

  • Igen, előfordulhat, hogy más országokban a hazánkban elérhető bónuszoktól eltérő összegű, számú stb. bónusz és promóció érhető el.

  • 💵Szokott módosulni a Betfair sportfogadás kezdő bónusz ajánlata?

  • Igen, ilyenre már volt példa. Van, hogy bónuszpénzt nyújt az operátor az új tagjainak, de az is előfordult már, hogy ingyenes fogadásokat (Free Bets) lehet szerezni a regisztrációt során – például Betfair bónusz kód megadásával.

  • 📱Mobilalkalmazást használva is kaphatok Betfair bónuszt?

  • Természetesen mobilkészüléket használva is részesülhetsz a cég bónuszaiból, promócióból.

open