Betfair poker áttekintés – Objektív ismertető magyar játékosoknak

A Betfair poker – kis túlzással élve – már-már igazi „őskövületnek” számít az online póker világában. Ugyanis bármilyen meglepő, de már az online szerencsejáték hajnalán, a 2000-es évek elején elérhető volt a poker Betfair termék, ami anno igazi Unicum volt a maga nemében. Ebben a cikkben a Betfair egyéb termékeit mellőzve, kifejezetten a pókerre fókuszálunk, bemutatva az operátornál manapság elérhető játékvariánsokat, a cash game asztal-felhozatalt, valamint a verseny választékot. De mindezek mellett természetesen olyan témákat is kivesézünk, mint a poker Betfair desktopos kliens, és a mobilbarát megoldások.

4.74.7/5
Betfair
Bónusz: 40
 • Freerollok:
  Heti
 • Rakebacket:
  35%

*Feltételek érvényesek! 18+;

Betfair poker regisztráció és egyéb általános tudnivalók

A weben olvasható Betfair poker vélemények kifejezetten jók – legalább is a döntő többségük. Ez mondjuk nem túl meglepő tudatában annak, hogy a webhelyet működtető PPB Counterparty Services Limited az iPoker network égisze alatt végzi a távszerencsejáték szolgáltatói tevékenységét, ami már önmagában teljes garanciát jelent a megfelelő minőségre.

Amennyiben úgy döntesz, hogy a Betfairnél nyitsz igazi pénzes éles számlát, akkor természetesen a póker mellett az operátor egyéb termékeit is használhatod: fogadás tőzsde, kaszinó / élő casino, sportfogadás / élő fogadás, bingó, virtuális sportok.

A Betfair poker regisztráció után természetesen hozzá férhetsz az épp aktuális pókeres promóciók mindegyikéhez, és a különféle típusú cash game asztalok mellett rendkívül izgalmas napi tornákon, valamin jelentős volumenű, magas díjazású pókerversenyeken is részt vehetsz.
Betfair poker vélemények – Célkeresztben az operátor desktopos és mobilbarát platformja

A Betfairnek az esetében mindenféleképpen le kell töltened a póker kliens szoftver ahhoz, hogy játszani tudj (asztali számítógépen vagy laptopon). Mivel a Betfairnél böngészős alapon jelenleg nem lehet pókerezni. A szoftver letöltésekor előfordulhat, hogy a vírusírtó szoftvered „morgolódni” kezd, vírusoként – potenciális trójaiként – azonosítva a poker Betfair alkalmazást. Amennyiben ilyen problémával szembesülsz, akkor az adott vírusírtó beállításaiban add hozzá a pókerest appot a „kivételekhez”. A Betfair poker letöltés után az applikáció automatikus elstartol, és ha épp kedved támad pókerezni, akkor azonnal be is léphetsz a felhasználó neveddel / e-mail-címeddel és a jelszavaddal.

Lássuk mit tud desktopos Betfair poker alkalmazás

Betfair poker desktop app

A desktopos app egyik erőssége, hogy abszolút minimális az erőforrás igénye, és pillantok alatt elintézhető benne a bankolás is. Az asztali gépes alkalmazás tesztelése során semmilyen problémát nem tapasztaltunk, és a Betfair vélemények alapján is kijelenthető, hogy az app bugmentes, funkcionális. Hogy ne csak a pozitívumokról szóljon a fáma, nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy a poker Betfair alkalmazás nem támogatja a magyar nyelvet, amiből kifolyólag valamilyen idegen nyelven (pl. angolul) mindenképp legalább alapszinten kell tudnod ahhoz, hogy akadálymentesen tudd használni.

Betfair poker mobil alkalmazás – Android és iOS

Ha mobilékszüléken szeretnéd élvezni a Betfair póker játékokat, akkor bármikor le tudod tölteni a készüléked fajtájához készült (iOS vagy Android), megfelelő poker Betfair applikációt. A „robotos” póker app a webszájról (mobilbarát oldal), az „almás” póker app az Apple Store áruházból szerezhető be teljesen ingyenesen. A kétféle operációs rendszer appjai között nincs számottevő különbség, de mindkettő esetében erősen ajánlott a tablet-es használat, mivel akármilyen nagy is a mobil telefonod képernyője, azért egy 10 colos táblagépen jóval komolyan szintű játékélményben lehet részed: könnyebb navigáció, nagyobb kezelőgombok, látványosabb felület, kényelmesebb bankolás stb.

Betfair poker mobil alkalmazásBetfair online poker játékkínálata Magyarországon

A Betfairnél a játékválaszték minden tekintetben megfelel a mai igényeknek, sőt bizonyos téren még meg is haladja azokat. Az alábbiakban azt fogjuk átvenni, hogy a szerencsejáték szolgáltató magyar ügyfeleként milyen póker játékok közül választhatsz, ha úgy döntesz, hogy igazi pénzes asztalokhoz leülve teszed próbára a szerencséd.

Hold’em cash game játék kínálat

Jelenleg a Betfairnél igen ütős választék található Hold’em típusú cash game játékokból, amihez az operátor csúcsidőben a megfelelő sávszélesség mellett bőven elégséges asztalt és ellenfelet is biztosít.

Jelenleg az alábbi Hold’em cash game játékok találhatók meg a Betfaires felhozatalban:

 • No Limit Hold’em;
 • Pot Limit Hold’em;
 • Fixed Limit Hold’em;
 • No Limit 6+ Hold’em;
 • Pot Limit 6+ Hold’em;
 • Fixed Limit 6+ Hold’em.

Amennyiben a fenti játékok közül szeretnél valamelyikkel szerencsét próbálni, akkor majdhogynem 1000%, hogy a nap szinte bármelyik szakaszában lesz neked megfelelő limites / buy in-es asztal, és több tucatnyi ellenfél.

A Hold’em-es asztalok legtöbbjéhez már 0.80 – 2€ közötti buy in révén le tudsz ülni, és a tétek sem egetverők – ha nem akarsz sokat kockáztatni, akkor 1-2 eurocentes tétekről induló asztalok közül választhatsz. Ha bevállalósabb vagy, akkor elég sok azt olyan asztal, ahol a limitek 10-20 euro centesek, és a buy in 4 – 15€ közötti. Amennyiben pedig nem számít a pénz, mert high roller arcként tudod tolni az ipart, akkor akár 4000€-os buy in-es asztal is van, amelynél a limitek 20 / 40€-nál indulnak.

Omaha cash game játékkínálat – Betfair póker

Az Omaha pókert a Betfairnél Pot Limit és Fixed Limit változatan játszhatod alapesetben. A kétféle variánsnál a buy in-ek és a limitek között nincs számottevő. Az olyan asztalok száma igen nagy, amelyeknél már 2 – 4€-os buy in-el be tudsz szállni a játékba, és a limitek is kábé 2 / 4 eurocent körül vannak. A „középsávban” olyan asztalokat találsz, ahol a buy in kábé 20-40 € a kezdő limitek pedig nagyjából 5 / 10€-osak. Ha nagyban gondolkodsz, akkor az Omaha cash game asztalok között is akad jó pár olyan, ahol 4000€ alatt nem ülhetsz le, mert biza’ ennyi a buy in a limitek pedig 20 / 40€-osak.

Betfair Speed Póker

Ha ezt a változatát választod a játéknak, akkor nem árt felkötni a nadrágot, mert igencsak pörgős a játékmenete. A hátránya, hogy ennél a spéci típusnál kevés az asztal, mivel a legtöbb játékos inkább a „sima” Hold’em és Omaha cash game asztalok mellett teszi le a voksát. Ettől függetlenül, ha jó időszakot fogsz ki, akkor akad azért alacsony, közepes, és magas buy in-es Speed Póker asztal is – ahol a buy in már 100€ a limitek pedig szintén elég húzósak.
Betfair SNG, Twister, és egyéb póker versenyek

Betfair Twister póker verseny

A SNG-k terén igen jól teljesít a szerencsejáték szolgáltató, aminek köszönhetően, ha be akarsz szállni egy kis adok-kapokba, akkor erre szinte bármikor adott a lehetőség a nap folyamán. A szatellitek is elég szép számban előfordulnak a felhozatalban, így, ha komolyabb volumenű pókertornákra szeretnél belépőket szerezni, akkor a lehetőség erre is adott.

A Twister SNG kedvelőjeként sem fogsz unatkozni a Betfairnél, ahol rendszerint egy komolyabb pörgős ereszd el a hajamat versenyen akár 10 000€-onál is magasabb nyereménnyel lehetsz gazdagabb. Amennyiben pedig olyan vagy a pókerben, mint Clint Eastwood a pisztolypárbajban, akkor adj egy esély a játék Hyper Turbo verziójának.
Konklúzió

Úgy gondoljuk, hogy a Betfair mobil poker és desktopos kliens alapú póker terméke több figyelmet érdemelni a magyar felhasználók részéről már csak azért is, mert a legális körülmények között működő szolgáltató az iPoker network részeként működik, és az átlaghoz képest jóval több Hold’em játékot kínál. Emellett a Betfair vélemények alapján kiváló póker app is a cég mellett szól, valamint az is, hogy relatíve könnyen lehet szatelliteken beugrót szerezni igen komolyan pénzdíjas versenyekre, pókertornákra.

Végezetül pedig még annyit, hogy a Betfair poker letöltés után is angol nyelvű marad, ezért, ha nem beszélsz idegen nyelveket, akkor problémád lesz a kliens / mobil app használatával. Ez nem szerencsés, mivel a legtöbb nagy póker szolgálató / pókerterem a lokalizációra nagyobb figyelmet szentel, a rendszerét / kliensét magyarosítja, és ezek a piaci versenytársak könnyen elszipkázhatják a Betfair magyar ügyfeleit.
GYIK

 • 🃏Milyen készülék kell a Betfair poker mobil apphoz?

 • Azt tanácsoljuk, hogy 4-5 évesnél nem régebbi készüléket használj a Betfair poker mobil app használatához.

 • 🃏A Betfair poker letöltés tényleg biztonságos?

 • Igen, mert eleve biztonságos helyről tudod csak beszerezni a legális applikációt: a desktoposat a hivatalos weboldalról, míg a mobil appot a reszponzív oldalról, vagy iOS rendszer esetén az Apple Store-ból.

 • 🃏Hol tudom megnézni mi az aktuális Betfair poker bonus?

 • Az éppen elérhető Betfair poker bonus és promóciós választékot a webszájt „Promóciók” részlegében tudod megtekinteni.

open