Partypoker áttekintés & objektív vélemények

Magyarországon a partypoker az egyik legismertebb és egyúttal legnépszerűbb pókerterem. A 100%-os megbízható szerencsejáték szolgáltató már „ősidők” óta jelen van a magyar online fogadás piacon. Ebben a cikkben igyekszünk összefoglalni minden olyan fontos információt, ami a party poker kapcsán szóba jöhet: játéktípusok, platformok, versenyek és pókertornák. Légy a vendégünk egy pár perces virtuális utazásra, ami az online póker egyik hazai fellegvárába vezet.

4.84.8 /5
Partypoker
Bónusz: 600 $
 • Freerollok:
  Heti
 • Rakebacket:
  40%

*Feltételek érvényesek! 18+;

Partypoker regisztráció – Előny a játékosnál

A partypoker mellett sok más brand / operátor is jelen van a magyarországi piacon, és egyesek közülük kifejezetten jó minőségű poker online termékkel (pl. Unibet Póker, bet365 Póker, bwin Póker). Így aztán adja magát a kérdés, miért érdemes – még ha időlegesen is – sátrat verned a party poker magyar webhelyén, és elvégezned a partypoker regisztrációt, KYC-t meg az összes egyéb teendőt, amit követően végre-valahára jöhet az online hacacáré.

Tény, hogy a partypoker regisztráció után sem fogsz belépést nyerni Ali Baba kincses barlangjába, és Krőzus Király sem fog a nevére venni. Viszont egy olyan szerencsejáték szolgáltató magyar ügyfele lehetsz, ahol a legális póker legnépszerűbb variánsai, sokféle, különböző limites és buy in-es cash game asztal, SNG-k tömkelege, és olyan szatellit game csaták várnak, amik révén csillagászati összdíjazású verseny-sorozatokra szerezhetsz beugrókat.

Partypoker regisztráció

Mindemellett az is az operátor mellett szól, hogy a partypoker vélemények módfelett pozitívak, a webhely mögött álló cég az ágazat összes létező licencét és szükséges tanúsítványát fel tudja mutatni. Ráadásul a partypoker letöltés után az ágazat egyik legjobb kliensét használhatod, és az sem utolsó szempont, hogy a party poker mobil appjai – iOS & Android – is remekbe szabott alkotások, melyek egy új, magasabb szintre emelik a mobil online póker játékot.

Természetesen a party poker Magyarország oldalán is elérhetők különféle póker bónuszok, promóciók, amelyek bármelyikében részt tudsz venni a rájuk vonatkozó felhasználási feltételekben foglaltak szerint.

Végül de nem utolsó sorában a partypoker vélemények arra is rámutatnak, hogy a webhely ideális a teljesen kezdő online póker játékosok számára. Ugyanis egy teljes, komplex tudásbázis érhető el rajta, amiben az összes elérhető játéktípusról, versenyfajtákról informálódhatnak az érdeklődők, és a tudásbázisban a póker szabályok mellett még különféle poker stratégiák, taktikák, tippek és „trükkök” is olvashatók.
Partypoker vélemények – Mit tud az operátor desktopos és mobilbarát platformja?

Mielőtt nyakig elmerülnénk a party poker magyar ügyfelei részére nyújtott játékkínálatba, futunk pár gyors kört a brand mögött álló cég fejlesztői által életre keltett póker online platformok körül. Az öveket tessék bekötni, mert most jön, ami még nem volt – fullra pellengérre állítjuk a szerencsejáték szolgáltató rendszerét, amiből az következik, hogy a saját kútfőnkből származó partypoker vélemények is seperc alatt felszínre kerülnek. Jöjjön hát, aminek jönnie kell: kezdjük is mindjárt a desktopos weboldallal.

Partypoker magyar desktopos & mobile oldal – Minden infó egy helyen

A partypoker letöltés előtt érdemes azért jó alaposan körülnézni az operátor desktopos webhelyén, ami még abban az esetben is igaz, hogyha póker folyik vér helyett az ereidben. A szerencsejáték szolgáltató webszájtának kinézete nem egy szépségdíjas alkotás – de mint azt már az online fogadás és póker online világában megszokhattuk: a lényeg a felszín alatt lakozik. A remekül optimalizált webhelyen minden menürendszer ideálisan van pozícionálva, a party poker regisztráció majd kiveri az ember szemét, és a felső főmenün keresztül mindent el lehet érni: infok versenyekről, promóciók, no meg persze a desktopos kliens letöltése.

Partypoker desktop kliens

A tudásbázis külön dicséretet érdemel, mivel úgy a kezdő, mint a tapasztaltabb pókerjátékosok temérdek hasznos információt találhatnak meg benne – a webhely működése, egyéb dokumentumok, játék típusok, versenyek és tornák kiírása / menetrendje stb.

A party poker mobil oldala sokban nem tér el – talán csak a dizájn terén – a desktopos nagytesójától. Ugyanazt tudja minden területen, mint a laptopokra, asztali számítógépekre optimalizált rendszer. Ugyanakkor tény, hogy az Androidos partypoker app a mobilbarát oldalról szedhető le 1-2 koppintással. Az iOS-es változat pedig egy megfelelő Apple Store-ból.

Partypoker letöltés – Desktopos és mobil kliens

Mint azt már írtuk fentebb a desktopos póker kliens szoftver egy asztali számítógéppel vagy laptoppal tudod letölteni. És semmi más nem szükséges hozzá – még party póker regisztráció sem –, hogy telepítsd az adott készülékre.

Partypoker mobil alkalmazás

A desktopos kliens számos funkciót támogat – a számlanyitástól kezdve egészen az ügyféltámogatási rendszer használatán át a bankolás intézéséig. A játékok mindegyike kiválóan megy vele, és erre bizonyítékul szolgálnak úgy az online party poker vélemények, mint a saját személyes tapasztalatainak. Ami a mobil klienst – partypoker app / party poker alkalmazás – illeti, mindként változat nagyon frankón elfutott régebbi – de azért nem antik – almás és robotos okostelefonokon, valamint táblagépeken. Ami minket illet inkább a tabletes megoldást javasoljuk a képernyőméret miatt – mivel koordinálni egy komolyabb partypoker freeroll mókát, vagy MTT (Multi-Table Tournament) igencsak bajos dolog egy akármekkora kijelzővel felvértezett mobiltelefonon.
Partypoker online játék kínálat Magyarországon

A party poker háza táján az a szokás dívik, hogy csak olyan cash game asztalok találhatók meg a virtuális teremben, amelyek iránt valós igény mutatkozik meg az operátor nagyra becsült játékosai részéről.

Ezért, ha a cash game asztalos játékok jelentik a szíved csücskét, akkor érdemes végig menned a party póker regisztráció folyamatán, ha az alábbi játékváltozatok vonzónak találod:

 • Hold’em;
 • Omaha;
 • Stud / 7 Card Stud.

Hold’em cash game tables

Mivel a Hold’em a legnépszerűbb mondhatni globálisan az online póker világában, ezért aztán kicsit sem meglepő, hogy a legnagyobb forgalmat azok a cash game asztalok bonyolítják le, amelyeken a Hold’em No-Limit, valamint Fixed-Limit variánsával lehet játszani. Az asztalokhoz játéktípustól függően 2-6 fő ülhet le egyszerre, és ami a buy in-eket illeti, eléggé nagy a szórás, aminek köszönhetően 1-2 dolláros buy in-es asztalok is bőséggel vannak, melyeknél a limitek 1 / 2 USD cent körüliek. De persze a high roller asztalokból sincs hiány a Hold’em cash game játékok esetében, és emiatt nem ritka az olyan game, amibe 2000 USD feletti a buy in.

A Fixed Limit Hold’em asztalok esetében is bármikor belekóstolhatnak a játék izgalmaiban a kisebb bankroll-al rendelkező játékosok: sok a 0.25/0.50 USD limites asztal 1.5-2.5 USD buy in mellett. Ugyanakkor az is igaz, hogy van jó néhány olyan Fixed Limit Hold’em asztal a partypoker felhozatalában, amelynél a buy in valahol 3-400 USD környékén mozog.

Omaha cash game asztalok

Az Omaha iránt ugyan nincs olyan komoly érdeklődés a partypoker lobijában, mint a Hold’em cash gamek esetében, de azért még így is aránylag sokan választják ezt a változatát a játéknak. A Pot Limit Omaha a sláger a partypoker magyar játékosai körében, amiknél 1 / 2 USD centes tétalapon lehet elkezdeni a játékot 1–2 USD-s buy in-ek mellett. De persze high rolleres asztalok azért itt is akadnak bőven: 50 / 100 USD tétalap és akár 5-10 ezer USD buy in, amihez még 10-20 USD-s ante bet-eket is hozzá lehet csapni.

Egyéb cash game asztalok – fastforward és Short Deck

A Short Deck asztaloknál 36 lapos Hold’em játékkal teheted próbára a szerencséd – no és persze a póker online tudásodat. A jó hír, hogy bár spéci változatról van szó a buy in rendszerint a kis tétes Short Deck asztalok esetében nem haladja meg a 2 USD-t.

Amennyiben kedveled a komoly szellemi kihívásokat, akkor érdemes próbát tenned a party póker fastforward játékában, aminek az esetében az asztalok közötti „mozgásod” nincs korlátozva, és teljesen egyedi, saját stratégiát alkalmazva játszhatsz hozzád hasonló pókerfanatikusok ellenében.
Freeroll és egyéb versenyek

A party poker-nél is meglehetősen rendszeresen vannak olyan szatellitek, amelyeken rendkívül komoly összdíjazású pókertornákra lehet beugrót szerezni minimális anyag belefeccöléssel – persze ehhez meg is kell nyerni az adott szatellit versenyt, aminél a fődíj (általában 1-2 személy esetében – akik az első két helyen végeztek) az, hogy részvételi jegyet kapnak egy fő póker eseményre (Super Daily Legends, vagy a The Grand verseny).

A Freeroll versenyek is gyakoriak az operátornál. Ezeknél nevezési díjat ugyan nem kell leszurkolni, de általában a részvétel feltétele az – hacsak nem valamilyen póker promóció révén jutsz be egy ilyen versenyre –, hogy egy adott rake-t megelőzően elérj.

Természetesen a nagy pókertornák mellett az SNG-k is roppant népszerűek a partypokernél, mivel ezek révén gyorsan le lehet zavarni rövid időn belül akár több partit is, és, ha Fortuna az ember mellé áll, akkor elég szépen jöhet ki anyagilag egy SNG-s szériából.
Konklúzió

A partypoker magyar oldalán teljesen legálisan és biztonságosan hódolhatsz a kedvenc szenvedélyednek: az online póker játéknak. Az operátor kiváló kezdőknek is, mert a tudásbázis, és a gyakorló játék funkció révén könnyedén elsajátíthatók a webhelyen a póker alapjai. Ugyanakkor a nagy számú cash game Hold’em és Omaha asztalnak, valamint az SNG és szatellit versenyeknek és a gigászi pénzdíjas nagy volumenű pókertornáknak hála profi játékosoknak is ideális a party poker.
GYIK

 • 🃏Hol találhatók freeroll partypoker jelszavak?

 • Ha találgatnunk kéne, akkor azt mondanánk, hogy a világhálón bizonyos promóciós oldalakon, de az igazat megvallva még egy ilyennel sem találkoztunk.

 • 🃏Alapból mire jók a partypoker jelszavak?

 • Ha az operátor adja meg neked őket valamilyen promóció kapcsán, akkor arra a pókereseményre vonatkoznak – nagy valószínűséggel – ami benne van a hozzájuk tartozó leírásban.

 • 🃏Biztonságos a bankolás a partypoker oldalán?

 • 100%-osan, mivel az operátor banki szintű titkosítást alkalmaz (SSL-es technológiát).

open